Diskusije : Film

 Komentar
Šta jedete u bionji?
frangipani
(><)
19. oktobar 2017. u 21.47
Nekada smo ispred Kozare, Kosmaja, 20-og oktobra, Doma Sindikata, Odeona itd. kupovali lebleblije, semenke i suncokret na casicu pa u fisek. Dosla moderna vremena odavno. Ovde kod mene prodaju kokice, M&M i sl. bombonice, sladoled, cokoladice, razna gazirana pica u ogromnim casama. Kokice su u nekim dzambo 'koficama'. I to bas kosta. Ja volim neke stapice sa sirom, hrskave i ukusne i sok od pomorandze, kupim u samousluzi. Neki put uzmem cokoladne bombonice sa kikirijijem. Tu je i obavezna flasica sa vodom. Obično ponesem i kuhinjsku krpu, pa kad se zavalim u onu fotelju kojoj se spusta naslon i odize deo gde su noge, prvo se pokrijem cebencetom, onda pod glavu stavim jastuce pa lepo raširim krpu da ne mrvim okolo. Posle zavrsetka projekcije svega i svačega ima po podu, to mi je bas ono, bljak.

To je procedura za bioskop. Kod kuce volim da se ususkam ali, nikada ništa ne jedem.

Kakva je situacija sa vama ? :)
escada
(ɐpɐɔsǝ)
19. oktobar 2017. u 22.26
U bioskopu ne jedem nikad ništa. I uvek sam se grozila, i tada i sada na one koje žvaću, srču i mljackaju za vreme filma.
vudu5-lenjin5
(Nil desperandum)
19. oktobar 2017. u 22.30
Uhh, kad neko ispred ili iza mene počne da šuška kesom, krcka čipsom ili srče kokakolu, taman bih mu zavrljačio cipelu u glavu. Još su gori oni što sve vreme melju u sali. Koj moj si dolazio onda da gledaš film? Kakvih idiota ima.

Od hrane i pića, lično pre projekcije obično svrnem u Woolworths i kupim kesu čipsa i kokakolu.
frangipani
(><)
19. oktobar 2017. u 22.58
Ja cips nikada ne jedem, nisam ljubitelj. Postoji procedura kako se rade stvari. Ovde opale sa reklamama po 15 minuta ili koliko i tada se lepo sve raspremi: otvore se pakovanja tako da nema posle cepanja i natezanja. Pošto uz sebe uvek imam onaj Swiss army nozic sa makazicama, lepo otvorim kako treba a ne da cepam i kidam. Onda poredjam šta imam i spremno je. Mada, dosta toga se pojede dok su reklame. Uglavnom, ljudi sve brzo izjedu i ne prave veliku buku tako da onda ostatak filma gledaju i vare. Stapice sa sirom kupujem ili u Vuliju ili Aldiju, sok takođe. Jednom sam bila gladna pa sam kupila onaj brie sir i jela sa tim stapicima... Vreme projekcija ovde je van pameti, ako je radni dan i covek ide posle posla, sigurno je da ga uhvati glad...
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
20. oktobar 2017. u 02.06
Vudu kenja svi mu tamo krkaju hranu u bionji srcu dva litra koce iz ogromnih casa, a boga mi sada i u multipleksima po BEG i Karaburmi. Ima jači sad multipleks na Karaburmi nego u Adelaidu. Sa vise mrsnih kokica.
krele
(neradnik)
20. oktobar 2017. u 18.31
uglavnom kokice i kokisku.
raspojasam se dignem noge na naslon ,zderem kokice i srcem koku da svima smetam u sali.ako se neko buni gadjam ga kokicama i usrcem kokisku u slamcicu i prskam ih.specijalno ako je dobar film .
tako najbolje nerviram gledalisce.
Fan
20. oktobar 2017. u 21.13
E jbg, da se akam po samousluge i kupujem i nosim u bioskop mi nije ni malo užitak. Bolje ništa neću ni da jedem ni da pijem i to i radim. Mogu 2 sata i bez tecnosti i bez hrane. Pre bioskopa mogu da odem na kafu i možda nešto slatko. Možda. Inače u bioskopu kokice ali svakog desetog odlaska. Nije mi uobičajeno. Uz njih ništa ne pijem jer uglavnom imaju koka kolu, onda bolhe da crknem zedan.
poet
20. oktobar 2017. u 22.07
Idem tamo, na to mjesto, kad poželim da jedem kokice, a to je, otprilike..., jednom godišnje. Jedino se tu usudim. Kući ima puno distrakcije I plašim se da mi se koja ne zaleti gdje ne treba. Ne volim da se gušim, svaki put se prepadnem da ću se ugušiti.
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
20. oktobar 2017. u 23.59
zato je izmišljen smoki i ostali flipsovi, ne primitivni obradak kukuruza.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.