Diskusije : Navijači

 Komentar
profiterPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Deri
profiter
14. jun 2020. u 11.06
Za sad 2:0
Tomane naj bolji igrac
Ima još da se igra
A sad emilija i radim od kuce kom ali bez vulgarnosti
TC-64
14. jun 2020. u 12.00
To sto radis od kuce je tvoja stvar.Radim i ja, pa šta? A reč NAJBOLJI se piše zajedno, sto ti naravno kao krompirdzija ne možeš da znaš. Ne znam samo kojim cudom je kompjuter stigao do tebe? Što se tiče rezultata,ništa cudno s obzirom na nikakve prethodne igre.Takođe ocigledno je da ih boli djoka da igraju.E zbog toga ih sve treba pokaznjavati.Ponovo igra degenerik Tomane koji ni vola ne može da ubode.Eno Mihailo Ivanovic trener GSP trazi od Zvezde igrace na pozajmicu.Slobodno neka mu daju Tomanea,on je za tu ligu.A ima još kandidata.
profiter
14. jun 2020. u 12.10
Najbolji
Diskusije Pravopis
Radim od kuce
AV zauzet oko izbora
TC-64
14. jun 2020. u 12.13
Što se tiče izbora trebalo je da vidis sinoć kako na B92 pricaju Vucic i Vucelic pa da shvatis koliko to što pricas nema veze s mozgom.
profiter
14. jun 2020. u 12.17
Ovaj Milunovic
Rame uz rame sa Hatunicem i Dojcinovskim
Radim od kuce
Ova korona nekom rat a nekom brat mislim na kosarku i na fudbal
profiter
14. jun 2020. u 12.20
+6 a biće pitaj boga koliko kao i u kupu
Ovaj Simic moj prezimenjak ziva vezara
toronto1
(samo posteno)
14. jun 2020. u 12.23
TC ignorisi mog komsiju. Kod njega će uskoro sneg, pa neće ni izlaziti iz kuce. Mi jednostavno možemo sebi da dozvolimo luksuz da izgubimo i opet da nas ljube u dupe na tabeli. Bolje izgubiti na ovaj način, nego skociti igracu TSDC na ledja i dobiti penal. Grobarska taktika, daj go i onda se valjaj po terenu. Pa na derbiju su Stojkovic i ostali igrači Partizana lezali 15 minuta na terenu u drugom poluvremenu.
profiter
14. jun 2020. u 12.24
Xe korona je nekom spas
Prc
Zavrseno
profiter
14. jun 2020. u 12.26
Konsija nemoj da se ljutis
Nešto mi doslo, izlezavam se pa malo i da ove ???
toronto1
(samo posteno)
14. jun 2020. u 12.29
Trener Sabo, „Ako nam Uefa dozvoli da igramo kvalifikacije u Senti”? Nema sanse da igrate Ligu Evrope na toj livadi. To može samo da dozvoli FSS, a ne da se igraju evropske kvalifikacije.
profiterPoruka negativno ocenjena. Pokaži

profiter
14. jun 2020. u 12.34
I još ovo komsija nepise se TC nego TSC
toronto1
(samo posteno)
14. jun 2020. u 12.37
Zašto da se ljutim, ne zezaj? Realno gledam ovu nasu ligu. Covece, 80-tih sam igrao u trecoj ligi (republickoj) i razmišljam kakav je tada bio kvalitet fudbala. Kakvi invalidi danas igraju u Zvezdi (Tomane, Simic, pa i ovaj Babic), pa ti u to vreme ne bi mogli ni lopte da donose. Zvezda posle Kange i Marina, nema igrača koji razmišlja svojom glavom i koji razume smisao fudbalske igre. Svi nešto napucavaju loptu napred i preskacu igru. Sve je ovo ok i važno je da ima posla, a za ostalo ćemo lako. Gledam ljude koji su bez posla i koji uopste nemaju ideju kad će se vratiti nazad da rade. Treba placati racune i preziveti, a za sport je lako. Gledaj americku NBA ligu i koliko su ispolitizovali sport. Leze na milionima i zezaju te hoće da igraju te neće. Vecina momaka nema osnovno obrazovanje, a truli su bogatasi.
toronto1
(samo posteno)
14. jun 2020. u 12.38
Ja se obratio TC (diskutantu), a znam da je klub TSC.
TC-64
14. jun 2020. u 12.42
Vidis da lupa bez veze i pokusava da napravi neku foru,ali mu ne ide.
Pavle_Djurisic
14. jun 2020. u 12.43
TC će da se ubije od vinjaka kad vidi šta igramo u Senti ...:)))
Bogami sreća nema pla-off inače ništa od titule
Pavle_Djurisic
14. jun 2020. u 12.48
Ali Mikrec Ivanic je najsmijesniji igrač koji je igrao ikad u Zvezdi... On samo skakuće ko zec oko lopte. Dobro neko reče, samo sveštenik može biti s ovom figurom i stajlingom.
TC-64
14. jun 2020. u 12.52
Mogu tebi da kupim vinjak ako hoćeš, posto ja nikad ne pijem.Pa ti udri po njemu..Video sam igru koje nema uopste, tako da čim njih boli uvo da igraju moracu i ja da pocnem da kuliram i da prestanem da se nerviram.
TC-64
14. jun 2020. u 12.58
U ovakvim utakmicama se vidi ko nije za Zvezdu. Polovina igrača ne ume da primi loptu i da doda igracu u situaciji kada nema nikoga pored njega.Nemamo odbranu, ni sredinu,ni napad.Nemamo ništa!Terzicu,koliko kostaju karte za LS da platis da dodjemo?
BGMangupuNYC
(derem Franjevce)
14. jun 2020. u 13.01
hahaha pozdrav za Sve Franjevce, čemu se bre vi radujete? Mi smo sampioni i danas igrali sa 3 timom i drago mi je da je TSC pobedio sad je 3 a može da zavrsi na 2 mestu. Glupavi Grobari nas poraz može skupo da vas kosta...
Pavle_Djurisic
14. jun 2020. u 13.02
Hvala za Vinjak..obozavam ga
Gradjevinski preduzimac Stankovic,može isfeniranog Ivanica da posalje na libelu a Tomanea na mesalicu..Ni protiv Vrazogrnce s 2 igrača manje nema niko sanse..Ovakva Zvezda,igra,ni jedan duel u skoku dobili nisu napred...stvarno.sramota..Brukaju klub..i rugaju se svima...Gomila buzdovana..
profiter
14. jun 2020. u 13.04
Zezam se
Nemojte šta zameriti
Sad gledam Partizan i cukaricki
TC-64
14. jun 2020. u 13.12
Ovaj poraz nije samar,ovo je maj geri direktno u vugla!
toronto1
(samo posteno)
14. jun 2020. u 13.16
Pavle, opusti se malo. Verovatno volis fudbal, ali ga ili nisi igrao ili si ga igrao jako malo. Ne možeš na grbavoj livadi da napravis pas, a da lopta ne odskoci. To je zlatno pravilo. U Srbiji, u Ling Long ligi imaš pet terena na kojima može da se igra, a sve ostalo je poljana na kojoj bi bilo bolje da krave pasu, nego da se igra fudbal. Kaže ovaj njihov trener da im Uefa da da igraju u Senti, pa idiotu ko će ti dati da igras na ovako uzasnom terenu? Da, oni treniraju na ovom pasnjaku, tako da je za njih ovo prva liga, ali kad dodjes sa dobrog terena ti ne možeš da igra na ovakvom. Tačno da Zvezda ima par igrača, koje zbog nečega moraju da forsiraju, a samo ne znam zašto i nije mi jasno da Stankovic pristaje na ovakvu igru ili možda želi da zavrsi sezonu sa Tomaneom, Simicem i još par koji su možda odigrali zadnje minute u Zvezdinom dresu. Ne mogu da shvatim da jedan Pavkov i Garsija nemaju mesta ni na klupi, a retard Tomane, koji ne zna ni da se ponasa na terenu igra. Niko ne može da mi objasni da se igrac može vratiti na taj način, ako ga neko zabetonira za klupu ili tribine. Gajic je covek kome treba psiholog. On je zaboravio da igra i totalno je izgubio samopouzdanje. On je igrao za mladu reprezentaciju i mislim da mu je odlazak u Francusku najveca greška u karijeri. Tamo je malo igrao i sklonjen je iz tima i sve ostalo je poznato.
Pavle_Djurisic
14. jun 2020. u 13.22
Brate Pavle opusten uz JD i ostatak pecene janjetine od juče !!!
Meni se čini da ti ne čitaš između redova!!??::))
Pavle_Djurisic
14. jun 2020. u 13.29
Da dodam Toronto..ako mislis da je teren kriv našim igračima ti ne da ne razumes fudbal nego teško da znaš koja je velicina lopte ::))
Terza magija a posebno Mrkela su doveli balvane i sada dug period nema titule ,a ni Evrope
toronto1
(samo posteno)
14. jun 2020. u 13.45
Ja se slazem da je Mrkela usro stvar i ajde da je promasio jedno pojacanje, nego sest, sedam igrača i niko od njih nije uradio ništa. Trojica su već otisla, a uskoro će verovatno i ostali. Teren u Senti jeste očajan. Neću da sudim o sezoni na osnovu dve zadnje utakmice, jer su pre prekida igrali mnogo bolje i ne može da se poredi sa ovim sada. Uzmi samo u obzir da se krenulo u sezonu sa jednim timom, pa se menjalo u hodu i kad konstantno menjas postavu i uzima vreme da igrači naviknu jedni na druge. Ovoj ekipi nedostaje igrac poput Marina koji će stati na loptu i Zvezda to nema. Ne možeš ni Stankovica da optuzujes jer će tek selektirati tim sada posle ovog prvenstva i dovesti igrace koje on želi i koji mu trebaju. Ja iskreno ne verujem da bi on Tomanea stavio u 18 igrača.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.