Diskusije : Putovanja i turizam

 Komentar
Dva laptopa u avion i kroz carine
becici
25. mart 2014. u 19.58
dva laptopa u avion i kroz carine

da li je dozvoljeno putovati sa dva laptopa, preko granica, aerodroma. (Toronto-Frankfurt-Beograd ), laptopi su stari po 3-4 godine.

da li jedan staviti u putnu torbu, a drugi uneti u avion ?

Jedan lapotop nameravam ostaviti u Beogradu.

da li je neko već nosio po 2 laptopa.

unapred hvala, na savetima
JV
(☆)
26. mart 2014. u 20.43
Ja sam nosila dva u rucnom prtljagu i niko me nije ništa pitao.
U najgorem slučaju, kod nas mogu da ti ga upisu u pasos, sto će znaciti da moras da ga izneses ali možeš i da se dogovoris s njima da ga ostavis.
Sve je mnogo fleksibilnije nego nekada. ja vise ni ne nosim poklone kad idem, sve kupujem tamo...:)
flute
(slikar)
27. mart 2014. u 01.09
Ovo je super pitanje. Moje dete putuje i ima nameru da nosi dva laptopa, ne iz istih razloga da jedan ostavi tamo, nego zaboga jedan ima mogućnost da ubaci svoje filmove, drugi je manji ovaj neki novi „mikrosoftov”...nemam pojma. Plus sto vuce veliku profesionalnu kameru, to će mu biti zanimanje pa je stalno vuce sa sobom. Ja ludim, jer sve to mora da stane u ranac. Nema nameru da ima išta više od prtljaga nego „carry on”. Pitam ga ja „majke ti kako mislis da poneses vesa za mesec dana pored svih tih tehnickih aparata?”, on me blago gleda, pojma nema.

Odgovor na pitanje nemam, ali ako putujes uskoro javi nam molim te. Možda ga ubedim da mu je samo tablet možda dovoljan.
JV
(☆)
27. mart 2014. u 09.03
Samo uzmi dobro putno osiguranje.
jelenakan
06. april 2014. u 07.31
Ja sam donijela dva laptopa u Kanadu bez ikakvih problema. Jedan je moj drugi od kcerke, normalno ga izvadila na kontroli, prosao skener spakovala u torbu oba.
Inače nikad me niko nije pitao za laptom pri ulasku I izlasku. Mislim da nije dobra ideja da ga stavite u prtljag zbog mogućeg ostecenja.
nijesvetakocrno
24. jun 2014. u 18.09
Uvjek putujem sa 2 laptopa, licni i poslovni, jedan tablet i dva mobilna. nikakav problem. izvadi, prođe skener, vrati u torbu i nastavi...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.