Diskusije : Zaštita

 Komentar
Problem sa pdf neće čita
Dalekovidi
01. februar 2013. u 14.00
Znači probao sam sa svim mogućim verzijama Adobe reader ali jednostavno netje.Radilo sve normalno do pre nekih 10 dana.danas sam instalirao drugi ali netje.Desnim klikom kad kliknem opcija open mi je „zamagljena”.
Imali neki stručnjak?Nije teško pitanje nadam se
Felix
(amater)
02. februar 2013. u 05.16
Ja imam Win 8 od pre nekog vremena.
Inače mi nije strano da skidam nove programe i najcesce instaliram iste sa ponekim crackom ili sumnjivim sadrzajem. Iako ni stranice sa kojih skidam kojekakve stvari nisu pouzdane.
Samim tim sam svestan da sam uvek izlozen riziku da mi udju nezeljene stvari u komp.
E pa neki dan mi se desilo da sa istog kompa sa Win8 i sa Chrome browswerom nisam mogao otvoriti jednu stranicu. Kako god sam probao i sa svim mogućim deinstaliranjima i ponovnim instaliranjima Chrome nisam dosao do rešenja. Na istom kompu sa Explorerom radi ta stranica kako treba????
Na drugom kompu isto radi, pa i na trecem kmpu isto radi kako treba.

S obzirom da se igram sa svakakvim sranjima i skidam iste sam i pretpostavio šta je problem. Znajuci da samo ja upotrebljavam taj komp, sam i dosao do jednostavnog, funkcionalnog rešenja.

Reinstalirao sam Windows sa cistom novom instalacijom i vidi cuda...sve radi kako treba.

Nadam se da sam ti jasno objasnio rešenje mog problema.
Nesumnjam da je to sigurno rešenje i za tvoj problem.

POzdrav
Dasaev
02. februar 2013. u 13.07
Kad vozite kola i pukne vam guma, sigurno ne kupujete nova kola ponovo već promenite gumu. E tako je i sa ovom reinstalacijom koja je nepotrebna jer ovde Windoza radi ali ne radi otvaranja pdf fajla.

Probaj sa Foxit reader.

http://www.foxitsoftware.com/downloads/

I to free verzija.

Što se tiče Adobe Reader, njega skines skroz (deinstaliras), zatim instaliras Foxit i proveris da li otvara pdf fajlove.
Felix
(amater)
04. februar 2013. u 03.37
FoxIt sam koristio par godina dok se nisam razljutio. FoxIt ima dosta ogranicenja u odnosu na Reader.
Vrlo često nisam mogao da ispisem ili je stranica skroz pogresno ispisana sa FoxIt pa sam otvarao isti dokument na drugom kompu koji ima instaliran reader.
Ali on manje opterecuje komp i brzi je.

Sve zavisi od toga za čega ti treba.

POzdrav
ali_deda_i_40_ajduka
(udaren u glavu)
04. februar 2013. u 14.10
Felix,
Nisam znao da postoje i dalje ljudi koji veruju da je nešto na netu besplatno. To je samo privid, uvek ima neka kvaka ili zackoljica. To je isto kao i sa Firefoxom koji je dzabaka a tamo negde i bez serach on se obraca google i po defaultu je ukljuceno ili linux OS koji kad radi update prvo trci na google pa onda dalje.
Pozdrav :)
Felix
(amater)
04. februar 2013. u 15.38
Ma znam: Nema djabe ni kod stare Babe...
Ali se ipak nadam.
Stvar je u tome sto je Reader između ostalog i bezobrazan, i posle updatiranja sam starta, pa ga moram brisati, veliki je i stalno nešto updatira...
A i on je djabe :-)

POzdrav
ali_deda_i_40_ajduka
(udaren u glavu)
04. februar 2013. u 17.52
Vidis djabe a stalno neki update i još se sam startuje, salje taj i prima kojesta, ali mi smo ok nema šta da se plasimo. Kad gledaš win tu znaš otvorene su karte, placas ili krekujes, spijuniraju do besvesti.
Sad imaš linux, navodno sloboda, kakva sloboda, gde bi to opstalo da i oni ne rade sto i ostali, pustis pesmu a program trk na internet da javi gazdi šta si pustio. Kao imaš source, koja budalastina, ko još može i ima vremena da uci tolike programske jezike i da analizira svaki program, samo lažni privid da kao nešto tu možeš da ih zeznes.
stefanstefan
23. mart 2014. u 19.49
Imam problem da otvorim pdf file. Prezentacija je powerpoint i u njoj su neki fajlovi u pdfu i kada kliknem na njih piše The server application, source file, or item can't be found, or returned an unknown error. You may need to reinstall the server application. Fajlove u wordu normalno otvara i imam instaliran free file viewer.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.