Diskusije : Hardver

 Komentar
Are you sure you want to send a form again?
BabaTunde
21. jul 2012. u 22.56
pozdrav svima i nadam se da neko od vas ima rešenje za moj problem. kad god hoću da se vratim samo jednu stranicu u nazad na interentu UVEK mi se pojavi sledeći tekst:
Are you sure you want to send a form again? To reopen this page Safari must rešend a form. This might result in duplicate purchases, comments, or other actions.
inače na mac/apple sam kompjuteru i ovo mi se ranije nije pojavljivalo. verovatno sam negde u nekom od „setinga” nešto zabrljao. da li iko zna kako da se resim ovog problema?

hvala
nadael-rafal
(no moto)
22. jul 2012. u 08.00
select 'Default Style' layout instead of darkshadows
ili instaliraj adblock extension
BabaTunde
22. jul 2012. u 11.13
e yebi ga brate kad bi te ja još razumeo bilo bi super. probaj ako ti nije teško da me provedes kroz ceo proces, gde treba prvo da kliknem?

hvala
Backk
(Admin)
24. jul 2012. u 14.58
Kakav problem !?

Problem je što ne razumes jezik i ono sto te pita u tome. A pitanje je sasvim normalno i biće ti postavljeno uvek kada nakon posalte bilo koje apliakcije , popunjenog formulara ili replike na nekom forumu itd ...klikns SEND i on prebaci na novu stranu gde te obavastava da je posalto a ti pametan kliknes na strelicu STRANA UNAZAD pa ti postavi ovo već postavljeno pitanje. Problem je u tebi a ne u browseru ma koji da koristis.
BabaTunde
27. jul 2012. u 19.13
Backk hvala ti puno na trudu ALI pored engleskog, koji kao sto TI kažeš ne razumem, izgleda mi ni srpski ne ide najbolje jer ni tebe ništa nisam razumeo. ajde ako ti nije teško probaj ponovo. koje bi od 2 ponudjena dugmeta trebalo da pritisnem?

hvala
scputnik
28. jul 2012. u 00.56
Covjek ti je lijepo objasnio ... Kada dodjes na bilo koju stranicu i radis neki posao kao na primjer hoćeš da ispunis neku aplikaciju za nešto, kao na primjer: Nešto narucujes ili hoćeš neku osobu da nadjes i
ti tu aplikaciju ostavljas ne dovrsenu a hoćeš naprijed ili nazad a tebi se postavlja pitanje da li hoćeš da dovrsis to ili ćeš da izgubis sve u nepovrat ...
scputnik
28. jul 2012. u 01.11
Eto i ja nisam dobro procitao pitanje ali ispravka ...
„Are you sure you want to send a form again?”
Da li želiš taj formular poslati ponovo ...
Ako si poslao nešto kao formular onda moras biti strpljiv i cekati odgovor a ne napustati stranicu ići napred-nazad i kada oni potvrde da je sve u redu onda i ti sa svojim OK potvrdjujes ispravnost ..
Onda nećeš imati to pitanje ..
nadael-rafal
(no moto)
28. jul 2012. u 04.19
Шта би ми без наших мудрих крајишника. Срећом ни Путник ни модератор не знају ћирилицу , иначе би надрљ'о. :)
scputnik
28. jul 2012. u 07.45
Ne znam samo zašto moderator ovo ovako dopusta da može neko da provocira i vrijedja na ovakav način ...
Backk
(Admin)
29. jul 2012. u 04.58
@BabaTunde

Nisam „JA” rekao da ne znaš Engleski jezik, već ti sam. Ne osecaj se uvredjenim ako je to cinjenica ,niko nije savrsen, ali bi bilo poželjno znati ga; kao predznanje ako se već koristis PC .

Moj odgovor se odnosio upravo na taj deo i na postavljeno pitanje na Engleskom jeziku. Polazim od toga da bi pitanje drugacije formulisao da poznajes problematiku ali nisi u stanju da je resis. Ovako sa postavljenjim pitanjem i paste/copy problematike na Engleskom jeziku ,kakav bi ja drugaciji zakljucak mogao da donesem.!?

No priznajem da sam i ja napravio jedan mali previd. Uglavnom ne čitam uvode već direktno problem. Vidim da si na samom početku napisao „ SVAKI PUT” pa si me doveo u nedoumicu: Svaki put kad „BAS” svaki put kad ides stranicu u nazad ili opcija koju sam ja gore već izneo.

Uostalom probaj da instaliras drugi browser i vidi da li je situacija ista.
BabaTunde
30. jul 2012. u 09.46
Backk, najbolje je da se manemo poznavanja engleskog jer to može da nas odvede u neke vode u kojima možda i ne plivas najbolje ...nego da se vratimo na problem. na stranici na kojoj se nalazim ja Ništa ama bas Ništa ne popunjavam ... recimo kao kad bi sad sa ove „riplaj” stranice zelo da odem na prethodnu sc- stranicu. ja pretpostavljam da se mi ne razumemo ... ako sam (recimo) bio na hardver stranici, procitao tvoj „riplaj” i onda iz bilo kog razloga hoću da pogledam da li si još nešto napisao i hoću da se vratim stranicu nazad trazi mi da se ponovo ulogujem i piše gore pomenuti tekst na engleskom.

pozdrav i hvala

p.s. od trenutka kad sam rođen ovde u severnoj americi SAMO jednom sam bio u srbiji i to kad sam imao 3.5 godine ;o). ako je tebi lakse ja mogu, možda bi tako bolje i bilo, da svoj problem prezentiram/napisem na engleskom. šta mislis? pretpostavljam ako si negde admin. kao sto kažeš, da ti je engleski „malo ispod” prosecnog znanja americkog gimnazijalca tako da ne bi imao problema da me razumes. m?
Backk
(Admin)
30. jul 2012. u 17.44
Slusaj Lafe

Razlog ucestvovanja na ovom forumu je apsolutno volonterskog karaktera gde „mi” koji sebe smatramo koliko-toliko upucenim u problematiku ,budemo od pomoći vama koji je znate manje.

Da bi vam bili od pomoći , jedini aspekt kojim raspolazemo jesu vasa izlaganje problema na osnovu kojeg se mi koordiniramo. Ukoliko su vasa izlaganja izlisnija utoliko je nama lakse da vam izadjemo u susret, sto nije uvek slučaj upravo iz razloga koji proistice iz veoma loše artikulacije vasih problema.

Polemika oko tvog problema je poprimila na zalost pogresan tok, a sve iz tebi malo poremecene sujete da ne kažem „ega”. Ja pokusavam da razumem tvoju problematiku koju, po tvom nacinu izlaganja , pocinjes i zavrsavas etabliranjem tvog poznavanja Engleskog jezika u cije poznavanje ,nakon ovako izlisnog pisanja ja ne sumnjam.

Ovim se samo potvrdjaju moje gore već nevedeno izlaganje,nedovoljno ili nepravilno stavljen akcent na problem. Ti si lafe stavio akcenat na Engleski jezik sto po logici stvari zna da bude problem u startu ako ga ne poznajes. Mi-Ja mogu da budem onoliko dobar koliko i vase postavljeno pitanje odnosno los na loše postavljen akcenat.

Sad, što se mene tiče , a u sluzbi popravljanja tvoje malo poremecene sujete, možeš slobodno tvoj problem da izozis i na Engleskom a iNemackom i Grckom jeziku , jezicima u kojima pored maternjeg Srpskog odlično „plivam”.

Što se konkretno problema tiče , pokusaj moj predlog gore dat pa se javi.

Živeli.


Dasaev
30. jul 2012. u 18.57
@BabaTunde, AMAN BRE NEMA TU NIKAKVOG PROBLEMA!!!!!

To je normalno funkcionisanje pretrazivaca ili ti brauzera. Dosta bre vise sa nebuloznim pitanjima.
Dovoljno je da je ta stranica imala jedno mesto za upis nečega (lozinka, username, grad, ime), šta god i da kad hoćeš da se vratis unazad stranica pita da li hoćeš da ponovis zahtev.

Daj bre covece ukucaj sledeći put to što ti „iskoci” na ekran pravo u Gugl i čitaj objašnjenje a engleski da naucis pod stavkom HITNO jer mi uopste nije jasno kako ljudi misle da koriste Internet a ne znaju jezik.
To kao da hoćeš da vozis kola, kupio si ih ali nemas polozeno i eto sad se ucis.

@moderator, brisi ovu diskusiju jer nema nikakvog problema već je u pitanju neznanje postavljaca teme. Ima vikipediju pa nek se nauci šta je šta.
BabaTunde
31. jul 2012. u 11.38
https://discussions.apple.com/thread/2318162?start=0&tstart=0 doduse na engleskom je ALI nadam se da će se ova dva pavijana već snaci nekako.

koja slučajnost, ovo „lafe” ... tako smo se nekolicina nas obracali tvojoj mami ... drzi se topika da OPET ne odes u pogresnom pravcu.
posto vidim da odlično „plivas” u poznavanju stranih jezika, a tu ukljucujem i tvoje poznavanje srpskog, možda ne bi bilo loše da ti mama kupi pojas za spasavanje pre nego što se udavis. kako li izgledaju oblasti u kojima ne „plivas” kad u ovima mislis da plivas?

dasaev „ @BabaTunde, AMAN BRE NEMA TU NIKAKVOG PROBLEMA!!!” ... pa i nema problema jer moje pitanje je nedokucivo za tebe some jedan. sacekaj me sad ću da odem da kupim krejone pa ću da ti nacrtam. inače, zašto da se brise diskusija ... neka se vidi koliko i ti i backk znate. mislis da ako vas dvojca ne znate da niko ne zna ... a onda pricate o sujeti ??? možda ne bi bilo loše da se vas dvojca malo bolje „povezete” posto vidim da ste intelektualne gromade a za „grcki stil” ... to će backk bezbolno da ti objasni samo moras dobro da se nauljis.

keep calm and zombie on

p.s. backk ... da i ja tebi dam jedan dobronameran savet - mani se kompjutera, lingvistike i mangupskog obracanja jer ja sigurno nisam dosao zbog toga na ove diskusije a nadam se ni ti.
Lesoto
(Viribus Unitis)
31. jul 2012. u 12.41
Koliko vas ovde koristi Safari? Ili još bolje, koliko je vas ovde ikada koristilo Safari?
U naslovu teme je napisano da se poruka pojavljuje od skoro sto znači da je u podesavanjima pretrazivaca nešto ocigledno cekirano.
Da si Dasaev malo pazljivije citao komentare onda bi video da je postavljac teme rođen na engleskom govornom podrucju pa su time i prozivke na racun njegovog engleskog besmislene samo sto je sujetnima ovde još besmislenije dokazivati bilo šta.
Polako mi ides na zivac sa tim forsiranjem gramatike i pravopisa kako ovde tako i na emigraciji, ako ti je toliko stalo do toga izvoli na diskusionu grupu pravopis pa tamo prosipaj znanje iz pomenutih oblasti, ovde smaras.
Tunde, procitaj ovo, možda bude od koristi:
https://discussions.apple.com/message/9842972#9842972
Neka ti Dasaev prevede kad već nema Iranca.
Dasaev
31. jul 2012. u 13.25
@Lesoto, ta poruka se pojavljuje na svakom brauzeru i na svakom operativnom sistemu. To nije do podesavanja jer i ne može da se podesi već do razumevanja kako funkcionise Internet i šta je forma, unos i slično.

Ovaj sto je postavio temu misli da se svaka poruka podesava!!!!

@moderator, sistem mu funkconise normalno, nema ama bas nikakav problem.
Backk
(Admin)
31. jul 2012. u 13.36
geoffashworth
Re: rešending a Form warning
Feb 8, 2010 7:10 AM (in response to wayne mitzner)
This „bug” is so annoying! Not only with my genealogy stuff, it seems to crop up in the most random places. It can happen in situations only once and not happen for a while, then up it comes again. I would use Firefox but I find it slow, and is not Google Chrome a beta version?
Geoff
mac book pro, Mac OS X (10.6.2), safari 4.0.4


geoffashworth Level 1 Level 1 (0 points)
geoffashworth
Re: rešending a Form warning
Feb 11, 2010 7:04 PM (in response to geoffashworth)
Now using chrome. So much better than Safari. Faster, no annoying „warnings” and it seems like I am not getting DNS errors either (that used to plague me; I thought it was my awful Hughes Net satellite internet feed).
_______________________________________________________________________________

Now, as i said before ,try another browser instead, seams to be right.

Zanemracu tvoj bezobrazluk i drskost ,gde pominjes moju mamu. Od Uctivog gimnazijalca do ulicnog pljuvaca,ne treba ti to A i ne ide ti bas od ruke . Ostavi to kod kuce.

Lesoto
(Viribus Unitis)
31. jul 2012. u 13.59
Dasaev, Tunde je napisao da mu se to desava svaki put kada hoće da se vrati stranicu unazad kao i da mu se to ranije nije desavalo.
Pošto tvrdis da je to normalna stvar u svim pretrazivacima hajde molim te uradi print screen za dva, tri pretrazivaca pa okaci ovde, cisto da me razuveris i dokumentujes ono sto tvrdis. Pusti sad price o razumevanju interneta itd, to nije odgovor, daj konkretan dokaz.
Dasaev
31. jul 2012. u 16.31
@Lesoto, kad god ostavim komentar na nekom sajtu i probam da idem stranicu unazad ili da osvezim stranu, ja dobijem tu poruku sto je najnormalnije.

Prema tome, dosta vise o nečemu sto nije problem.
Lesoto
(Viribus Unitis)
31. jul 2012. u 16.51
Nemoj da tvrdis nešto sto nije tačno.
Google chrome:http://i45.tinypic.com/2vwbvpl.png
Pre nego sto kliknes na strelicu unazad pojavi se tekst: click to go back, hold to see history, dakle, sporna opcija se ne pojavljuje.
Uradi Print Screen i dokazi da je tvoja tvrdnja tacna, ustvari, da li ti znaš kako se radi Print Screen?
Lesoto
(Viribus Unitis)
31. jul 2012. u 16.58
Idemo dalje, lisica:http://i49.tinypic.com/2u9mucx.png
Go back one page, right click or pull down to show history.
Lesoto
(Viribus Unitis)
31. jul 2012. u 17.04
I Explorer:http://i47.tinypic.com/fabekp.png
Back to Diskusije - Forumi (Alt + Left)
Lesoto
(Viribus Unitis)
31. jul 2012. u 19.45
Ustvari ima, kako nema:http://i50.tinypic.com/168an2t.jpg
BabaTunde
01. avgust 2012. u 06.49
Lesoto, imaš VELIKI pozdrav od mojih roditelja a što se tiče mog pitanja ... ma zaboravi to molim te.

Lesoto
(Viribus Unitis)
01. avgust 2012. u 08.17
Hvala Tunde, pozdrav tvojim roditeljima, zasluzuju veliko postovanje jer nisu zaboravili ko su i odakle su i to su preneli i na tebe sto nije teško zakljuciti, stavise, na osnovu tvog pisanog srpskog jezika mnogi koji su ga ucili u skoli trebali bi da se zabrinu.
Sve najbolje tebi i tvojoj porodici.
Backk
(Admin)
01. avgust 2012. u 09.22
Cestitke pozdravi i zelje :-) A ja „utripovao” Safari trip :P

Svasta ću da dozivim :-)
Backk
(Admin)
01. avgust 2012. u 09.44
@Lesoto

Nije u praxi da se potapse i kost baci psu koji „laje”. Obično ima kontra efekeat po sve nas. A u ostalom i nije tvoj pas. Nema smisla da mi „pavijani” gledamo dok on pas „glodje”. Stavrno nema smisla. Niste sami ovde. Pretpostvljam da shvatas nasu zabrinutost.

Srdacan Pozdrav

PS: :D
Backk
(Admin)
01. avgust 2012. u 10.00
@ Lesoto „sad ozbiljno”

BabaTunde je postavio link :

31. jul 2012. u 11.38
https://discussions.apple.com/thread/2318162?start=0&tstart=0

u ovom linku stoji odgovor na njegov problem. No da i pored ponudjenog odgovora na postavljenom linku, on još uvek siluje temu ovde, logicno proizilazi da ,doticno BabaTunde blage veze nema o Engleskom jeziku.

Ja sam sa pomenutog linka i kopirao dva Odgovora kao ponudjeno rešenje odnosno u cemu je problematika. No nema ko da procita. A ko zna da cita je svakako u prednosti.

Tako da ,em sto je nepismen , još je i drzak i nevaspitan ,sto je odlika kucnog vaspitanja. A ti Lesoto, sve to lepo nagradis !? Bas te ne razumem.

Lesoto
(Viribus Unitis)
01. avgust 2012. u 12.44
Backk, ne vidim zašto koristis mnozinu? Persiras samom sebi ili je neka druga problematika u pitanju? Treba ti zaledjina?
Tunde je dobro dete, imala sam prilike da ga čitam na drugim diskusijama. Dete rođeno u emigraciji koje savrseno piše na svom maternjem jeziku. Poznavajuci prilike i neprilike naših emigranata njegovi roditelji su odradili majstorski posao i ja to uvek pozdravljam i iznad svega postujem. Napali ste ga u samom startu, ukoliko se u međuvremenu desila demencija vrati se na početak ove teme i prvih par komentara pa se podseti.
Znaš u cemu je ustvari sustina?
Alergicna sam na naku-rcene znalce sa prepotentnim nastupom koji misle da su popili svu pamet ovoga sveta i onda svoje komplekse pokusavaju da zalece na nekome ko ne poznaje problematiku, tu bas nešto i ne cutim što se dalo primetiti jel da?
Toliko od mene, do nekog novog problema vezanog za diskusionu grupu hardver isl.
Pozdrav!

Backk
(Admin)
01. avgust 2012. u 14.36
Neko od nas dvoje ovde ne prati forum, biću skroman pa ću reci Ti.

Vidi i ja sam veoma alergican, pogotovo na nevespitanje i bezobrazuk, ma cije dete ovo bilo, naročito bi bio na moje. Šta me posebno iritira jeste kad se nesavesno takvo „dete” u krilo stavi,kao sto ti radis a sve to uz nadzor roditelja.

Ovaj forum ima svoj tok.Za razliku od tebe Ja se nisam stvorio u njemu kao Alica u Zemlji cuda i rondom nabadam reci. Šta vise ,ako nisi primetila ja ucestvujem od samog starta i pomno pratim šta se desava.
Dakle, ako nešto kažem, to ima neko utemeljenje na osnovu pisanja po forumu. Ako sam ti se obratio ,to sam uradio sa nekim razlogom. U početku u sali naravno ali kad sam primetio da ne pratis forum onda sam morao da ti skrenem paznju.

Ako mi imamo volje da izadjemo bilo kome ovde u susret ,makar i ne bili u pravu ,nije razlog biti u istom biti vredjan.
Ti lesoto čitaj i vidi šta si propustila u ovom forumu. Pazi da pri citanju na upadnes sama sebi u usta jer tvoje reci hvale ne piju vodu na ovom forumu.

Moja zamerka jeste bila konkretno upucena tebi, sto nesvesno stimulises ovako ponosanje tim pre sto je kako kažeš „dete” u pitanju.

@BabaTunde i njegov tata. Što se mene tiče zaista mi ne smeta vasa maloumnost i kocijasko ponasanje. I opste nije problem ako vredjate ucesnike foruma , to je cool i u modi. Pogotovo je cool kada na istom nađetenesavesnog saucesnika koji će to sve lepo pozlatiti.
Lesoto
(Viribus Unitis)
01. avgust 2012. u 15.36
Backk, u pitanju je uzrocno posledicna stvar, ti vidis posledicu, ja vidim uzrok i u tome je razlika između tebe i mene. Da nije bilo uzroka ne bi se desila ni posledica.
Neka moderator obrise sve komentare koji nisu vezani za temu i to je to.
Mislim da nema potrebe da dalje dužimo o ovome zar ne?
Backk
(Admin)
01. avgust 2012. u 16.34


Ne ne treba da dužimo, prvenstveno ne zato jer je forum bio zatvoren rešenjem iz linka koji je sam postavljac teme postavio.

Uzroci i posledice!?
Polemika i sukob mišljenja i razmišljanja ne možeš osloviti „uzrokom” Lesoto sve dok isti održava pristojno ponasanje i isti pravdati „posledicom” odnosno prostim ponasanjem.
Ja razmišljam realno i u tome je razlika između tebe i mene.

Slazem se neka Mod brise komentare ne vezane za temu.
BabaTunde
01. avgust 2012. u 20.13
o kom linku ti govoris, mislis o ovom sto sam ga ja tebi PRVO ostavio? da li ti UOPSTE možeš da obradis bilo kakvu vrstu informacije alooo? link ti je ostavljen da možeš bar nešto da naucis i ako sada sam već siguran da ti inteligencija nije jača strana ... drzi se grckog lafe. ja sam sa teme izasao kao sto sam i usao znaci pristojno, zahvalio se kome treba da se zahvalim (Lesoto) i toliko o tome ...i ja silujem temu ??? covece, pogledaj kako je sve pocelo ... postavio sam pitanje kao i svako drugi ko nešto ne zna, zahvalio se i otisao. sad pogledaj svoj PRVI odgovor, prozivas me bez ikakve potreba za engleski, kažeš da ja i nemam problem sa kompjuterom (ne ti ga imaš), prozivas me za srpski, da ... pa normalno da si pavijan, nego šta bi voleo da budes i kako bi TI voleo da te zovem? nisam ti ja mama pa da MORAM bezrazlozno da te volim samo „zato što si moj”.
zamolio sam te da se manes lingvistike jer to ti je tek nepoznata oblast a evo i zašto. ja sam imao sreće da oba jezika usvajam a ti se jedan jezik (srpski) usvajao kao dete od svojih roditelja a drugi (engleski) si MORAO da UCIS za ocenu kroz skolski sistem, ESL, TOEFL, KAPLAN ... da li vise bilo šta treba da ti pricam? čak da si u skoli imao A (u šta sumnjam, pogledaj gore pod inteligencija) tvoje znanje govornog jezika je na nivou osrednjeg severno americkog srednjoskolca. pazi ja govorim o znanju jezika ne o POZNAVANU jezika ... to je VELIKA VELIKA razlika o kojoj ti sad prvi put cujes. ti ZNaš engleski da odes do samoposluge, da se manje vise koprcas na poslu, da pogledas televiziju i da eventualno procitas novine ALI ne svake ... za citanje knjiga se ne sekiraj, to ćeš u sledećem zivotu da radis. uveren sam da ti i dalje nije jasno kada ide „a” a kada ide „the” ispred reci, „ansering masina” je za tebe ansVering masina a speling hmm ... to je za tebe još uvek nepoznata oblast. ja ne mogu ni da zamislim da je tvoje znanje (ne POZNAVANJE) jezika bolje od nekoga od naših koji su zavrsli filologiju tako da moja procena tvog znanja engleskog je onako data ...„cisto da te ne uvredim”.

*** molim te u ovo NEMOJ da uvlacis Lesoto, na crtu si izasao sam kao i ja i neka tako i ostane. budi VITEZ a ne smrad i pusti BRE devojku na miru! zovi mamu da te brani ili eventualno Dasaeva jer vasa kompatibilnost u gluposti je zapanjujuce slična, ustvari on je samo malo ZESCI mrak od tebe.

ako ostavis svoj email ja ću ti poslati skeniran list rođenih ALI da se posle vratis na diskusije i da priznas bez sujete da si som nad somovima. vazi?

Lesoto ti je lepo kazala, ja NISAM alooo NISAM imao taj problem ranije - da li ti je sad jasnije ili da crtam?

p.s. znaš kako se kaže „gde si posao na planinu bez opreme” ... a to znaci mani me se vise i prestani da se brukas jer mi postajes sve manje i manje zanimljiv ... i sledeći put da jedes dobro pre nego sto napises nešto jer si poceo da „gutas slova” ... a mene prozivas za srpski???
Dasaev
02. avgust 2012. u 03.00
@Tunde, mnogo si se raspisao ali srpski ti i dalje nije jača strana.
Ne kaže se „poznavanu” već poznavanju jezika.

Ima još nekih stvari koje ti ne poznajes. Recimo postavio si temu na diskusiju vezanu za hardver a ti imaš problem sa Safarijem koji je softver. To nam govori da ne znaš razliku između softver/hardver.
E sad ako neki problem nisi imao ranije, ne znači da će kompjuter celog zivota da ti radi kao prvog dana. To se decko zove naivnost.

I za kraj, sledeći put kad budes imao problem i kad ti iskoci neka poruka a ti tu poruku ukucaj u Gugl i prati linkove, možda nadjes rešenje umesto sto zamaras ovde svojim pitanjima oko nepostojeceg problema.
Backk
(Admin)
02. avgust 2012. u 04.50
@ BabaTunde

Ja ti se samo zahvaljujem sto potvrdjujes svaku moju napisanu reč i sto si tako lepo opravdao Lesotino uverenje o pametnom i „LEPO” vaspitanom detetu.

Raspisao si tako lepo ,da si otklonio svaku sumnju.
Backk
(Admin)
02. avgust 2012. u 08.12
Dasaev

Ostavi ga na miru! Zar ne vidis da ne razlikuje šta sam ja postavio a šta si ti postavio. Pominje lingvistiku a da nezna ni pravo znacenje te reci. Postavi link sa rešenjem a da ne zna da je rešenje u linku itd. Fenomen covek ili dete šta god već.
Zar ne vidis Dasaev da se on lepo „zahvalio” na nekom nama nepoznatom jeziku i slovima koji ne ostavljaju traga na forumu a koju po svemu sudece samo Lesoto može videti :-)
Sto je najgore ,on ume da cita , ali ne razume šta je napisano. I sad treba da se udje u neki intelektualni dvoboj sa njim a on totalno razuruzan. On je samom sebi i vise nego dovoljan. Ostavi ga u uverenju da je u pravu jer će u protivnom pojesti tastaturu kojom piše a po nacinu kojim piše sumnjam da već jeste.
Dasaev
02. avgust 2012. u 08.40
Backk, prouhajlo s vihorom :)
BabaTunde
02. avgust 2012. u 10.34
Lesoto: „ imala sam prilike da ga čitam na drugim diskusijama ...”

zdravo Lesoto, to nisam bio ja nego neko od ukucana ili ON ili ONA ili moj stariji brat, ja sam PRVI put ovde ...i nisam mogao ni da zamislim da ću se ovako lepo provesti.

podrav
Backk
(Admin)
02. avgust 2012. u 12.06
Čitam i umirem od smeha :-) Dakle Lesoto, nije On :P
Lesoto
(Viribus Unitis)
02. avgust 2012. u 15.33
Lepo Backk, smeh je dobar i blagotvoran.:)
Znaci familijarni nick?:)
BabaTunde
02. avgust 2012. u 23.12
kaže moja keva, idi sine malo na SC da vezbas srpski videces ima tamo sjajnih ljudi. stvarno je imala pravo, ti i dasajev (nadam se da se dasajev neće naljutiti zbog pogresnog „spelinga”) ste dva mentalna patuljka a zgleda mi da ste i na istom gejzeru gluposti dojeni.

p.s. molim te neka OVO ostane samo tvoja i moja mala tajna, ne JA SIGURNO nisam Lesoto JA sam TVOJ TATA pede@u smrdljivi.
Backk
(Admin)
03. avgust 2012. u 05.21
@BabaTunde

Ovo ti govorim najiskrenije sto mogu.

Da ti iz mog poslednjeg javljanja nisi mogao da shvatis da sam se ja zapravao obratio Leseto, je zapanjujuce i apsolutno zabrinjavajuce. To donekle objašnjava tvoje ponasanje ovde na forumu. Tvoje ne razumevanje jezika i ono što se piše, te je i dovelo na ovako nizak nivo pisanja.
Obrati se tvojim ukucanima da te odvedu u skolu gde ćeš, ne samo nauciti da pišes i čitaš već i da razumes šta se piše i šta se pisanim slovima htelo staviti do znanja, dakle kontext pisanja.
Sa druge strane time ne pravdam tvoje ponasanje ovde na forumu, ako nisi dorastao onda se nemoj ni uplitati.
Dovedi Brata ili Tatu ,koga želiš , da ti lepo od početka do kraja , procitaju i PROTUMACE šta smo mi to pisali ovde na forumu. Zapanjices se saznanjem koliko ti još treba da ucis.

Trebao bi malo za primer da se postidis ,koliko si se izlajao ovde , bukavlno receno, nicim izazvan. No to ćeš ti verovatno i učiniti ,kada ti od tvojih ukucana bude objašnjeno.

Ajde u zdravlje i srećno ucenje



 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.