Diskusije : Roditelji

 Komentar
Neprijatne situacije u decijim zdr ustanovama?
strelac84
14. novembar 2011. u 08.22
Da li ste imale neprijatnih situacija u decijim zdravstvenim ustanovama, pre svega mislim na Institut za majku i dete i na deciju kliniku u Tirsovoj? Na salterima, sa lekarima, sa medicinskim sestrama?

Meni su pre neki dan pokidali zivce na Institutu za majku i dete na jednom odelenju određena medicinska sestra.
Inače sam imala nekoliko takvih situacija od kada se bebac rodio pa smo prinudjeni da stalno idemo tamo na kojekakve kontrole, ali nikad nisam burno reagovala jer nisam takva osoba, ali mi je taj dan pukao film doslo mi je da osmarim tu sestru i da je prebijem majke mi!
Taj bezobrazuk nisam dozivela u zivotu. Mislim ne radi se o meni nego o bebi koja ima 8 meseci i trebalo bi da se svi trude da je zastite od nepotrebnih mucenja. Ako doktorka već ima taj osecaj pa se trudi da ga zastiti od stalnog bockanja iglama, i sve mi to napomene ali žena je bila u guzvi i necitko napsiala izvestaj i ta sestra nije mogla da procita, i pravila se luda na sve sto joj govorim.
SINDY
(student)
26. novembar 2011. u 16.56
Tako je svuda, na žalost. Ljudi koji rade u državnim ustanovama se nekada ponasaju kao životinje (izvinjavam se izuzecima). Navikni se, biće ti lakše i moli se Bogu da ih ne trebaš često.
Pozdrav,
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.