Diskusije : Putovanja i turizam

 Komentar
Panama
Zikka
08. april 2017. u 00.09
Eve me po drugi put u Panami, od Panama Sitija do Bokas del Toro, preko grada kraj vulkana Boqete. Znaci napravljen krug i vidjeno dosta. Cud is me da nisam sreo ni jednog našeg coveka, niti ženu sto još vise zalim, nema ni našeg konzulata niti naše crkve. Panama Siti raste, izgleda impozantnije od manhatana, ima raskosi a i bede. Hostel I used sa mom centru od 14 pa do 40, a hoteli ako idete preko bookinga mogu se naći na rasprodaji sa 4 zvezde za 45 dolara. Trenutno sam u hotelu SERCOTEL , junior apart an sa random sobom za 50 dolara, inače je normalno 200, sto je i mene zacudilo. Ima tu I drugi, kažem recimo SAN REMO ili MONTREAL za 25 dolara, ovaj montreal ima čak i bazen. Pa Stankovic se prodaju, pogled na pacific, impoznatna zgrada 250 000 , a ima 150 pa i 100 hiljadarke. Mogu i da se rentals stanovi, jedna prostitutka mi je pricala da deli stan sa drugom i placate zajedno 300 dolara. Restorative na svakom karakul, rucak 4.5 dolara do 20, mada često nema velike razlike. Puno poslovnog sveta, saobracaj strasan, od aerodroma , ovog blitzed gradu uzelo mi je u guzvi sat i vise. Pitajte, meni je bilo interesantno, u sa mom gradu Panama sitiju nema plaze, treba videti stari grad, mislim da se kaže, vijeho ili tako nekako. Pišem na brzinu, moram da odmorim, sutra idem u jedan resort koji se zove ROJAL DEKAMERON, he he, senate se BOKACA i njegovog DEKAMERONA. Skup je taj royal dekameron ali ima jedan mali hotel is blizu mnogo jeftiniji...pozdrav
Zikka
08. april 2017. u 00.13
Mnogo vise podataka i slika kao i prica na mom fejsbuku...još par dana i zaokruzi ću mesec u Panami a onda nazad na sljaku...pozdrav
JV
(☆)
15. april 2017. u 04.19
Ti si se baš integrisao...;)

Ja sam bila samo na nekoliko dana u povratku sa Kube.
Grad je čudnovat.Mix starog i novog, tradicije i progresa, a zemlja je očigledno pod američkim okriljem, čak im je i valuta američki dollar.
Mi smo bili u American Trade Hotelu, koji se nalazi na jednom skveru u starom delu grada i mogu ti reći da ali se nisam baš svuda osećala sigurnom, but then again, maybe that's just me.

Jesi li video kanal?
Zikka
17. april 2017. u 10.09
vidi moj fejs , pun je prica iz Paname...Dzo Moler
JV
(☆)
18. april 2017. u 19.15
Nećeš verovati, nemam fejs...;)
GazdaPera
(Birtas)
01. novembar 2017. u 17.06
Gospodine Zikka, ili Dzo Moler,
Da li imate neku dobru preporuku za Bocas. Isao bih u Decembru, recimo prvoj polovini, na jedno 10-tak dana u Bocas i na nekoliko dana u Panama City. Ne bih bas u neki najniskobudzetniji hostel, ali ne bih ni u najskuplji hotel. Apartman možda (airbnb?), ili neki hotel koji ima kuhinjicu, frizider i sl. Koje biste ostrvce preporucili, rent-a-car, ili je dovoljan taxi koji sam čuo da je relativno jeftin. Ni ja ne koristim Facebook, pa nisam bas uspeo da pronadjem informacije koje ste tamo postavili. Mozete ovde odgovoriti, ili mi dati neki link gde bih to mogao da vidim. Hvala i sve najbolje.
 Komentar Zapamti ovu temu!

.