Diskusije : Košarka

 Komentar
Jokić
CAHJAP
15. septembar 2023. u 19.21
Do nedavno, Jokić je bio veliki ponos za većinu naroda u Srbiji a to se drastično promenilo nakon njegove odluke da ne igra za Srbiju na FIBA svetskom prvenstvu. Nakon poraza od nemačke u finalu još veća ljutnja je uperena prema Jokiću.
Mi kao narod, Srbi, smo neverovatno brzi u uzdizanju a pri tom i potpunom sputavanju do jučerašnjih heroja i idola. I meni je bilo krivo da Jokić nije igrao za Srbiju, ali to mi ne daje pravo da ga sputavam i nazivam svakojakim pogrdnim imenima što se može videti u mnogim komentarima vezanim za našu košarku i Jokiću na društvenim mrežama.
Jokić je imao svojih razloga zašto nije igrao, verujem da je najveći potpuni odmor od košarke do početka nove sezone u NBA ligi, i za to ima svakako pravo. Da, možda bi pobedili u finalima da je igrao, možda nebi..., to nećemo znati.
Ne zaboravimo da mi kao narod smo doživeli neverovatno satanizovanje zadnjih nekoliko decenija i to se i dalje nastavlja. Svetske mejnstrim medije su nas oslikali kao najgori narod, genocidnim, nekulturnim, necivilizovanim, monstruoznim, ratobornim i ta slika je i dalje u psihama mnogih naroda u svetu. Naši najbolji ambasadori koje danas imamo su naši sportisti koji nas predstavljaju u istinskom i pozitivnom svetlu. Novak Đoković i Nikola Jokić su na vrhu. Preko Nikole, zainteresivanost za Srbiju je uveliko porasla u SAD, inače glavnom tvorcu svih negativnih vesti prema Srbima i Srbiji, i samim tim imaju priliku da nas vide kakvi zaista jesmo i da nismo onakvi kakvih su nas njihove lažne medije predstavili. Nemoj da pokrećemo trend mržnje prema Jokiću jer sami sebe kao narod i kao državu ćemo time sakatiti a vesti danas brzo obilaze svet. Jokić da ne voli Srbiju, živeo bi negde u inostranstvu i tamo provodio vreme i kada ne igra košarku. Verujem da mu je krivo što nije igrao ali isto da on nije samo košarkaš kakvog ga mnogi doživljavaju već i čovek od krvi i mesa, i svima nama je potreban odmor i predah, naročito posle teŝkog i napornog posla koji je on imao u najvećoj košarkaškoj ligi na svetu. Naša negativnost prema njemu godi našim neprijateljima ne zaboravimo to. Ne zaboravimo da je Nikola ponos Srbije.
Tubby
16. septembar 2023. u 17.32
MNOGO bi nam znacio ali sad šta je tu je.

*** možda je mogla da se uigra neka kombinacija i da igra svaku drugu četvrtinu ili da svaku četvrtinu odigra po 5-6 minuta ... njega su ka8ale pripreme, bar tako je izjavio b. bogdanovic. ma nek je samo ziv i zdrav i svojoj porodici i nama ... ako nas sreća pogleda imacemo sjajnu ekipu za olimoijske igre, biće tu svasta.
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
05. januar 2024. u 13.15
Svijet nije crno bijel. Ne ulazeci u razloge, neigranje je minus, pored nebrojeno pluseva.
Zadnji plus:

http://tinyurl.com/9b4ep2c2
Tubby
16. januar 2024. u 20.16
ja sam posle poraza GSW zvao milancheta, kaže njegova žena … ne može da razgovara sa tobom PLAChE.zovnem ga posle 2 dana … kaže žena „on još UVEK plache” … sad ne znam šta da radim, plasim se da ne dihidrira … da li da ga zovem ili ne?
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.