Diskusije : Hardver

 Komentar
Kako skinuti fajlove sa pokvarenog hard diska?
anonimna
20. avgust 2012. u 23.09
Imam toshiba laptop kome je crkao hard drive, znaci neće da podigne windows, ima li kakve sanse da skinem neke filmove sa hD, ja sam totalni laik...gledala sam jednom u futureshop oni to za cas skinu i snime, izgleda jednostavno, ali ja nemam pojma kako :)))
Hvala ako ima neko neki savet...
Dasaev
21. avgust 2012. u 07.50
Za laika je veliki problem jer se postavljaju dva pitanja. Da li je crkao disk ili elektronika koja pokrece disk. To naravno ne možeš da saznaš dok ne otvoris laptop i ne skines disk a onda isti nakacis na neki desktop kompjuter preko kabla koji se zove

Adapter HDD 2.5„ to 3.5”

Pogledaj na Gugle Images kako to izgleda.
E sad, kad se disk sa laptopa nakaci na desktop i ako se ni tad ne vidi, onda je definitivno crkao i jedino speciajalizovane laboratorije mogu da izvuku nešto sa diska ali to je mnogo skupo, tipa 500 dolara za 1 megabajt.

Probaj sa ovim kablom da ti neko to ispita na desktop kompjuteru
Felix
(amater)
21. avgust 2012. u 09.44
Prethodnik ti je napisao podatke o kablu koji je IDE standard. Za Sata standard netreba adapter samo se prikljuci na komp.

POzdrav
dojcin2000
25. avgust 2012. u 19.48
Ako HD neće da radi na drugom racunaru možda može da pomogne da se stavi u najlon kesu a da kablovi vire iz kese. I tako se stavi u zamrzivac. ko zna možda može i da pomogne. By the way, šta ima novog u Kanadi?
anonimna
27. avgust 2012. u 22.23
Hvala na savetima, hehe, rekoh li da sam laik :))) odnela sam kod cika majstora, skinuo mi sve sa diska i naplato 20 dolara...sitnica :)
BTW, nema ništa novo u Kanadi...pozz
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.