Diskusije : Košarka

 Komentar
Srećna Nova Godina
BabaTunde
01. januar 2014. u 15.27
Zabranjeno je plakati bez pouke, probuditi se, a ne znati što sa sobom, bojati se vlastitih uspomena. Zabranjeno je ne boriti se za ono što želiš, odustati od svega zbog straha, snove ne pretvoriti u stvarnost. Zabranjeno je ostaviti svoje prijatelje, ne pokušavati sačuvati zajedničke uspomene i zvati ih samo onda kada su ti potrebni. Zabranjeno je ne biti svoj pred drugima, pretvarati se pred ljudima do kojih ti je stalo, izigravati drugu osobu da bi te pamtili, zaboraviti na one kojima je zaista stalo do tebe. Zabranjeno je ne stvarati vlastitu priču, ne imati vremena za ljude kojima si potreban, ne razumeti da ono što ti život daje, to i uzima. Zabranjeno je oterati nekog s kim se nisi pomirio, zaboraviti njegove oči i osmijeh. Zabranjeno je zaboraviti njegovu prošlost i zameniti je njegovom sadašnjošću. Zabranjeno je ne pokušavati shvatiti druge, misliti da je njihov život vrijedniji od tvojeg, ne spoznati da svako ima svoj put i sreću. Zabranjeno je ne činiti stvari za samog sebe, bojati se života i obaveza, ne živeti svaki dan kao da ti je posljednji. Zabranjeno je ne tražiti sreću, ne živeti život s pozitivnim stavom, ne misliti da uviek možemo biti bolji. * Pablo Neruda

Srećna Nova Godina
sagitarius
04. januar 2014. u 09.19
Brate Tunde!
SrećNA NOVA 2014-ta I TEBI I SVOM DOBRIM LJUDIMA! Lepe reci Nerude samo mi malo lici na „labavi prevod” Desiderate?!? Ali to je možda slučajnost jer zivotna mudrost nema toliko puno varijanti!!!

p.s.toliko sam puta banovan da sam sebi prisvojio titulu „Ban-a” i biće cudo ako se ovo moje sada „objavi”! Ali zahvaljujuci toj „Inkviziciji” uspeo sam neke projekte da zavrsim koje sam stalno odlagao dok sam gubio vreme na politici. Ako „ovo” prođe nastavicemo na „basketu”!

Pozdrav,
BanSag!

BabaTunde
04. januar 2014. u 19.58
eto vidis ... u svakom dobru ima i nešto sto je još bolje ... jel se tako nekako kaže? to što su te banovali je dobro a to što si zavrsio projekte još bolje. znaci svi smo profitirali ;o).
* ajde ti otovori cisto preventivno i da ne skliznes „sa pravoga puta”, temu politika i sport pa da opletemo malo po sahu (bobi fisher), olimpijske igre u minhenu,malo po ping pongu od pre par decenija (kina vs. amerika), olimpijada u beogradu, kosarkasko prvenstvo sveta u kosarci OPET u beogradu, olimpijske igre u sochiju ... ma ima toliko toga.

sagitarius
17. januar 2014. u 20.43
Opet sam „oziveo” posle konspiracije na „Politici”. I like a fair play and I hate the rigged system there.
Što se „stare kosarke” tiče tragedija je sto su i Ameri i Yuga imali u isto vreme svoje najbolje timove svih vremena pa nismo tukli DT-1 ili DT-2. Ali smo kao jedna mala zemlja ipak usli u anale da smo se ravnopravno nosili sa velikim super-silama.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.