Diskusije : Navijači

 Komentar
U zatvor sa stokom!
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
01. maj 2020. u 00.19

„STAO JE CRNI ‘AUDI’, IZLETELI SU IZ NJEGA I ZAPUCALI” Svedok otkrio detalje …

„Grupa Partizanovih navijača, mislim da je reč o grupi Alkatraz, njih tridesetak, došla je ovde u kraj i razlupala jedan automobil. Nastala je tuča, a njih petoro, šestoro, koji su sedeli na klupi, pokušali su da smire situaciju. A onda je naišao crni ‘audi'”… započinje priču za „Blic” jedan od svedoka jučerašnje tuče navijača u Ulici Stevana Filipovića, nedaleko od Partizanovog stadiona.

Sukob među navijačima izbio je nešto posle 15 časova, kada su između zgrada u Ulici Stevana Filipovića, pistalice crno-belih, prema rečima svedoka, došle da zapale jedan automobil.

-Njih petoro, šestoro, koji su sedeli na obližnjoj klupici, pokušali su da smire situaciju. A onda je naišao crni „audi” iz kog su izašli mladići. Mislim da je neko od njih ispalio nekoliko hitaca u vazduh. Onda su se vratili u auto i, prolazeći pored klupice na kojoj je sedela ona petorka, kroz prozor im se obratili rečima „Šta je bilo, pi**e, je l’ ste se us***i?” – priča očevidac za „Blic” koji, iz razumljivih razloga, želi da ostane anoniman.

Kako smo ranije pisali, razlog zbog kog su se sukobile grupe navijača nije najjasniji. Poznato je, prema nezvaničnim informacijama, da je razularenu rulju pokušao da smiri policajac B. J, koji je zbog toga jedva izvukao živu glavu.

Naime, B. J. se navodno umešao u sukob nakon čega ga je grupa huligana pojurila, a on je seo na svoj motocikl i pobegao. Za njim u poteru krenuo barem jedan automobil.

Ubrzo posle toga se jedan motociklista zakucao u bilbord u Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića na Dedinju, prilikom čega je zadobio lakše povrede.

Pojedini mediji preneli su da je reč upravo o policajcu B. J. zbog čega je redakcija „Blica” danas uputila Ministarstvu unutrašnjih poslova pitanja, na koja, do zaključenja ovog teksta, nismo dobili odgovor, te još nije poznato da li je neko zbog ovog incidenta priveden.
Stari-vuk
01. maj 2020. u 01.10
I kao uvek lažeš ko cigan.Zaboravio si jedan mali deo teksta.Navijaci Zvezde su napali grobare pored stadion Partizana.Verovatno se radi o grupi delija koja je ucestvovala predhodno vece u vatrometu na beogradskim stmbenim zgradama
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
01. maj 2020. u 01.49
vidi se iz aviona da si paprikar sa kvantasa a ne navijac, al nema veze volis ovde da se pravis pametan ko kad baba Stojani objašnjavas politicke teme dok joj pakujes papriku.

evo da ti cika emilijo da bonu da malo sisas dok slusas objašnjenje, možda nešto i naucis.

navijacke sacekuse se rade samo kad ima utakmica, znaci kad partizan igra sa recimo vojvodinom pa se zna da će navijaci da prodju tuda i tuda i onda neka zvezdina navijacka grupa odluci da ih saceka kad se najmanje nadaju.

a ovde je ocigledno da se radi o vasem sukobu između frakcija, jer je jedna frakcija krenula da pali nečija kola ispred vaseg stadiona a onda su verovatno dosli vazurini telohranitelji u autu i pucali. znaci delije niti se voze u audiju niti ih boli patka cija kola palite na vasem stadionu, nit znaju šta vi radite u slobodno vreme i gde se krecete.

znaci sedi dole, nedovoljan jedan!
Stari-vuk
01. maj 2020. u 12.41
opet tvoje glupo filozofiranje.Ti iz materine znaš kako danas funkcionisu tuce po Beogradu.Vest smo procitali i ti i ja u novinama i nismo ocevidci tako da ako prenosis vest iz novina budi jednom covek i prenesi je onako kako je novinar napisao.A napisano je da su navijaci Zvezde sacekali grobare...Delije su se vracale sa trening-bakljade koja se organizuje u cast Gorana Vesica vase legende
Pavle_Djurisic
01. maj 2020. u 15.19
imao sam nocnu moru sanjao sam da su se otvorili kafici i da su pustali goste abecednim redom a ja sam se zvao zinedin zidan
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
01. maj 2020. u 18.11
vidis matori ne valja ti logika, ako bi znali samo ono sto vidimo onda tek ne bi ništa znali. za razliku od tebe ja sam odrastao na sevrnoj tribini pa znam šta se radi i kako to funkcionise a sada ću pokusati i tebi da objasnim jer vidim da predhodno objašnjenje nije bilo dovoljno.

prvo moras da shvatis da svaki sukob navijaca u kome se zna samo jedna strana a to je u ovom slučaju vasa grobarska strana će odmah biti u novinama okarakterisan kao sukob navijaca zvezde i partizana. znaci to je automatski bez ikakvih provera bilo čega.

tako je bilo i kad ste doveli splicane na tribinu pa se onda pobili sa njima. prve vesti su bile da su vas napale delije i da ste ih prebili pa se njunjuz sav onako glupav ovde izblamirao kad je postavljao teme sav veseo kako ste prebili delije a svako normalan zna da jedna navijacka grupa apsolutno neće nikada napasti drugu navijacku grupu na njihovoj punoj tribini. i kad sam mu na to ukazivao on se sav onako debilan radovao kako ste eto prebili delije a kad su posle prave informacije isplivale onda je normalno sakrio se kod babe bez interneta na 2 nedelje hehehehehehe

tako i ovo, čitaj šta piše u tekstu, vasa grupa alkatraz je dosla kod vaseg stadiona da upali nečiji auto? ko parkira auto pored vaseg stadiona?? sigurno nije terzic ili covic, znace pale kola nekom iz vase uprave jer je verovatno taj neko uradio neku uslugu ili ustupak za rivalsku frakciju a ovima se to ne svidja i dosli su da mu pale kola.

onda se pojavljuju cetvorica u audiju i pucaju u vazduh, znaci odmah se vidi da su to telohranitelji i ekipa ovih sa stadiona, možda vazurini možda vucelicevi. vazura i je ranije bio napadan na stadionu tako da verujem da ima svoje ljude koji ga cuvaju.

znaci navijaci delije koje se tuku oni se ne vozaju sa audijem i nisu naoruzani vatrenim oruzjem to su klinci koji nemaju ni za cigare a kamoli da voze skupa kola. sve je prilično jasno u ovom slučaju ko sto je bilo jasno i sa splicanima samo vama debilima treba sve nacrtati i opet ništa ne razumete.

BGMangupuNYC
(derem Franjevce)
01. maj 2020. u 20.35
Ustaške Balije iz Humske opet prave nered u sred zemlje Srbije...
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
01. maj 2020. u 21.19
heheheh paprikar misli da su dosle delije da spasavaju kola nekom iz uprave partizana haahahahahaaha on i njunjuz braca po debilizimu hehehehehehehe
Stari-vuk
02. maj 2020. u 04.12
Da Emilija odrasla na severu 60-70 godina kad navijaci nisu bili u sluzbi stranaka jer je bila samo KPJ.Pored svih ovih dogadjanja u Beogradu nekome je palo u zadatak da piše o tuci navijaca kao da je to u ovom trenutku nešto bitno.U pravnim državama ucesnici bi već bili na spisku za hranu u nekom zatvoru i niko nebi obracao paznju na to.Malo je cudno da se o tuci grobara piše bas u vreme kada dellije prave vatromete po Beogradu u vreme policijskog casa.Ako ti je preteklo bar malo mozga možda ćeš razmisliti malo i o tome
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
02. maj 2020. u 06.03
evo cekaj malo da razmislim o tome kako je cudno da novine pišu o tome. znaci ovako:

- desila se masovna tuca u centru Beograda usred bela dana pred masom svedoka i sada je cudno da novine pišu o tome???

- po drustvenim mrezama se siri snimak tuce koju su gradjani snimili pa je stvarno cudno da novine eto pišu o tome???

- usred tuce doslo je do pucnjave vatrenim oruzjem usred bela dana u centru Beograda pa je eto cudno da novine pišu o tome jer u sutini pisanje o takvim stvarima u novinama nije normalno pa je ovo eto cudno??

- usamljeni policajac koji je hteo da razdvoji dve zaracene strane u tuci je napadnut pa je morao da bezi na svom motoru ali su ga ovi jurili kolima pa se on u toj jurnjavi slupao u bilbord i sada stvarno je cudno da novine pišu o tome jer to nisu vesti o kojima treba da se piše??

Eto malo sam razmislio o tome ko sto si mi savetovao i stvarno sve se svodi na to da je ovo bas cudno da novine izvestavaju o takvim dogadjima koji su se desili u centru glavnog grada dražve!! BAS JE CUDNO!!

TC-64
02. maj 2020. u 08.30
Procitao sam na nekom sajtu da je jedan covek izjavio da ove ne treba hapsiti nego slati u rudnik. Potpuno se slazem s tim. Navodno se sukob desio zbog precrtavanja grafita i borbe oko teritorija. Budalastina! I to je razlog da neko od njih možda bude prebijen ili da se zarazi ili nešto još gore??? Ciji god da su navijaci, uopste nije bitno. A ono čega se najviše plasim je da će ljudi definitivno odlepiti kad sve ovo prođe! Ko zna šta nas sve ceka!! I kakva sve oblici agresivnog ponasanja. Zato ovakve likove treba definitivno fizicki uposliti, jer ako im u ovakvoj situaciji pada na pamet da se biju po ulicama, onda takvi sigurno nisu cisti u svojim glavama, a imaju visak energije!
Stari-vuk
02. maj 2020. u 08.50
a nije cudno kako u sred policijskog casa na zgradi gde nema privatnih stanova neko pali baklje i pusta razglas a policija sve to mirno posmatra.To tebi ne smeta,jer si obična ljiga od coveka.Cuj odrastao na severu...
Pavle_Djurisic
02. maj 2020. u 10.51
Tebi smeta sto su Delije palile baklje ,a da su grobari da se progleda malo kroz prste...vuk dlaku menja...postade ti ljudina preko 7 godina posta...he,he,he
Ili cekas Djilasa i Tadica
Stari-vuk
02. maj 2020. u 11.52
Ne cekam ja nikog prijatelju pa ni Djilasa i naročito ne Tadica.Na izbore sigurno nemam vise nameru da izlazim ali ovako sa strane mogu da primetim da je kod vas navijaca Zvezde sklonost da abolira i najvece kriminalce ako jednu mrvicu daju za vas klub.Kod vas nema visestranacja vi ste uvek uz vladajuce...Komunisti,socijalisti,demokrati,naprednjaci...I u svakoj garnituri imate Krcune,Bugarcice,Antice,Djilase,Covice...Za ove danas i da ne pricamo.
Pavle_Djurisic
02. maj 2020. u 12.35
Nek si ti ziv i zdrav za politiku si u pravu
Mi Srbi smo izgubili osecaj za sve nakon tite copavog...trebace vremena...ba stranu krcuni,buarcici tudjmani
TC-64
02. maj 2020. u 12.49
Ma da, a oni nisu imali Tadica, Dacica, Marjanovica, Ruzica, razne generale i koliko ih je iz SNS-a sad u Partizanu. Smesno je i pricati kada se zna da je politika uvek u oba kluba. A što se tiče onih kretena sto su se mlatili u gradu pre neki dan, sve ih treba poslati u kamenolom kojoj god navijackoj grupi da pripadaju.
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
02. maj 2020. u 14.53
TC nije obracun oko grafita jer se desavalo ispred njihovog stadiona. Delije nemaju tu nikakve grafite niti nas njihov stadion uopste zanima. Znaci niti grobari niti mi ne pravimo grafite na tudjim stadionima.

Ratovi oko grafita se uglavnom desavaju u prigradskim naseljima gde se razne navijacke grupe trude ko će da ima veci uticaj u tom kraju.

Ovo je klasicni obracun između njihovih frakcija i uprave oko ko zna čega. Normalno matori paprikar se trudi iz petnih zila da izjednaci neku bakljadu sa njihovim nasilnickim ponasanjem i vandalizmom.

Znaci matora drtina izjednacava bakljadu koja ne ugrozava nikoga sa njihovim makljazama, paljenjem kola, pucanjem na javnom mestu i jurenje policajca i povredjivanje istog.

Tipicna ustaška demagogija, nema veze sto je ustaška država sistematski i planski pobila milion Srba u zadnjih 100 godina bitno je da je tamo neki Srbin upucao komsiju hrvata... tako i on po ustaški pokusava ovde da nam zamaze oci.

NJihove navijacke grupe su inače poznate po nasilju nad neduznim ljudima koji nisu navijaci, milion zabalezenih napada na obične gradjane sirom zemlje u njihovom divljanju.
Pavle_Djurisic
05. maj 2020. u 00.01
Cika Nebojsa, hvala ti za A licencu Duboki naklon doktore Popucace napredna instant limarija od muke i zavisti, ali samo neka puca...

AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.