Diskusije : Računari i Internet

 Komentar
Ludi softveri i brouzeri, šta je to vise?
marisav
(Besposlicar)
26. decembar 2013. u 19.46
Malo pomalo, sto iz razloga jer sam nezadovoljan Internet
Explorerom kako radi i često se gasi, ne otvara, stvara brdo problema prihvatih mišljenja okoline i prijatelja i instaliram Firefox Mozzilla ili kako se već zove,,,slično na druge note sa ovima kao i sa Internet Eksplorerom problema opet.
Na kraju instaliram i razvikani CHROME,,i šta sada,,,kada god otvaram YOUTUBE ili neki video,,još mi skace deset video prozorcica ili kakvih galamdzija sa strane,,,i uvek gasi jednog, drugog,,,takko redom,,,neki se pogase, pa nakon pola minuta ili ko zna koliko sekundi ponovo krenu.
Pa ljudi bozji, šta je to sa brazerima,,ima li nacina da se stane na kraj npr na CHROME,,,da kad odes na you tube sajt i otvoris video da se otvara samo taj video i ništa vise. Kakve su to kompjutorke podmetaljke i gluposti da ništa ne radi normalno, sve je pretrpano reklamama tzv advertisingom da mi dodje da Internet definitivno odbacim...samo da mi nije zbog posla,,,nebi ga on meni vadio zivce svakodnevno,,,ovako ne znam dokle će izdrzatti i podnositi teror raznih oglaavanja, žena, sapuna, sampona, novih auta, letovanja, letova aviona, reklama o obogacivanju i usrecivanju...
Ja želim koristiti internet jednostavno,,klikni i vidi nešto, ono sto te interesuje,,a ne da klikom izazovem bombardovanje reklama koje sve prste oko mene,,,ima li pomoći,,kako zablokirati sve sem onoga to hoćeš,,,moguće ili nemoguće,,,imam WINDOWS 7 na Toshiba laptopu,,ali koji OPerativni sistem da koristim?
pukovnik_2001
(kompozitor)
26. decembar 2013. u 22.36
Probaj Operu 12.16

http://www.opera.com/download/guide/?os=windows&ver=12.16&local=y

i poslije dodaj ovu altku i nikad vise nećeš vidjeti ni jednu reklamu na youtube videu!

https://addons.opera.com/en/extensions/details/youtube-adsfree/

Kad instaliras Operu vidjeces nakon minut da je duplo brza od svih browsera koje si pomenuo!Isto tako prosaraj malo po podesavanjima i vidi šta ti odgovara. Obrati paznju na pop up opciju.Stavi jednu od zadnje dvije.

U svakom slučaju ne možeš se rijesiti tih prozorcica ne nekim sajtovima.
Zaboravih reci, mislim da imaš Operu 12.16 i na srpskom ako hoćeš.

Dr_Blizak
(student)
21. januar 2014. u 08.55
Vreme je da se upoznas sa Dodacima ( add-ons). U Fajerfoksu klikni gore levo na narandzasto dugme (na kom piše Firefox) i videces plavu ikonicu Add-ons. Odaberi je , na sledećoj stranici pored idi desno gde piše - Up & Coming- i klikni all. Na sledećoj stranici klikni Most popular i odaberi dodatak adblock-plus pa klikni -Add to Firefox-.

Procitaj malko o njemu itd...

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/adblock-plus/

Ja se reklama galamdzija resavam tako što pre pustanja videa na Yutjubu kliknem na zupcanik opcija i postavim Annotations na off...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.