Oglasi : Lični oglasi : On traži nju

Napiši novi oglas | Promeni svoj oglas

Fin muškarac traži slobodnu devojku ili mamu za brak i život u inostranstvu

Univerzitetski obrazovan, zgodan, privlačan, sportski tip, kulturan, pažljiv i fino vaspitan, u potrazi za najboljom životnom drugaricom, bez dece i brakova iza sebe, upoznao bih slobodnu inteligentnu žensku osobu radi prave romanse koja takođe želi život ili se već nalazi u inostranstvu.
Imam puno interesovanja, od elektronike i popularnih tehnologija i prirodnih nauka, umetnosti, istorije, čitam klasike (kada obaveze dozvole), često sam u pozorištu, bioskopu ili na izložbama, jedna od omiljenijih razonoda su mi filmovi i dobre tv serije, povremeno mountain biking i malo češće plivanje, takođe i putovanja i odlasci u prirodu.
Moj tip ženske osobe otprilike 30 do 40 godina +- neka godina, sa generalno sličnim interesovanja uključujući i afinitet za zdrav život, ishranu i barem rekreaktivno zajedničko bavljenje sportom.
Nadam se da ću upoznati takvu slobodnu osobu (može biti i razvedena ili već ostvarena kao majka sa malom decom bez obaveza iza sebe, bez obzira na seksualno opredeljenje, veroispovest ili nacionalnost, poreklom iz Srbije ili bilo koje druge ex-YU zemlje) za početno upoznavanje i povremeno druženje koje bi se, ako postoji obostrana privlačnost, razvilo u trajnu vezu.

Opšti podaci
Autor oglasa robyn
Imejl Kontaktiraj autora

Detalji oglasa
ID oglasa 415420
Brojač čitanja ovog oglasa  295
Oglas ističe 31.03.2020.
Kreiran 14.01.2020.


Ostali oglasi iz ove kategorije  Drugi oglasi istog autora  Kontaktiraj autora  Pošalji prijatelju


.