Diskusije : Navijači

 Komentar
Cestitke stizu iz celog sveta!
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
31. maj 2020. u 04.31
GIGANT kažem ja!!

------------------------------------------------------------------

Ponosan sam na tebe, brate, ovo je tek prva titula! Dekiju iz Intera stigle posebne čestitke
Stari prijatelji

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković primio je čestitke od nekadašnjeg saigrača Kristijana Kivua sa kojim je igrao u Interu.

Bivši rumunski internacionalac je ispratio Stankovićev uspeh na klupi crveno-belih i posvetio mu fotografiju na Instagramu.

- Čestitam Mister! Ovo je prva u nizu mnogih titula koje će tek doći! Crvena zvezda, ponosan sam na tebe, brate - napisao je Kivu.

Stanković mu se zahvalio, a čestitkama su se pridružila još neka poznata imena svetskog fudbala poput brazilskog golmana Žulija Cezara i Olivijea Dakura.

- Svaka čast brate - napisao je Dakur. Kivu i Stanković su inače zajedno osvojili titulu prvaka Evrope pre deset godina sa Interom, a Kristijan je iz tabora „Neroazura” otišao 2013. godine.

Deki je u Inter došao tri godine pre Kivua (2004), a otišao je iste godine kada je i završio aktivnu karijeru. Decembra prošle godine preuzeo je Crvenu zvezdu kao trener od Vladana Milojevića.
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
31. maj 2020. u 04.32
Barselona, Real, Liverpul ... svi se klanjaju gigantu Srpskog fudbala!!
profiterPoruka negativno ocenjena. Pokaži

profiter
31. maj 2020. u 07.00
Sam sebi je čestitao i AV (takozvani bugojanac)
profiterPoruka negativno ocenjena. Pokaži

profiter
31. maj 2020. u 08.40
A ti Polutan da znaš vise čestitki dolazi u predsenistvo Srbije nego u Ljuticu
BGMangupuNYC
(derem Franjevce)
31. maj 2020. u 11.13
Prolivarijus na aparatima...
toronto1
(samo posteno)
31. maj 2020. u 11.42
Grobari su totalno izgubili kompas. Kako i ne bi? Slusas Zeksa, Tegeltiju (njihov sukob i uvrede), rat između navijackih grupa i je.. lud zbunjenog! Alcatrazi, Zabranjeni, međusobna prepucavanja, makljaze i ubistva. Slika i prilika kluba! Da li je trener dobio po nosu ili nije? U zadnjih par godina je smesno porediti Zvezdu i ovo rasulo u Partizanu. Izvinite grobari, ali nismo na istom nivou. Daleko smo mi od Vas i to je jedna jedina istina. Iako je postojala neka skepticnost u vezi dovodjenja Stankovica, mislim da će se svi uveriti da je ovo bio vise nego odličan potez.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.