Diskusije : Košarka

 Komentar
Невероватно
Mister_No
(Bonelli editore)
07. jun 2017. u 22.44
Које навлачење за Кливеленд. Непостојећи фаулови, поени из трокорака, итд.

Међутим и поред свега Голден Стејт води +6 на полувремену захваљујући добром шуту за 3, тимској игри, и доминацији у скоку, као и расположеном Томпсону - иначе пријатељу нашег Николе Копривице.

Могу ли Вариорси „почистити” Кавалирсе?
milanche
08. jun 2017. u 18.12
Posle ovoga juče, ne vidim zto ne bi mogli.

Znatno su se konsolidovali mentalno od prošle godine, a sa Durantom su ipak dobi mnogo. Ne kaže dzabe LeBron da nikad nije igrao protiv većeg 'fire power'.
Mister_No
(Bonelli editore)
09. jun 2017. u 22.47
Дурент је неприкосновен на крилу. Има висок избачај који ни један играч не може зауставити.

Вечерас Кливеленд показује екстра енергију. Голден Стејт нема решења у одбрани. Дали су 66 поена, а опет губе 20 разлике на полувремену јер су Кавалирси убацили 86 за 2. четвртине. Невероватан ритам утакмице.
milanche
10. jun 2017. u 02.30
Golden State je opet dosao na utakmicu kao gladan na noksir.

Gledao sam u Areni u ovom playoff-u utakmicu protiv Spursa (ona na kojoj se Kawhi Leonard povredio), apsolutno je bilo sve isto veceras. Ekipa se pojavila na terenu, sa izvesnim cudjenjem u smislu 'gde se ovo nalazimo, ko su ovi ljudi na terenu, i šta mi to treba da radimo ?'.

U toj protiv Spursa su Curry i Durant odradili na svom nivou pa su se provukli na guzove. U ovoj eventualno samo Durant, ali ni on se nije proslavio, tj. u odnosu na ono šta može nije presao 60%, sto nije dovoljno protiv dobrih Cavs-a.

Krajnje sumnjivo potpuno karakterno odsustvo dvojice bekova, a i nekoliko vrlo cudnih dodavanja pravo u ruke protivnika u prvoj četvrtini, opasno smrde na namestaljku da bi se odigrala još koja utakmica.

Cavaliers su odigrali mec na visini, i njima se nema šta prebaciti.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.