Diskusije : Navijači

 Komentar
Kosarka
TC-64
22. oktobar 2020. u 17.40
Velika pobeda nad CSKA iz Moskve posle produzetaka 86-84! Svaka cast momcima!
BGMangupuNYC
(derem Franjevce)
22. oktobar 2020. u 20.13
normalno idemo u pley off ove godine, dok siptari iz Humske će igrati kup Stipe Suvara...
Pavle_Djurisic
22. oktobar 2020. u 23.29
Eh kad bi nekako skočili na prvo mesto pa ako se prekine sezona da tražimo trofej kao franjevci u Abi.
Stari-vuk
23. oktobar 2020. u 12.25
navijam od sveg srca da udjete u F8 pa da se omogući i drugim klubovima u Srbiji da imaju ekipe i da se takmice.Sansa je da nešto najzad uradite u evropi.Nema publike ,sve ekipe osim vas su drasticno smanjile budzete(osim vas),klubovi neznaju gde udaraju,niko živi nezna hoće li se liga uopste i zavrsiti...Vi ste klub sa iskustvom u tome,kad ne igra pola evrope vi osvajate ligu sampiona...Mislim u fudbalu ali sto da ne i u kosarci
TC-64
23. oktobar 2020. u 13.14
Koliko je jadnoi zlobno da tako pišes da stvarno nemam reci
TC-64
23. oktobar 2020. u 13.28
kad ne igra pola evrope vi osvajate ligu sampiona.
------------------------------------------------------

Šta ovo znaci?Kakve su ovo gluposti?

Nisu igrali samo Englezi! I mi smo krivi za to?
Pola Evrope???? Sto lažeš i izmišljas????

Zmaci i Milan koji je osvojio dve titule zaredom i Steaua i Porto i PSV to ništa ne vredi samo zato što tada nisu Englezi igrali koji su bili kaznjeni!!!!!?????? A i Partizan nije uzeo trofej!!Pa je to sigurno najveci razlog! Da možda pogledamo i Kup pobednika kupova od 1986-1990 kada nije bilo Engleza!!!Dinamo Kijev, Ajaks, Mehelen, Barselona i Sampdorija. Ma ništa to ne vredi jer Englezi nisu igrali! A i Partizan nije uzeo trofej!
A Kup UEFA! Real Madrid, IFK Geteborg, Bajer leverkuzen, Napoli i Juventus! Ali ne, to ništa ne vredi jer nije bilo Engleza, tj pola Evrope. Glodarskim recnikom ko god je drugi nešto osvojio to ništa ne valja jer glodari to nisu osvojili. Pa je grozdje mnogo kiselo!
ZAGI-DS
(instalater)
23. oktobar 2020. u 14.03
Samo info, Ajax je te godine odradjivao kaznu. Nije pola Europe ali je respektabilno drustvo...Ajax i Liverpool

Lijep pozdrav!
TC-64
23. oktobar 2020. u 15.09
Ali to nije pola Evrope i nije nasom krivicom!A koliko je Zvezda tada bila jaka ni Ajax i Liverpul je ne bi sprečili da bude prvak!
BGMangupuNYC
(derem Franjevce)
23. oktobar 2020. u 20.04
Olinjala dzukela opet lupeta, mora da je smrkao los koks pa laprda gluposti...
Odesa
(надежда, вера и л)
24. oktobar 2020. u 05.37
кев, кеев, кеееввв...мрршшшшшшшшш бреее !!!
У кућицу...!!!
TC-64
24. oktobar 2020. u 05.49
Je li ZAGI, a da li je po tebi respektabilno drustvo koje je te godine ucestvovalo? Real Madrid, Milan, Napoli, Bajern, Porto, Glazgov Rendzers, Spartak Moskva, Briz, Panatenaikos, Dinamo Drezden, Sparta Prag, ...Ili su to sve laki timovi?
TC-64
24. oktobar 2020. u 05.51
A da i Olimpik Marsej da ne zaboravim!
ZAGI-DS
(instalater)
24. oktobar 2020. u 13.52
Ma naravno da su klubovi koje si nabrojao respektabilni. Daleko od toga da bi umanjivao Zvezdin uspjeh. Ne pada mi napamet. Zvezda je u europskim razmjerima bila veliki klub i definitivno je bila najveći ex-yu klub čak i bez Barija. To mislim zato jer se jedino Zvezda znala ravnopravno postaviti protiv velikih klubova u kontuinuitetu. Bari je na kraju bio samo kruna.
No, ajmo malo i Grobarima povlađivati :)...kad sam već spomenuo Ajax, treba napomenuti da su u tom periodu uzeli sva tri kupa (87,92,95). Tako da bih, ako već diskutiramo o tome, to uzeo u obzir. Jako su dobro odigrali Kup UEFA, sezonu nakon vašeg osvajanja KEP-a.
Što se Liverpoola tiče kao i Engleza općenito tada kao i klubova osvajača koje si nabrojao, mislim da bi Englezi tada mnogima promijenili istoriju/povijest. Recimo Everton, 85 su uzeli KPK i to poprilično uvjerljivo. Možda im protivnici do polufinala i nisu bili baš nešto ali protiv Bayerna su pokazali dominaciju kojom su trebali slijedeče sezone jurišati na Kup prvaka. No onda se desio nesretni Heysel i Everton je po meni najveći gubitnik sankcija UEFA-e.
Još ako uzmeš u obzir da su Englezi gotovo redovito od početka eurokupova osvajali sva tri kupa, jednostavno ne možeš ignorirati činjenicu da Liverpoola nije bilo.
Vjerujem da bi netko u tom periodu bio zakinut za poneki trofej ali ne i Zvezda. Steaua, Porto, Mechelen...možda ali mislim da ne i Zvezda. No to je samo moje mišljenje...
Lijep pozdrav!
TC-64
24. oktobar 2020. u 15.25
Sve je tačno sto si napisao, ali pogldaj sad sledeću stvar.Sve utakmice u sezoni 1991/92 Zvezda je igrala kao gost! Tako nešto nije zabelezeno u istoriji svetskog fudbala! I da nije bilo takve odluke UEFA Zvezda bi usla i u drugo finale zaredom! A da nije bilo rata ko zna šta bi sve još bilo! Da ne spominjem još jednu u nizu sramnu oduku UEFE da se Superkup Evrope igra samo u Mancesteru gde je Zvezda potpuno nadigrala junajted, a Pancev i Savicevic promasili apsolutno sve iako su odigrali vrhunski! Mada je to slaba uteha! A sve se zavrsilo sledećeg leta sramnim izbacivanjem reprezentacije koja je apsolutno zaluzeno otisla u Svedsku! Taj album Svedska 92 imam i cuvam ga i kada pogledam te slicice, i dalje me dusa boli za tim sto nam nije dozvoljeno da igramo, iako su nam drugi državu rasturali a nas optuzivali za to!
ZAGI-DS
(instalater)
24. oktobar 2020. u 17.33
Skrenuo si sa teme ali ajde...zapravo svi su skrenuli jer je tema bila košarka :)
I KK Partizan je sve uatkmice, osim jedne, igrao kao gost, pa je uzeo titulu...RK Zagreb isto, splitski Jadran je uzeo vaterpolo titulu kao „apsolutni” gost. Njih to nije spriječilo.
Zvezda je u odnosu na sezonu prije bila dosta slabija. Ne slaba ali slabija da. Usporedi igrače koji su napustili klub u ljeto 91' s onima koji su došli. Ne vjerujem da biste svladali tada jaku Sampdoriju koja je sve karte bacila na KEP. Uz to, tradicionalno vam Talijani nisu odgovarali (Inter, Verona, Milan). A i samo prvi je iz grupe odlazio direktno u finale. Teško da bi tu prošli sve da ste igrali pred punom Marakanom.
E da nije bilo rata...možda bi Jugoplastika do danas brojala 10 a ne 3 titule. Ko će ga znati?
Ko će ga znati što bi bilo da Ćiro nije radio !@#$rije u svom drugom mandatu u Dinamu ili da su Božo Maljković i Sretenović ostali u Zvezdi...ili da Šibenci nisu uradili to što su uradili...ko zna ŠBBKBB?

Lijep pozdrav!
TC-64
24. oktobar 2020. u 17.54
Kosarka takođe jeste ai to e nešto drugo.
Ajmo o fudbalu kada smo već krenuli.
1991 su otisli Stojanovic, Marovic, Sabanadzovic, Prosinecki i Binic.
Veću sansu su poceli da dobijaju Milojevic, Ratkovic, Ivic, Vasilijevic. Što se tiče italijana tu ima nekoliko stvari.Od Intera smo izpali bez veze zbog greške Simeunovica koji je ispustio loptu i neiskoriscenih prilika a ne zzato sto su bili mnogo bolji. Milan j ebio naovestaj onoga sto će se desiti nekoliko godina kasnije. I da nije bilo magle ili da je utakmica pocela samo sat vremena ranije, ko zan šta bi bilo! E sad ono drugo Zezda j eiamla tu nesrecu da je Verona koja j enesto neverovatno te godine prvi put igrala u Evropi imala najbolji tim u svojj istoriji koji je godinu dana kasnije osvojio i tituluNaravno ispadanju j edoprineo i idiotski postupak Djurovskog i njegovoo ljuvanje sudije zbog čega j ei iskljucen.A Sampdorija je bila tim velikih iraca i majstora. Prosto kažem psiholoski bi bilo lakse da se igralo u Beogradu nego u Bugraskoj. Jer 20 hiljda gledalaca u Bugarskoj nij eisto sto i 100 hiljada. Ali to je opet ono sto ti kažeš SBBKBB.
Ajmo sad i u onom drugom sto si pricao. Ciro i Dinamo. Svasta je tu bilo. Prvo ako već hoćemo da pricamo o tome ja mislim da je Dinamo mogao mnogo vise ali igrace je bilo bas briga. Oni su volei da popiju i da pojedu. Seti se Mlinarica koji j ena svake vase pripreme dolazio sa kilogramima viska. Živelo se opustenije tada i nije bio pritisaka. A secam se da sam egde gledao neku izjavu Ranka Stojica da je rekao govoreci o boravku u Dinamu da mu je rekao u fazonu Dinamo j emogao još nekoliko puta da bude prvak a i igrači mnogo piju! A što se tiče raspada zemlje fudbalski su najviše od svih velikih klubova izgubili Zvezda i Hajduk koji koliko vidim je 4-5 na tabeli kod vas a u Evropi ispada od timova sa Malte.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.