Diskusije : Navijači

 Komentar
Код Бахара ништа ново..
Odesa
(надежда, вера и л)
09. decembar 2023. u 10.58
...подједнака немоћ, како у нападу тако и у одбрани. Гол смо постигли као последицу случајности а примили као последицу грешке два кључна играча одбране, два централна одбрамбена играча, Драговића и Спајића који су пропливали к`о искусни сомови поред клинца који ће тек у ааприлу напунити 18 година...ахахаха.
Док нам је Бахара на клупи, лебац се нећемо најести. То је невоља невиђена, крпељчина једна, не да се отерати.
Odesa
(надежда, вера и л)
09. decembar 2023. u 14.10
прва два гола смо постигли због сплета сретних околности а не из добро организованог и конкретног напада. Трћи је гол био резултат лепог асистирања, додавања што је за највећи део утакмице био веелики проблем. Пасови су били невешти и непрецизни а играчи којима су били упућени, ако је лопта и стигла до њих, су деловали неспретно и ..малтене изненађено тим потезима. И опет, клинци су у финишу утакмице како-тако и стабилизовали игру целог тима. Све у свему, оно што је наопако од почетка Бахаровог фолирања, и даље је исто, непромењено. Нема с њим никакве перспективе. Он сам неће дати отказ, к`о крпељ се увукао у Звезду а управа нема петље да тог лихвара најури. Неће то на добро изаћи.
TC-64
09. decembar 2023. u 14.31
Još gore su njegova i Terziceva izjava o nekakvom rekordu i uzastopnim pobedama na Marakani. Kojim glupostiam s eoni bave posle kraha u Evropi i onoliko syebanih para! Cime se oni dice, umesto da cute posle svega. Ali to bi posten covek cutao a ne takva bagra koja nema ni stida ni srama posle svega!

POgledaj ti ovaj bezobrzluk, pa to je neverovatno!

https://www.maxbetsport.rs/poruka-terzica-mnogi-hoće-da-nas-sapletu-ali-rekord-je-dokaz-dominacije-zvez de-485251/

PORUKA TERZIĆA: Mnogi hoće da nas sapletu, ali rekord je dokaz dominacije Zvezde!

Crvena zvezda je pretekla Real Madrid! Sada je svetski rekorder i ima 122 utakmice u nizu bez prvenstvenog poraza na svom stadionu. To je šest i po godina kako niko nije odneo tri boda sa „Rajka Mitića”.

Posle dolaska na prvo mesto i ispisivanje istorije poruku je imao generalni direktor srpskog giganta Zvezdan Terzić.

– Znamo koliko je svaki stadion važan svom klubu i njegovim navijačima i koliku prednost donosi domaći teren. Ponosni smo što je Crvena zvezda kroz istoriju izgradila kult Marakane i što klubovi sa strahopoštovanjem dolaze na naš stadion. Svesni smo koliko je zvezdašima važna Marakana, i to da ona bude neosvojiva tvrđava. Već šest i po godina to i jeste, kada je reč o Superligi, što opet dovoljno govori o našoj dominaciji u domaćim okvirima – istakao je Terzić.

Crveno-beli su uspeli iza sebe da ostave najtrofejniji klub na svetu, koji je bio na prvom mestu skoro pola veka.

– Drago mi je što smo prestigli Real Madrid i postavili svetski rekord. Ključ uspeha je u kontinuitetu dobrog rada, istrajnosti i spremnosti da se donose teške odluke. Mnogi godinama pokušavaju da nas obore i zaustave, a mi obaramo rekorde. Kada je reč o granicama samo nam je važno da sutra budemo bolji nego danas – poručio je Terzić

==============================

A onda tu je i Baharovo lupetanje po istom pitanju

https://www.maxbetsport.rs/superliga-fudbal-crvena-zvezda-barak-bahar-485238/

Bahar posle obaranja svetskog rekorda: Lepo je biti deo istorije

Ovo je više od tri boda, ovo je obaranje svetskog rekorda. Fudbaleri Crvene zvezde su u 18. kolu Superlige na svom stadionu savladali lučansku Mladost sa 3:1. Bila je to 122. uzastopna pobeda crveno-belih na svom stadionu u domaćem šampionatu.

Prethodni rekord od 121. pobede držao je Real iz Madrida od 2. februara 1957. do 21. februara 1965. godine. Zbog toga je trener Barak Bahar bio veoma zadovoljan.
PRONALAZILI REŠENJA I IGRALI PAMETNO

– Danas smo postali svetski rekorderi, ali smo se takođe i vratili na prvo mesto na tabeli, možda samo na dva dana, ali je lep osećaj. Nije bila laka utakmica, ali smo pronalazili rešenja i igrali pametno. Mladi fudbaleri su ušli u igru i preokrenuli utakmicu, izuzetno sam zadovoljan time. Dobar je trenutak da nastavimo u istom ritmu i u sredu – istakao je Bahar posle meča.

Istakao je izraelski stručnjak zadovoljstvo zbog činjenice da je Crvena zvezda uspela da obori svetski rekord.

– Uvek je lepo biti deo istorije. Hvala bivšim trenerima, klubu, igračima, članovim stručnog štaba, što su započeli niz, a mi smo samo nastavili i ponosni smo na činjenicu da smo uspeli da srušimo svetski rekord.

Govorio je strateg crveno-belih i o predstojećem duelu Lige šampiona.

– Očekuje nas drugačija utakmica. Igraćemo protiv Mančester sitija, možda i najboljeg tima na svetu. Moramo da iskoristimo dobar trenutak, verujemo da će stadion biti pun. Želimo da završimo takmičenje u grupnoj fazi sa dobrim rezultatom – zaključio je Barak Bahar.
TC-64
09. decembar 2023. u 14.35
Nema tu napretka dok se stvari ne nazovu pravim imenom. Eno i PIksija nije blam ni sramota da primi nagradu za trenera godine!! Eeeej trenera godine!! Posle 1 boda na SP i 2 boda od mogućih 12 protiv Madjarske i Bugarske!!!??? Ma sjajan trener!
Odesa
(надежда, вера и л)
10. decembar 2023. u 03.12
„...постигли светски рекорд” ...???!!!
Каво замлаћивање и замена тема !!!
Па `оће ли нам помоћи тај „светски рекорд” у утакмици против Ситија ?
Или у домаћем првенству ? Добијамо ли ми због истог бољу позицију на УЕФА бодовној листи ? Где су то конкретне и опипљиве користи од тог рекорда ? то је само статистички податак и ништа друго, зар не ???
Али у ситуацији кад Терцић и управа немају да се похвале никаквим успесима и кад ситуација у клубу не изгледа обећавајућа и успешна...онда се баца „димна завеса” од оваквих бесмислица и идиотлука. Исти принцип и начин вођења клупске политике као што је и Вучићев принцип вођења националне државне политике. Неспособност и одсуство намере бављењем на разрешењу егзистенцијалних проблема се маскира оваквим изјавама и слављењем „успеха” који не доносе никакву корист и добро.
Риба од главе смрди...Док се не курталишемо Вучића нећемо се курталисати ни Терзића...и свих осталих „терзића”...по Србији
AngryMishko
(Cupavac)
10. decembar 2023. u 12.43
Pa dobro ovo za Piksija..nije da je imao neku konkurenciju..

Ko je bolji? Duljaj? Savo? hahaha..Možda Lazetic da su pobedili jednu dve u Evropi..ali nisu.

Kakav god da je..jedino Piksi ima neki uspeh.
Šta je porazavajuce..jer oni koji znaju i mogu nisu u Evropi nego tamo po nekim Kinama, Rusijama, Amerikama..Rade ali kao da ne postoje što se tiče Srbije .ma shou sa nama.

Za razliku od Kosarke gde smo jedni od najjačih na svetu po pitanju struke..
intrigue
10. decembar 2023. u 13.34
Има логике , слажем се . Увек кад причаш о смени селектора мораш да имаш предлог ко би требао , могао , да га замени .
Факат , а ко би то био ?
Мени не пада на памет ни једно име .

А Кошарке што се тиче .
Истина је да у том спорту постоје квалитетни тренери .
Али је тешко наговорити неког од њих да преузме репрезентацију .
Зато нам је селектор неко ко има 74 године ?

Једноставно неће људи ...неће ни један од Обрадовића , неће ни Ђорђевић...а ови што су у Америци нису више у тој причи . Кокошков је пробао , није он за то . Тешко да би и овај што је преузео Торонто могао да промени нешто . Једино Милојевић , он ми је онако позајебан , њега би поштовали играчи . Њему придодати Стојковића (Денвер) и то би било ок рершење за будућност . Увезани су обојица са Јокићем , а то је веома важно .
-Borislav
10. decembar 2023. u 21.35
Ја мора да сам промашио нешто - је ли се стадион зове „Рајко Митић” или „Маракана,” како Терзић наводи?

Није ваљда да не зна како му се зове стадион?

Хвала.
TC-64
11. decembar 2023. u 06.24
Ja mislim Da bi Piski bio proglasen za trenera godine čak i da nismo otilsi direktno na EP,jer bi nam ostao baraz kroz Ligu Nacija. I to bi im bilo opravdanje. Ako razmišljamo tom logikom da nema nikog drugog od kandidata, čini mi se da bi opet on bio izabran. Samo sam se pitao da li su svi oko njega toliki poltroni da nema nikoga da mu kaže da ovo ništa ne valja?!
A što se tiče toga kako se Zvezdin stadion zove, pa niko ga ne zove Rajko Mitic, osim samo zvanicno, on će uvek za većinu biti MArakana.
TC-64
11. decembar 2023. u 06.50
A i to samo dokazuje da mi nemamo trenere, nemamo struku, svi samo kukaju na sudije itd. Eno Lalatovic čim je izgubio prvu utakmcu odmah je poceo da lupeta. Kako ti treneri nisu u sranju da kažu protivnik je bio bolji, čestitamo, a jok samo kriv ovaj, kriv onaj, kriv sudija, neko nas minira i slično.
AngryMishko
(Cupavac)
11. decembar 2023. u 07.00
Imamo ih par talentovanih ali su daleko od naših ociju...Pobegose ljudi.

Fudbalska struka je katastrofa, mladi su nam katastrofa.
Drugim rečima..da uzivamo mi još malo, kako ide će Piksi da bude u pravu.
Najveci uspeh sa njim posle njega bunar dugo godina i tacka.

:)
TC-64
11. decembar 2023. u 07.30
Bravo Mishko gadjas u metu.

Vidis u tome je cela penta., kad prođe neko vreme ovo sada će da izgleda bajno.
Tako nam sada izgelda i ono ranije. Ja se i kao klinac odlično secam kako su svi pricali 80-h kako nam fudbal ništa ne valja, kako nismo u stanju ništa da osvojimo, kako nam svake godine po jedan tim pukne u Evropi sa nekim velikim rezultatom, kako je reprezentacija lipov qurac
Sada nam izgleda kao veliki uspeh 4 mesto na EP 76 a tada je bio neuspeh. Tako su mi kasnije pricali. Sami sebe smo zvali zemljom seljaka, i toga se odlično secam i kako su svi bolji od nas, a mi nemamo pojma itd. Da ne pricamo o namestanjima, setite se onih poslednjih kola 1986 i 1987 godine. Bilo je svega i svačega. I one price onog ludog Dzarovskog koji namesta utakmicu da Pristina pobedi Vardar inače da isljuce struju celoj Makedoniji. Zamisli ti to ludilo yebote!

I dan danas ljude podsecam, imali smo seriju Bolji zivot mastajuci o necem boljem jer nam tada nije valjalo, ta serija se zavrsila 7 dana pre početka sranja u Sloveiji. A sada se sa setom secamo tog vremena koje nam tada nije valjalo!!!!!!
Rusi imaju za tako nešto jednu sjajnu izreku.
Novoe, horosho zabitoe staroe / novo je dobro zaboravljeno staro
Kao kada nadjes staru majicu ili dzemper koje si negde odlozio ap vidis da inisu toliko losi kolikos i mislio. Ali kod nas nazalost sve dodje kasno. Nekada je možda dovoljno i ono sto imamo da ne bi posle ostali i bez toga. Možda smo takvi i zato što su nas stalno varali i lagali na sve strane. Vidis istinu i kažeš je a oni ti kažu ne, ne ,nije to tako to je ovako. Možda nam je i zato svega dosta!
AngryMishko
(Cupavac)
11. decembar 2023. u 11.49
Verujemo i Nadamo se.

:)
D-Man
(Analyst)
11. decembar 2023. u 13.43
„Kakav god da je..jedino Piksi ima neki uspeh.”

Па, сад, о том се може дискутовати.

Били смо ми на СП и пре Пиксија. Муслин нас је одвео на СП 2018е а Антић на СП 2010е.

Што се тиче ЕП, шта мислите, да ли бисмо се пласирали у Немачку да смо завршили у баражу? Можда би успели а можда и не би, то нико не зна.

Дакле, није то неки огроман успех отићи на ЕП директно пошто је, чини ми се, ово први пут да два првопласиранe из групе иду на ЕП а онда и неколико трећепласираних репрезентација иде у бараж.
Група коју смо имали је била таква да ни ми сами не бисмо могли изабрати лакшу групу али, ето, и кроз ту групу смо прошли са два пораза и два ремија. На такве ствари треба гледати критички алу у ФССУ то нико није у стању јер сви воле да причају бајке.

Иначе, заиста је невероватно какву нам маглу продаје и Терзић. Јбт, пази, ми смо светски рекордери пошто нисмо 122 утакмице изгубили на нашем стадиону у нашем лигашком првенству.

Јбт, каква лига, такав и светски рекорд! Жалосно, стварно жалосно!
Сва срећа па ми Звездаши овде у овој кафани, не падамо лако у ту еуфорију. Још нам само треба да смо толико наивни па да почнемо да се кур4имо са тим светским рекордом. Лелеееее!
AngryMishko
(Cupavac)
12. decembar 2023. u 11.10
Brate govorim o trenerskoj nagradi za ovu godinu.

Koje mi to uspehe imamo ove godine?

Koju konkurenciju ima Piksi? Ove godine?
Stankovic, Savo, Duljaj, Lazetic, Lalatovic, Krstajic ko još?

A Dream Tim šta kažeš.

Gde si osho u 2010. haha.

:)
TC-64
13. decembar 2023. u 05.07
Piksi nije blji od ostalih, nego su ostali još gori od njega.
Cemu uospte to sluzi, da li će neko da trenira bolje posle te nagrade? Hoće kako da neće! Samo će još vise da se ucvrsti i utvrdi u svojoj sujeti, egoizmu i nadmenosti.

 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.