Diskusije : Sve i svašta

Diskusija je deaktivirana na neodređeno vreme.
 Komentar
I šta sada posle pet godina..
bespomocan
25. septembar 2010. u 20.00
Ljudi pomagajte... Da ne dužim stvari stoje ovako. U vezi smo pet godina, ja 28 ona 25 sada. Uvek je bilo i lepih ekstremno i ruznih isto tako momenata ali jedno je sigurno uvek smo se bezgranicno voleli i prelazili preko svega. Ali dosao je i taj dan kad mi ona kaže iz cistog mira da ne oseca tu ljubav prema meni kao pre, da nije ispunjena i da ne zna šta joj se desava...Najgore od svega je sto predlaze da nastavimo dok ne vidi da li će joj se taj osecaj vratiti. D a napomenem da je to bilo juče i da danas meni iako smo zvanicno zajedno, nije do zivota dok se ona provodi po gradu.Ne znam šta da radim, ne znam šta joj to znaci, iskreno nisam ni sanjao da će doći do ovoga jer sam joj bio sve u zivotu i naucio sve sto zna o istom i vise od toga. Bukvalno dao sam joj sve i napravio od nje to što jeste danas. Pomagajte, dajte savet, da li uopste može kad se smanje osecanja da se vrate na staro, ja ne verujem u to ali neman snage da joj kažem da ne želim da cekam da li će se njoj vratiti osecanja ili ne i da odem... Jako me boli ovo, kao sok najgori, kao noz u srce...
bakagaga
(buducnost)
26. septembar 2010. u 18.27
Pa mislis da bi bolje bilo da ste osnovali porodicu i da ti to kaže?
Ne placi za prosutim mlekom, nego trazi onog ko će da te voli isto ko ti nju. Možda je naucila sve sto si mogao da je naucis, i sada vise nisi interesantan.
Zivot je sada tek pred tobom, a ti kukas za pomoć?
MobiWalker
(Alepholog)
29. septembar 2010. u 15.02
„...bio sve u zivotu i naucio sve sto zna o istom i vise od toga. Bukvalno dao sam joj sve i napravio od nje to što jeste danas.”
...
Nije uloga muškarca da ženi bude TATA. To što si naveo je uloga roditelja, a ne muškarca kojeg će voleti kao formirana žena. Uz takav stav (možda će ti zvučati čudno i uvredljivo, ali nije mi to namera) vrlo je moguće da se ona uz tebe ne može iskazati kao ličnost, odnosno ima potrebu da se sa svim onim što je čini kao osobu „oproba sama”. Uz suviše brige i truda oko nekoga, vremenom dolazi do efekta „staklenog zvona” pod kojim se čoveku otupljuju čula, sposobnosti da svoje kvalitete ispolji, pa i kroz neuspehe - koji su često važni koliko i uspesi. Prosto. nekome si iskovao mač, štit i šlem...on bi sada da se oproba u nekoj bitci.
„Ma biće to sve u redu...”. Svaki šok donosi dezorjentisanost, ali ne sumnjam da ćeš se ti snaći, kad si već imao dovoljno znanja i sposobnosti da i nju osposobiš za đivot. Sada te veštine samo primeni na sebi. Pozz.
kuma-
(domacica)
30. septembar 2010. u 21.24
Dobro ti rece bakagaga.
Zivot je pred tobom nemoj još da se razbolis pa ćeš tek onda da kukas.
pozdrav

bakagaga
(buducnost)
02. oktobar 2010. u 13.49
Cao Kumo, hvala na podrsci!
kuma-
(domacica)
03. oktobar 2010. u 21.44
MOLIM, Dje si ti meni?

Moram malo da i ja kažem koju nije lako bit zaljubljen.
Nadam se dce se brzo oporavit i naći osobu kojace da ga cjeni.

cmok
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.