Diskusije : Zaštita

 Komentar
Yahoo email
Dovlaa
30. mart 2013. u 18.25
Imam email na Yahoo,ovih dana ne mogu uci u njega.Kada ukucam ID i lozinku pojavi mi se ovo pitanje

Where did you meet your spouse?

To je valjda ono sigurnosno pitanje.Ja naravno ne znam odgovor,ali cenim da je neki virus ili mi je neko usao u email i zamenio lozinku.
Šta se može učiniti?
Dasaev
01. april 2013. u 16.10
To se desava i kad promenis lokaciju sa koje se logujes. recimo odes u drugu državu i Jahu reaguje tako što ti stiti nalog postavljanjem tog pitanja. Tvoja je greška sto kad si otvarao nalog nisi zapisivao sve podatke pa ako ne znaš odgovor na to pitanje onda ne možeš da se ulogujes.
Dovlaa
01. april 2013. u 16.48
Ma nisam ništa menjao.Sa mog kompa i iste adrese sam sve to radio.Pa sam posle pokusao sa tudjeg kompa da udjem i opet nisam uspeo.Par dana pre svega toga stiglo mi je oko 20 emailova,sve nešto kao da ja sam sebi saljem i sl.I neke sam otvorio pa sam možda virus neki pokupio.Ali posle sam komp skenirao,pobrisao neke viruse,i opet ne mogu u email.
Ali desavalo mi se ranije da mi neko udje u email,promeni lozinku i ja više ne mogu taj email da koristim.
A siguran sam kada bih i znao to sigurnosno pitanje,da odgovorim,da bi me opet dalje vozalo sa pitanjima i ne bih uspeo.
Dasaev
02. april 2013. u 07.29
Sigurnosno pitanje služi da se uloguješ na mail kad promeniš lokaciju ili kad zaboraviš lozinku i ne voda te nigde nakon što odgovoriš na njega.
Ako si pokupio virus to je opet tvoja greška što nemaš nikakav valjani antivirus a ima ih baš jeftinih. Evo Avast Internet Security košta 39 dolara za godinu dana i za 3 kompjutera. Cenim da su i ostali sličnih cena.
Dovlaa
02. april 2013. u 10.47
To za promenu lokacije prvi put čujem.Inače godinama sam putovao u razne zemlje i uvek sam mogao uci u email gde god da sam pokusao.
Dasaev
02. april 2013. u 16.44
Meni se to redovno desava ali posto zapisujem sve u vezi naloga, ne moram da pamtim sigurnosna pitanja.
pravda_i_istina
22. jul 2013. u 02.45
ma da, ko će da pamti gde je upoznao ženu, neki zaborave i da imaju ženu u posebnim situacijama
zato valjda postoje razna sigurnosna pitanja, gde bas to za ženu da te strefi:))
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.