Diskusije : Kućni ljubimci

 Komentar
Kako nauciti psa (stene).
marko55
19. jun 2012. u 16.42
Radosti nije bilo kraja, a ni spavanja prve noći kad smo nasoj unuci kupili malo stene (zenku) staru 8 nedelja...
Uz radosti idu i problemi. Prvi najvazniji, kako uciti ili nauciti malo stene da nuzdu vrsi na samo jednom mestu. Pas neće biti u kuci, biće napolju, i ima li neko savet za ovo. Ja o psima stvarno ne znam ništa, pa zato i postavljam ovu temu...hvala svima ko god ima neki savet...
marijamhlc
20. jun 2012. u 06.19
Na zalost nikako ne mozete nauciti psa da vrsi nuzdu na samo jednom mestu, oni nemaju taj instinkt kao macke.

Mozete ga nauciti vremenom da vrsi nuzdu napolju, ali do 4msc je to mali problem, posto kao i svaka beba, oni nemaju sfinkter, pa ne mogu da zadrže mokracu, nego kada im se pripiski samo ispuste.
Ako imate terasu, kada se popiski, prvo to mesto izribajte sa vodom pomesanom sa sircetom - sirce ubija svaki miris, ali pre toga mozete natopiti neku novinu i izneti je na terasu, nabiti mu njuskicu u to da oseti miris i reci mu tipa TU, mada stene od 2msc ništa neće zapamtiti!:)

Iako ste uzeli unuci psa, ako je mala, na zalost sva odgovornost ide na vas, to je neminovno. Njoj je samo to mala lepa kuca, a vama je zivo biće koje treba odrzati u zivotu.

Ako imate dvoriste, onda vam je to laksa varijanta, jednostavno ne pustajte ga da ulazi unutra, tako će i sam vremenom nauciti da vrsi nuzdu napolju samo
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.