Diskusije : Elektronika

 Komentar
LCD tv -problem
plazma
(danguba)
02. jul 2011. u 20.02
Kad je ukljucen tačno na pola ima slika a drugo pola je crno trebalo mu je napočetku kad se kvar pojavio 15 do 20 minuta i slika postane normalna.Svaki dan mu treba vise sada i do 3 sata slika se nepopravi .Skinuo sam mu onu plastiku pozadi pomislio sam da nije prasina ili neki kablovi. imaju kao neka tri aluminiska dijela jedan je duzine oko 2.3 i 8 cm kad malo stisnem rukom na jedan od til aluminiski dijelova slika se pojavi i sve bude normalno ako ga zatvorim opet nevalja.nisam bas vjest oko elektronike pa bi bio zahvalan ako bi mi neko mogao pomoći u cemu je problem. znam ovde u usa se neisplati nositi kod majstora kad će mi naplatiti možda malo manje nego sto je nov a pitanje koliko će da radi
Udbas_Chica
(dip elektroinzinjer)
14. jul 2011. u 18.48
U pitanju je ocigledno „hladan Lem ” sto bi kazali nasi.
Najbolje i najeftinije je da uzmes aluminijumsko parce lima pa ga ispresavijas tako da kad ga postavis na mesto gde pritiskas da se pojavi slika i kad stavis poklopac da poklopac pritiska to parce ispresavijanog lima a ono pritisne mesto gde se pojavljuje slika.
Može da se desi„ drzi vodu dok majstori odu: ili pak da radi dugo kako treba. stvar pritiskanja i sreće.
Lepi pozdravi oz toronta.
Mostro
(junior member)
14. jul 2011. u 19.51
Chica,
jel imaš ti iskustva sa ruterima ? Postavio sam temu na diskusiji Hardver, ne znam kako da resim problem, annex-B mi treba. Tamo sam napisao da tražim na zicnu vezu, ali razmišljam da bi mi možda dobro dosao i wireless. Voleo bih da mi neko ko radi sa tim da svoje mišljenje, ali se ljudi valjda zbog god.odmora, slabo javljaju na diskusijama.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.