Diskusije : Roditelji

 Komentar
Private school
devica68
(domacica)
07. jul 2011. u 21.12
interesuje me gdje djeca mogu da idu u privatnu skolu da bi dobili kredite koji im nedostaju da bi diplomirali high school i koliko kosta...toronto area..hvala unaprijed
nadjka
(t)
10. jul 2011. u 18.11
Joooj, ne znam kako je u Kanadi, ali ovde u privatne skole sada idu sva deca koja su izbacena iz državnih skola, deca koje imaju problema u ponasanju i probleme sa ucenjem. Ja sam ti trenutno mnogo skepticna što se tiče privatnih skola. Ovde postoji GED ako deca ne zavrse High School, ima na svakom Tech Institute, a ima i pri nekim koledzima, ima i online, polaze se samo test i ima istu vrednost kao High School Diploma, ali kada se ide na koledz mora da se polaze Placement Test. Bezi od privatnih skola, uzece ti pare, a mnoge od njih nisu u saglasnosti sa sistemom obrazovanja.
big-bang
11. jul 2011. u 19.25
Kontaktirajte vash shkolski distrikt gde živite, oni će vam dati sve informacije tachne!!! Ako nerazumete dovoljno jezik naći će vam i prevodioca koji će da vam pomogne (besplatno), opcije imate nekoliko tako da najbolje informacije dobicete preko shkole. Srećno!!!
nina
16. jul 2011. u 10.52
Šta će ti privatna skola za to?
COKTA
19. avgust 2011. u 13.30
Ne znam kako je u drugim državama ali ovde u nemackoj su privatne skole jako trazene. Ko može da plati mesecno nekoliko stotina evra, taj će radije dati svoje dete u privatnu skolu.
Deca bolje uce, bolje su opremljeni, veci je program, imaju manje dece u razredu...
U državnim skolama do 35oro dece u jednom razredu, i nemas neku pomoć ako zaostajes,ne nude bukvalno ništa deci.

Jednostavno, privileg je svoje dete imati u privatnoj skoli iako glupo zvuci.

A za decu koja se ne mogu uklopiti u skolski sistem ili imaju neke druge probleme ima posebne skole, tu ima i psihologa, logopeda i u manjem tempu se uci.

 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.