Diskusije : Politika

 Komentar
Kosovo se samo oružjem može i MORA vratiti
pestko
(odzacar)
01. jun 2018. u 05.30
Nema predavanja Kosova. Konflikt treba zamrznuti, čuvati šta se može dok ekonomski ne ojačamo, a u međuvremenu se NAORUŽATI do zuba, ako treba u savez s Rusijom s kim god, ali uslov svih uslova je da moramo imati kredibilnu pretnju oružjem da razbijemo bašibozluk šiptarski. Čekati povoljne okolnosti, a onda kada dođe vreme, udariti i kao što je Putin vratio Čečeniju u okvire Rusije, i mi moramo da vratimo Kosovo, to će sačekati neko dostojnije vreme i dostojnijeg vladara.

A dotle, Kosovo zamrznuti, Šiptare kočiti i sprečavati NA SVAKOM koraku, dosta je bilo popuštanja, ništa ne daju, bezobrazni su, vrše genocid nad srpskim narodom i uništavaju srpske svetinje. Ako neće milom, moraće silom. Vreme radi za nas, jer se okolnosti menjaju.

Od EU nema ništa, tako da se sve mora zamrznuti, a onaj ko potpiše mesto Kosova u UN, ako potpiše, bio to Jeremić ili Vučić ili neko treći, ako takvog bude, biće veći prokletnik i od Vuka Brankovića iz najcrnjih legendi.

Samo silom se silom oteto a od bezobraznog bašibozluka zauzeto može vratiti, na pravdi Boga i na u skladu sa najvišim pravom i moralom. Jevreji su čekali 2000 godina, dočekaćemo i mi. Sva ova zlodela koja nam rade doći će na naplatu. Moramo se spremiti kao nikad do sad, SVE snage usmeriti na to.

Koji šiptar bude hteo da živi u okvirima ustava Srbije, neka ga, a ostali, daleko im lepe Prokletije...
DrSrbivoje
(piroman)
01. jun 2018. u 05.35
Pestko, u pravu si 100%. Međutim, narod će krenuti samo onda kada ih vođa, ko god da to bude, lično sa svojom porodicom na čelu kolone povede ka Kosovu.
emilija2
01. jun 2018. u 05.58
Браво!

Родиће се и такав вођа, ево Заветници ако треба с Милицом и породицом има да воде војску. Ако треба србска Јованка Орлеанка, биће, има ко хоће и може!
zori
(Чича)
01. jun 2018. u 06.14

+
+
+
dulebg
(posmatrach)
01. jun 2018. u 08.02
Наоружати, нараво, и организовати. А онда дођу и међународне околности: нама Шиптари никад нису били проблем сами по себи, него као башибозлук страних завојевача.
DrSrbivoje
(piroman)
01. jun 2018. u 08.08
Kao što Dule kaže, šiftari ne bi bili neki ozbiljan problem, u vojnom smislu. Zna se kako se to radi... Prvo iz odvali avijacija, pa orkani, onda malo nore a ono što ostane sje.bu tenkovi i pešadija. I ovo što nam je ostalo a da izdajnici nisu pretopili sasvim je dovoljno.

Problem je politika a ne vojska. Da se vojsci Srbije da zeleno svetlo, verujem da bi za manje od nedelju dana došli do aljbanske granice, a onda čišćenje brdo po brdo, ulicu po ulicu, kuću po kuću.
dulebg
(posmatrach)
01. jun 2018. u 09.18
ДрСрбивоје - не би они чекали Оркане. Па ни са Србима никад нису неког напали 1 на 1, него кад су гомила, из мрака и с'леђа. Не постоји битка у историји где су они изашли на мегдан; не - они су увек били јединице за „чишћење” и зло.
ANTA-36
(Masinski tehnicar)
01. jun 2018. u 09.24
Nije baš da vreme radi za nas. Mi polako nestajemo i u dogledno vreme neće biti bolje.
DrSrbivoje
(piroman)
01. jun 2018. u 10.10
Šiptarski teroristi rade jedno te isto već preko 100 godina. Za vreme povlačenja Srpske vojske preko prokletija, kao dobri domaćini ponudili bi vojnike svime što treba oko ognjišta... a pod ognjištima bomba kad pukne pobije ljude. Šiptarska republika Aljbanija kreirana je od strane engleza da bi iskoristili plemenske zajednice brdjana za razaranje balkana iznutra.
konecenemora
(sofer aviona)
01. jun 2018. u 11.28
Kaže jedan vic...
Trce komsije kod muje i kažu...brze mujo medjed napao fatu...
A mujo će...ko ga bolan yebe sam je napao sad nek se sam i brani...

Tako,to pricam od okupacije 99 trebamo i mi sa Kosmetom...nema nikakvih pregovora...jeste ga oteli i dali siftarima e sad se brinite o njemu...pazite Srbija kojoj je Kosmet otet prakticno amputiran ima zadatak da ga dovede u red i napravi svojim delovanjem normalnim...mi ovim pregovorima u stvari nesvesno(ili veoma sesno)cinimo Kosovo državom!!!
Umesto da kažemo...ok oteli ste ga sad se yebite...napravite ga normanim...ako mislite da i ovu sacicu Srba isterate isterajte...ako će da porusite Crkve srusite...al znajte ako se ikad ikad desi da se SRBIN na Kosovo Sveto vrati vi ćete biti krivi za ono sto će se desavati..i.
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
01. jun 2018. u 21.49
Kosovo vratiti implicira da je izgubljeno. Da li je?

Kad djeca odu od tebe da li su izgubljena?
Nekad odu zauvijek i nikad ih više ne vidimo, ali opet su nasa djeca.

Za razliku od djece, teritorije se mogu gubiti i vracati silom. Ali ono sto funkcionise sa djecom, funkcionise i sa ljudima na nekoj teritoriji.
Ako vecina njih vide da im je bolje odvojeno, nema te sile koja će ih zadrzati. I obrnuto.

Program ocuvanja teritorijalnog integriteta države bi se fokusirao na ekonomski razvoj Srbije. Sto je bolje u Srbiji, to je i Kosovo blize Srbiji.
Priznati sve dokumente izdate na Kosmetu u Srbiji, ali napraviti sve usluge države jeftinijim i brze ostvarljivim u Srbiji nego na Kosovu. Pasose, vozacke dozvole, tablice, lične karte trebaju minimalno kostati. Porez na promet smanjiti na minimum.
Tretirati sve gradjane Kosova kao gradjane Srbije.
Raditi da je Srpski pasos priznat u sto vise država i ukidati vize sa kim god je moguće.
Ukinuti svaki oblik granice između Kosmeta i Srbije sa srpske strane.
Insistirati na postovanju svih potpisanih dokumenata i pravu na svojinu preduzeca i pojedinaca.

Majmunima koji misle da frustraciju zbog stanja mogu iskaliti na recimo slasticaru u Beogradu, zavrtati usi. Albance na cijeloj teritoriji ukljucujuci Kosmet tretirati sa postovanjem i voditi racuna o njihovim interesima koliko je god moguće.

Precanin
(Нека буде борба �)
01. jun 2018. u 23.22
У којој години ти живиш, 1918?
Power12345
02. jun 2018. u 07.58
Kosovo se može samo mirnim putem podeliti onako kako je po pravdi, redu i ugledu onih koji su godinama zavadjeni na bratskoj zemlji.

I jedna i druga strana imaju nešto ili nekog što ih veže.
Istorija je pisana rukama pobjednika..čak se i istoričari svadjaju o pravilima, istini i imenima koji je narod vremenom dodavao kako njima paše.
Turci, Srbi. Albanci, Bugari idr..zaraćene strane i zemlja puna krvi.

Bombe koje su pale, rakete ispaljene i posledice rata hiljadama godina će zračit..
Pustite velike sile nek reknu svoje..Ruse, Kinu, Amere i EU
Vazalna male zemlje zadatak imaju radit onako kako jači naredi i kaže..
Tačka
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
02. jun 2018. u 08.38
Šta će veliki reci zavisi mnogo od nas.
Mi neodlucni, podmitljivi, sebični, bager vojnic čini da u stavovima uticajnih nema nas.
Mi casni, realni, organizovani, sa mnogo malih prijatelja, znači da se naše postuje.
Werba
(N/A)
03. jun 2018. u 08.02
+11

Kosovo se samo oružjem može i MORA vratiti

pestko

pestko
(odzacar)
========

Pestko, precka i Perica napred, a ostali će za njima.
Ma nema da omane!
:)
Blazo
05. jun 2018. u 11.35
Evo i vodzi je jasno:
Kako je pojasnio, on je lično povodom ideje o povratku hiljadu vojnika upozoren da ćemo, ako to pokušamo, doći u sukob s najvećom vojnom silom na svetu.

„Ako pokušate da uđete sa svojom vojskom i svojom policijom na Kosovo, NATO će to da tretira kao neprijateljski akt”, preneo je predsednik upozorenje koje je dobio.

A Hardinaj još brze odgovara:
Haradinaj povukao platformu za dijalog sa Srbijom
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=06&dd=05&nav_category=640&nav_id=1400863
Kombinujuci neke flilmske i bliske istorijske price...
Vodza: „Vazduh trepti, kao da nebo gori.”
Hardinaj: „Sprema se oluja...”

I ne dirajte mi maline...

Lorka
(поета)
05. jun 2018. u 20.12
Problem je politika a ne vojska.
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Није проблем ни политика ни војска. Проблем је секс и рађање деце.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.