Diskusije : Navijači

 Komentar
Covic-stil
Stari-vuk
21. april 2020. u 10.50
Dovedes stranca,obecas mu dobru platu on ti odigra posteno...Onda tom istom igracu neplatis nekoliko meseci platu ali ga u znak zahvalnosti nagradis time što se njegov broj sa dresa povlaci jer je kao zasluzio...Redzi Frimen bivši igrac,e sad nisam vise siguran kog kluba.Samo znam da je vlasnik oba kluba Covic.
profiter
21. april 2020. u 12.26
Ispravka
Vlasnik jednog tima je:„Tata kupi mi tim”.
Mister_No
(Bonelli editore)
21. april 2020. u 12.36
Вујошевић стил је спиновање и обртање теза. Од политике и тврдње како су Срби криви за рат, до спортског терена и матрице како ради за џабе, да би потом тужио Партизан БАТ-у због неисплаћених 600,000 еврића.

Лицемер као и сви Црногорци без обзира на клупске боје. Толе Караџић, Терзић, Капичић, Веселин Вујовић, итд. сви су исти. Повезани су ко свињска црева, само једни друге гурају на директорска места.
toronto1
(samo posteno)
21. april 2020. u 12.37
Koliko kostaju casovi ljubavi? Kaže Dule, ma ovi nasi igrači igraju za dzabe, ja radim iz ljubavi prema Partizanu, koja kosta cirka 600 000 eura. Kad se podvuce crta, dugovi do guse, a onda dodje Ostoja SNS mag, koji pokusava na sve nacine da radi ono sto i Covic i magicnim stapicem vrati sve dugove i dovede 10 novih igrača. U cemu je razlika između Ostoje i Covica? Pa Ostoja će tek da otvori drugi klub. Covic ima dva, a SNS Ostoja samo jedan. Ne brinite danas Ostoja ide kod AV na konsultacije (čak je i pudlica Tegi objavio).
toronto1
(samo posteno)
21. april 2020. u 12.39
Mister No, partizanovi crnogorci su pravi posteni crnogorci, a ovi nasi nisu. Eto gde je pamet partizanovaca! Potpuno se slazem s'tobom i svi su isti (mislim na crnogorce).
toronto1
(samo posteno)
21. april 2020. u 12.44
Pitanje za profitera, posto Vuk zna odgovor. Kad ste zadnji puta bili sampioni ABA lige?
Mister_No
(Bonelli editore)
21. april 2020. u 12.44
Пуна им уста прича о чојству и поштењу а највећи преваранти. Заједничко им је да пљују по Србији, а све што имају су стекли у истој.
toronto1
(samo posteno)
21. april 2020. u 12.45
Nadji mesto u Vojvodini gde nema direktora crnogorca, a u nekim ih ima na desetine. Među njima Tole najposteniji.
Mister_No
(Bonelli editore)
21. april 2020. u 12.56
Није Толе најгори. Погледај интервју Капичића у емисији „Жива истина” колики анимозитет гаји према Србији. Он је, зајендо са Богданом Тањевићем, један од потписника оног Апела 200 тзв. интелектуалаца из региона поводом Закона о вероисповести у Црној Гори. Ако ниси прочитао тај апел, чисто да видиш садржај и оптужбе на рачун Србије у том тексту.
toronto1
(samo posteno)
21. april 2020. u 12.58
Čuo sam za to, ali nisam znao da su to potpisali Tanjevic i Kapicic. Znaš kako se to radi, samo objavis da su svi koji su potpisali nepozeljni na teritoriji Srbije i tacka i neka dodju.
Mister_No
(Bonelli editore)
21. april 2020. u 13.02
Кад би се то урадило одмах би искочио неки професор новосадског Универзитета као онај Перовић, са тврдњом како је „угрожена безбедност Црногораца у Србији.”
profiter
21. april 2020. u 13.26
Sve i svja u fk cz
Neki avganistanac ili milopodrzic odnisno mrskogorac terzijan
profiter
21. april 2020. u 13.31
Komsija Nikad do ove godine
Kosovske pare otisle u kupovinu klubova oce sin ove žena i to covic nije migao financiski da podnese i zato je Partizan prvak
toronto1
(samo posteno)
21. april 2020. u 13.47
Daleko od toga da ste prvaci. Ja bih lično volio da dobijete titulu, da vidim te igrace koji će igrati Evroligu iz ljubavi. Jer kako čujem Ostoja SNS je već rekao da će biti u minusu ove sezone i ne zna kako će isplatiti plate i ugovorne obaveze, a jedino ako racuna na AV za Evroligu ili da opet prodajete „Casove ljubavi”. Znaci slobodno u Evroligu, samo ne znam kako će se i Buducnost i Mornar i ostale ekipe sloziti s'tim. Ako pitas Ostoju i njegovu pudlicu Tegija, onda ste Vi po kvaliteti prvaci NBA lige, tu nema spora. Mislio sam da je Zeks dotakao plafon, a danas sam video da ima i gorih.
toronto1
(samo posteno)
21. april 2020. u 13.52
Pošto nisi znao odgovor, zadnji puta ste bili prvaci 2013, a od tada je prošlo 7 godina. Znam da je svake godine neko drugi bio kriv, sudije, publika, savez u kome sede svi partizanovci i koji provode anarhiju. Savez koji je najveci krivac zašto smo bili peti na SP, a ne uzeli medalju.
profiter
21. april 2020. u 15.52
Postujem
wajtblek
(vaydu njunjuz :-))
22. april 2020. u 14.23
najveci krivac, ako ga već trazite, za sunovrat srpske kosarke je vas coravi kiklop iz stjepana shupanca a vi lazite sami sebe i brojite koliko Partizan nije bio prvi - koji komleksi ybt,Dule hvala ti do neba i nazad
TC-64
22. april 2020. u 16.19
Stjepan Supanac ti je u gacaama. Zahvaljuj se tom olosu koji lažno optuzuje Srbiju da je kriva za rat u Bosni.
toronto1
(samo posteno)
22. april 2020. u 23.32
Pa nemamo mi šta da se ljutimo na Dula, sto je izjavio da smo mi najveci krivci za rat. On kao prvo nije srbin već crnogorac, a oni se tako i ponasaju prema nama. Ispljuju nas gde god mogu i ocrne. Potpisuju peticiju protiv nas, a onda ih mi (prvenstveno partizanovci) docekamo crvenim tepihom. Primer Mijatovica, Pekovica i Dula Vujosevica. Svi oni isticu da su jako dobri prijatelji Mila Đukanovića i sam Mijatovic izjavi da bi sve uradio za svog prijatelja. Ponosan sam što se Dejo vise sigurno neće pojaviti u našim prostorijama, a nadam se ni u Srbiji. Vi i dalje nastavite da se ponosite crnogorcima, koji blate srbe i ugled srba u svetu.
Pavle_Djurisic
24. april 2020. u 10.04
Da nije bilo mene i moje utoke ne bi bilo ni F4 realno

opet pocinje cuvena demagogija samoprozvane institucije i njihovih dbadeset posto navijaca..do juče su komentarisali kako treba prekinuti prvenstvo patlidzan sampion evro liga..danas stizu nove spekulacije ...gle cuda opet se narikacice javljaju sa idejom kako treba nastaviti prvenstvo makar bez publike..znaci samo kako vama odgovara..zar još niste shvatili da ste nebitni i neko ko ama bas ništa više ne odlucuje u bilo kom sportu..
toronto1
(samo posteno)
24. april 2020. u 11.55
A znaš zašto navijaju da se nastavi? Zato sto su dobili vest da ako se ne nastavi da Bartomeu određuje ko će igrati Evroligu sledeće sezone, a to može da bude bilo ko (imaju manje sanse da udju u Evroligu na taj način).
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.