Diskusije : Elektronika

 Komentar
Šta znaci biti tesla sada..
321
(Nepismeni Covek)
02. septembar 2011. u 20.53
Konan... Varvarin... Balkan... Evropa...
kažu varvari su srusili sve rimske gradove do lica zemlje... zašto? zašto da ni jedan natpis ne ostane čitav... gde su se varvari skrasili?
zašto je tesla otisao u ameriku da pronalazi obrtno magnetno polje i druge pronalaske...
da pravi oscilatore i da ih proba na zgradama i da ih iskljuci pre nego što se zgrada srusi?
čemu su sluzili dva test reaktora u vinci osim da se pospesi nuklearna trka u naoruzanju do nezamislivih granica tako što su neprestano iznosili spektakularne podatke o nuklearnoj nauci... stariji to bolje znaju, tu gradju i situaciju. šta će nuklearna ispitivanja tada jednoj nesvrstanoj zemlji? ko je to finansirao, da li oruzje izvezeno iz kragujevca sa likom majmuna u koje svrhe i gde sve? zbog čega je najbolji kadar proizvodio oruzje najboljeg kvaliteta a najlosiji kadar aute najlosijeg kvaliteta šta će to jednoj tada nesvrstanoj zemlji?
šta će zemlji srbiji jubilarni samit nesvrstanih i kuda i gde će da ih povede, sada? zašto se predsednici bivših republika sfrj sakupljaju nekoliko dana pred samit, šta da dogovore, na ciju stetu koje su to nejasne kalkulacije, sa kojim ciljem postoji li opet opasnost od svrstanih ? nesvrstani koji nemaju šta da jedu, kao i u srbiji ali su i dalje nesvrstani, samo napred sa vasom politikom. jeste li gledali underground film?
Konan... Varvarin... Balkan... Evropa... svet
mrBin-boy
(Evgenije)
11. decembar 2011. u 14.00
asdfghjkl
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.