Diskusije : Šabac

 Komentar
Srbi nisu krivi..
usamljeni_jahac
(gonic stoke)
26. novembar 2010. u 04.28
..Sem onih sto nose crna odela i sto vladaju BANKAMA ..mi ostali smo samo nemi posmatraci...

Vladimir ILIC LENJIN.
1870 -1924 MATI MU SE ZVALA MARIJA BLANK JEVREJKA A BABA ISRAEL BLANK UMRO JE OD SIFILISA 1924 GDE GA JE DOBIO ZIVECI U PARIZU, POSECUJUCI JAVNE KUCE IMAO JE I CESTO GLAVOBOLJU I NESANICU Takođe JE IMAO I BOLOVE U OCIMA.12 DECEMBRA 1922 DOBIO JE MOZDANI UDAR ,S LEDECI DAN JOS JEDAN. SEDECI U SVOJIM INVALIDSKIM KOLICIMA CESTO JE IZLAZIO NA TERASU I KAO VUK ZAVIJAO NA PUN MESEC.
9 MARTA 1923 DOBIO JOS JEDAN SA KOJIM JE PRESTAO DA PRICA. ZADNJE SVOJE DANE NA ZEMLJI LENJIN JE MOGAO SAMO DA PISNE ; REVOLUCIJO POMOGNI MI DA ODEM - U PAKAO. 21 JANUARA 1924 UMRO JE LENJIN.

Mnogi su mislili da je Lenjin Rus ali danas se zasigurno zna da je njegova krv izmesana i da je jedna četvrtina ruska, druga nemacka, treca jevrejska i četvrta mongolska. Njegova žena Nadezda Krupskaja je jevrejka i njena porodica je pricala jidis u svojok kuci.
Kada je Lenjin umro pocela je borba za njegovo mesto i tu je pobedio josef Staljin koji je navodno bio antisemta i koji je studirao teologiju : To je bilo daleko od istine jer je Staljin imao tri žene sve tri su bile jevrejke. Prva je bila Ekatarina Svanidze koja mu je rodila sina Jakoba. Njegova druga žena se zvala Kadya Allevijah koja mu je rodila jednu cerku koja se zove Svetlana. Kadyja je navodno izvrsila samoubistvo na misteriozan način a mnogi su smatrali da ju je ubio sam Staljin. Njegova treca žena se zvala Rosa Kaganovic sestra od Lazara Kaganovic najveci ubica i mucitelj ruskog naroda.
Svetlana Staljin je 1967 otisla u USA gde se udala za Lazarevog sina Mihaila . Svetlana se udavala četiri puta a tri njena coveka su bili jevreji.

Drugi covek koji je bio najodgovorniji za stvaranje crvrne Armije , to jest bio je odgovoran za novac koji je dolazio od jevrejski bankara da stvori armiju koja će braniti njihovu vlast i njihove interese je bio;
LAV TROCKI
Pravo ime Lev Bronstein ;Rođen je 7 novembra 1879 u jednoj seljackoj , jevrejskoj familiji u Ukrajini a ubijen je u Meksiku 21 avgusta 1940 od jednog sovjetskog agenta U gradu Coyoacan blizu Meksiko Citi-a.
Sa prvom zenom , jevrejkom, koja se zvala Alexandra Lvovona Imao je dve cerke a sa drugom , koja je takođe jevrejka Natalija Leon imao je dva sina koja ne nose njegovo prezime.
Poznat je po tome sto je osnovao Crvenu Armiju a usput je poubijao vise miliona Rusa. U britanskoj nacionalnoj enciklopediji piše da je trocki ; RUSKI Revolucionar, filozof , intelektualac, državnik i vojsovodja...???

Njegov sunarodnik i brat po veri Mosa PIJADE je osnovao JNA a usput , grabeci ka svome cilju je poubijao vise stotina hiljada Srba..Osamnest ( 18 ) generala u JNA su bili jevreji i vise stotina visokih oficira ... Rat i mir je zavisio samo od njih jer su bili neprikosloveni vladari na tim prostorima. Niko ama bas niko nije mogao biti oficir , intelektualac, ili politicar ko nije bio njihov poslusnik...Ako verujete da su Srbi krivi za rat u YU , to je samo vase verovanje koje nema veze sa istinom...
.
U noćiizmeđu 16 - 17 jula 1918 jedan odred boljsevicke tajne policije ubila je zadnjeg ruskog cara Nikolaja ll zajeno sa njegovom suprugom caricom Aleksandrom i 14-godisnjim sinom carevicem Aleksejom i i njihove četiri cerke . Ubijeni su polu tami u jednom podrumu kuce u Jekaterinburgu u planinskom delu Urala gde su ih drzali kao zatvorenike. njihove četiri cerke su ubili bajonetima a da bi sprečili kult mrtvog Cara tela su na brzinu odneta i sahranjena u tajnom grobu na tajnom mestu.
Car Nikolaj ll i njegova porodica su bili samo najpoznatije žrtve najizopacenije i najludjeg naroda na svetu ; ; Nekoliko sedmica posle ubistva cara list Crvene Armije je objavio ; bez milosti , mi će mo ubiti naše neprijatelje, neka bude hiljada, nek se udave u sopstvenoj krvi - vise krvi, sto je vise moguće.
Danas takvi izopacenici, bolesnici vladaju Srbijom i zatvaraju nasu omladinu u tamnice.

peki_
26. novembar 2010. u 06.52
Занимљив текст...
Macak6
01. mart 2011. u 16.16
!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.