Diskusije : Navijači

 Komentar
Još jedan koji poziva na mrznju!
toronto1
(samo posteno)
21. maj 2020. u 22.35
Bivši novinar Tegeltija. Pogledajte mu instagram profil. Svaka druga vest o Zvezdi ili ako nije o Zvezdi, odmah izvrcu komentarima protiv Zvezde i okrivljuju Zvezdu i Covica. Ono se zove bolest i tamo, pa skoro da nema normalnog coveka. Pozivi na linc, proklinjanje porodica clanova Zvezde, kako su svi protiv Partizana, kako su zasluzili titulu i „novinar” podstice svojim clancima na to. Raspaljuje mrznju i umesto da svojim pratiocima ulepsa zivot, on im ga svakim novim danom sve vise unistava. Ko god napise bilo šta što se njima ne svidja, pocinju najprljavije vulgarnosti, vredjanja i jednostavno takvi ljudi ne zasluzuju da im se bilo šta lepo desi i naravno, posto ima Boga, dobice svi ono sto su i zasluzili, i to vrlo brzo. Pretpostavljam da je i Njunjuz pratioc pomenutog, jer je to njegov rang.
Stari-vuk
22. maj 2020. u 02.29
Tegeltijinu emisiju nisam pogledao vise od tri godine ali što se tiče njegovog stava da se Partizanu treba priznati titula ABA lige mislim da je to jedina realna opcija.Naj realnije je ustvari da se liga zavrsi do kraja ali posto je to skoro pa nemoguće jedino ostaje da se Partizan proglasi sampionom jer je preostalo samo jedno kolo do zavrsetka lige.Zvezda i Buducnost su to jednom iskoristili i igrali evropu iako prvenstvo nije zavrseno.Zašto to sada nebi i Partizan.I da ponovim,moj stav je prvenstveno da se liga odigra do kraja.Pitanje dali je moguće?O Covicu ne treba trositi reci vise.Svo zlo u srpski sport a naročito kosarku nastalo je dolaskom ove spodobe.Obrati paznju na svako njegovo saopštenje(a ima ih na stotine) ima li ber jednog a da nije pomenuo kk Partizan u negativnom kontekstu.Pazi,Tegeltija je samo novinar i njegova reč nema tezinu kao sto je ima reč vlasnika kk FMP i direktora kk Zvezde
toronto1
(samo posteno)
22. maj 2020. u 09.36
Najmanji problem je da se Partizan proglasi sampionom. Veci problem je sto ovo ludilo koje je krenulo onog trenutka kad su Covic i Vujosevic usli u klinc, ne prestaje. Interesantno je da partizanovcima nije smetao Covic, dok nije dosao u Zvezdu. Tegeltija, umesto da pokaze da je normalan, još vise rasplamsava ovaj sukob.
Pavle_Djurisic
22. maj 2020. u 15.41
uveče kad padne mrak kozaračko kolo oplesti
BGMangupuNYC
(derem Franjevce)
22. maj 2020. u 20.42
šta covek može da ocekuje od zlikovaca
windy-chicagoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

windy-chicago
(windy-chicago)
25. maj 2020. u 08.52
Busi...hahaha...busi...hahaha
Katanac od 50 tona na rupu.
Ahahahahahahahahaha
Pavle_Djurisic
25. maj 2020. u 09.56
srećan rođendan ostoji želi djordi uz pesmu zato što ste vi verovali slepo
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.