Diskusije : Navijači

 Komentar
Stari-vukPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Khimki
Stari-vuk
30. oktobar 2020. u 15.09
Najskuplji tim u istoriji kosarke na našim prostorima odigrao je još jednu utakmicu u najboljoj ligi Evrope.Protivnik Khimki ekipa koja je bila zrela za poraz ali su vanzemaljci iz Zeleznika uspeli da odigraju u svom stilu i da dozive još jedan poraz.Sedmorica preskupih stranaca plus mladjani Lazic i Simonovic.Kuda ide srpska kosarka?
Odesa
(надежда, вера и л)
30. oktobar 2020. u 17.18
Али ви ћете по свему судећи отићи опет корак даље, с обзиром да сте најурили тренера сад че те довести опет на то место неког странца. Пробали сте то с дринкијеријем па вам се усладило.
Да, ви де факто нисте српски клуб.
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
30. oktobar 2020. u 17.33
Zvezda izgubi u kosarci a gargani se onda brinu za Srpsku kosarku? Paprikar bolje se brini za prodajnu cenu babure na kvantasu!
Pavle_Djurisic
30. oktobar 2020. u 20.46
Kriv je samo Obradovic. Napravio je ekipu koju samo Lojd može da pokrene, a ako njega zatvore, kao sto radi svaki normalan trener, Zvezda je u problemu. Osim Lojda, Rocestija i O'Brajanta, ostali stranci su kadar za Partizan.
BGMangupuNYC
(derem Franjevce)
30. oktobar 2020. u 20.49
na kraju dana Oljinjali može da nam pofafa, zato što mi igramo Evroligu oni igraju ligu Bane Jelacica i dok mi gubimo sa par poena razlike od Sampiona iz drugih zemalja, njih razbucaju tamo neki 2 ligasi sa 20 poena...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.