Advertisement (skip)

  • Pudlica
  • Borba protiv poplava
  • Fondacija Ana i Vlade Divac

Vesti

Ukrajinska armija bombarduje fosfornom municijom

Predstavnici samoproglašene Donjecke narodne republike saopštili su da je ukrajinska vojska granatirala Donjeck i Mandrikino, u istočnoj Ukrajini, fosfornom municijom, preneo je danas Glas Rusije.

Ostale vesti

Advertisement

Sport

Krstić: Mesina me „ubijao”

Kapiten Srbije Nenad Krstić rekao je u intervjuu za „Večernje novosti” da ga je bivši trener Etore Mesina „gušio” forsirajući ga na „četvorci” u CSKA.

Ostale vesti

Advertisement

Foto nedelje

Advertisement

Life Press Magazin

Urbani život

Siri ili Gugl Now, ko je bolji?

Rat između Androida i iOS-a ne vodi se samo na polju smartfona i tableta. Šta se dešava sa servisima kao što su Siri i Gugl Now? Koji je bolji? Analitičar Džin Munster sproveo je studiju…

Ostale vesti

Kuvar

Knedlice sa nadevom od slatkog sira

Možda je neko i probao da napravi ovu vrstu knedlica. Jednostavno, dobila sam želju za slatkim sirom, ali ne u kolačima ili palačinkama te mi je jednostavno došla ideja da pokušam napraviti knedlice…

More news:

Diskusije

Horoskop

Blizanci - Dnevni horoskop za 26. jul

Insistiranje na istini ili na detaljnoj proveri ne izaziva veliko oduševljenje u Vašoj okolini. Potrebno je da odbranite svoje stavove, bez obzira na saznanje da saradnici često menjaju poslovnu ulogu ili opcije koje zagovaraju. Važno je da pravilno raščistite sa nekim lažnim iluzijama. Ne možete dobiti sve što priželjkujete, već samo ono što Vam nudi bliska osoba. Budite više samokritični i realni. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam relaksacija ili neka mirnija zabava.Advertisement (skip)

  • Naručite hranu - Donesi.com
  • Otvorite BESPLATAN nalog i dobićeta 2GB GRATIS!
.