Diskusije : Psihologija

 Komentar
Povrsinski o poslu
Derksen
18. decembar 2013. u 18.16
Iz neke druge price postoji osoba koja jeste ili nije kustos. Nije bitno. Postoje svakako osobe koje su kustosi muzeja. To bi po meni bio idealan posao. Ne mora to biti neka muzejcina, nekoliko eksponata rudnog bogatstva ili par prepariranih rjetkih zivotinjki al zastakljenih da se zacas praskom prođe i to je to, ini-mini muzej.
Debela ladovina. Iz neke opet druge price ranom zorom u camcu vidimo savskog alasa gdje lovi somove-cudovista po 100 kila koji prizna da je to robovski posao ali da nema veze, on voli svoj posao. Gadan posao, moram priznati, ljulja se star camac, ribar promrzao, bori se sa onom silnom vodurinom koja ga obilazi. E sad šta je to meni zanimljivo i privlacno kod oba zanimanja- ne postojanje ili prividno postojanje sefa.
Direktor muzeja- kustosu dodje rodbina a ako ne to onda ista jasla.

Dakle sef je nemila figura i postojenje vise nivoa sefova iznad tebe je znak da si ti jedan viseslojno utucen rob.

http://www.youtube.com/watch?v=An2a1_Do_fc
Adrijana-
23. decembar 2013. u 11.37
Nije loše imati slobodu i biti bez sefa...ali imam osjecaj da bi meni to dosadilo..Lično ja volim da se dokazujem..da se takmicim, nadmecem sa drugim ljudima.
Derksen
23. decembar 2013. u 13.40
pa uvijek se imaš sa nekim takmiciti, sam svoj shefovi sa sebi sličnim, samo Pavle Sam na Svijetu nema s kim da se takmici
silsur
(zoograf)
25. decembar 2013. u 15.51
Pale, ne Pavle..
Derksen
27. decembar 2013. u 15.10
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.