Advertisement (skip)

  • Pudlica
  • Borba protiv poplava
  • Fondacija Ana i Vlade Divac

Vesti

Obrenovčani blokirali most, traže isplatu pomoći

Grupa građana Obrenovca i dalje pod blokadom drži most na Kolubari, na ulasku u grad, zahtevajući da im bude isplaćena obećana jednokratna pomoć od 250.000 dinara (oko 2.000 evra).

Ostale vesti

Advertisement

Sport

Srpski juniori u polufinalu!

Juniorska košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva u Turskoj, pošto je savladala Litvaniju sa 83:67. Rival u borbi za finale biće Grčka.

Ostale vesti

Advertisement

Foto nedelje

Advertisement

Life Press Magazin

Urbani život

Kako do tanjeg struka: Modni trikovi koji pale

Naglašen struk je na ceni ovih dana, posebno ako imate obline poput Kim Kardašijan. Imamo malu tajnu za vas: osim teretane, postoji još nešto što će vam pomoći da imate tanji struk – modni trikovi…

Ostale vesti

Kuvar

Kinder torta

U nedjelju, 27.7. je bio 12. rođendan mojoj princezi. Ova torta je pravljena po njenoj želji. Recept je stari, sa interneta, koji sam ja malo modifikovala. Torta je ukusna, kremasta i brzo je "planula"…

More news:

Diskusije

Horoskop

Vaga - Dnevni horoskop za 1. avgust

Očekuju Vas neki interesantni susreti, stoga obratite veću pažnju na utisak koji ostavljate u društvu poslovnih partnera. Učinite sve što je potrebno, da spojite lično zadovoljstvo sa nekim praktičnim aspektima. Ukoliko ste slobodni planirajte neki pomalo neobičan izlazak ili zakažite ljubavni susret. Dovoljno ste inspirisani da privučete nečiju emotivnu pažnju i da izazovete pozitivnu reakciju. Sugestija: Prijaće Vam aktivna uloga na različitim stranama.Advertisement (skip)

  • Naručite hranu - Donesi.com
  • Otvorite BESPLATAN nalog i dobićeta 2GB GRATIS!
.