Diskusije : Navijači

 Komentar
Vanredno stanje
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
19. mart 2020. u 11.30
je idealna prilika da se oslobodimo partizana jednom za sva vremena!! kome se svidja ovaj predlog?
CTEBA
(penzioner)
19. mart 2020. u 11.40
Са свим поштовањем, али досадан си са тим против партизана.
Ајд да се ослободимо свих тимова, па да оставимо само звезду, јер су једини тим који вреди.
И шта онда?
Што јача конкуренција, јача и лига а и утакмице су интересантније.
Зато надам се да ће пртизан, Воша, Чука, и остали бити јачи и бољи и да ће се за титулу борити озбиљно а не као сада.
zori
(Чича)
19. mart 2020. u 11.57


stevo bre... pa sam ti reko onomad

'bem te blesavog
em nemas pojma o fudbalu
em nemas pojma o politici...

probaj ovde
http://www.serbiancafe.com/lat/diskusije/mesg/46/kucni_ljubimci?1
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
19. mart 2020. u 13.10
Stevo partizan nije fudbalski tim to je leglo antisrpstva, izdajnika i svega onog sto je pogresno u Srbiji. Svojim namestanjima, konstantnim kukanjem i manipulacijom, konstatnim pljuvanjem po drugima unistavaju sport u Srbiji. celom Srpskom drustvu bi bila učinjena velika usluga kad bi se njih otarasili a veruj mi time bi se i podigao kvalitet fudbala. ja nemam ništa protiv da umesto partizana tu bude neki drugi klub.

Vucic je odlucio da zavede red u zemlji i to će se preneti i na sport uskoro. Poceli su prvo sa vaznijim stvarima kao sto su ekonomija i vojska. Pogledaj šta je partizanovac tadic uradio sa zemljom i u kakvom je rasulu sve ostavio kad je sisao sa vlasti. Za vreme njegove vladavine nismo imali ni jednu stranu kompaniju da ulaze pare u Srbiju, nismo imalini jednu kapitalnu investiciju niti projekat u zemlji, vojska je bila potpuno unistena nismo imali ni akumulatore za stare avione a kamoli nešto drugo.

A pogledaj kako se sve izmenilo od kad je Vucic na vlasti, strani kapital se samo priliva, fabrike se otvaraju, kapitalni projekti se izvode sa svih strana. Vojska konstatno dobija novo naoruzanje i sada imamo jednu od najacih vojski na balkanu i najbolje opremljenu. Imamo nove pancir sisteme koji su u stanju da ispaljuju nove hipersonicne projektile!! Amerikanci to nemaju!!

Uskoro se zavodi red i u sportu, pocelo sa postavkom Terzica u Zvezdi da zavaede neki red i da uspostavi stabilnost u najvecem Balkanskom klubu a polako se prenosi i na manje timove. Zato država i planira da gradi nove stadione i zato su ulozili pare u nove terene svuda u Srbiji!! Za 5 do 10 godina nasa liga će biti druga prica, jedino treba odstraniti partizan kao strano telo koje kontrolisu masoni i koji ne donose ništa dobro za Srbiju. Ne zovu oni za dzabe njihov stadion HRAM (MASONSKI HRAM) i nikad svestenstvu Srpske Pravoslavne Crkve nije bilo dozvoljeno da tamo dodje dok sa druge strane Zvezdi stoje ikone u svlacionici i popovi stalno dolaze da osvestaju stadion, igrace i svlacionice. Njihov hram je jedini sportski objekat u Srbiji gde je Srsko dete Radovic Aca zaklano raketom u grlo. Izneli su ga sa tribina ko psa i ostavili pored stadiona da crkne, samo da bi u izvestaju mogli da napisu da se ništa nije desilo na samom stadionu!

Vucic se obraca narodu u 6 veceras sa novim merama za borbu protiv korone, nadam se da će jedna od tih mera da bude zabrana sektaskog udruzenja partizan.
CTEBA
(penzioner)
19. mart 2020. u 13.44
Зори једи бре оно што какиш и уживај у том си најбољи.
Већ сам ти на тој теми рекао кад си тако паметан одговори ми шта и како треба (беше о поруци Вучића Кинезима) нормално, завукао си језик у гузицу и ниси одговорио.
Изволи па ми сад објасни шта треба по овом да се уради?

Емилио нити навијам за партизан, нити имам симпатије за њих.
проблем је да без конкуренције ни звезда ништа неће ваљати.
За мене је веће задовољство кад их види како се овде увијају и кукају јер и сами виде да су далеко од звезде.
Није важно прво место, није важан куп, ал важно је да победе у дербију па да славе годину дана ко да су постали прваци света.
Брига ме за њих, нек раде шта хоће, на звезди је да покаже да је боља, као што рекох волео бих да у нашој лиги има бар 6, 7 клубова као звезда па да буде борба за прво место.
Sale_22
(Prskam de(h)lije)
20. mart 2020. u 03.12
Emilija gde god se pojavi duva. Pokusala gancika da bude pametna na diskusiji politika pa dobila po labrnji od diskutanata. Iznapusavali ga samo tako.Kaže mu jedan diskutant kako da shvatim ozbiljno temu od lika kom piše prskam Sanju i još stavio sliku neke žene? Emilija brze bolje od prskaca postane D E L I J A ,otvori drugu temu kad i tamo joj kažu da je gloopa za medalju. Ima na Politici pa se zabavite njenom inteligencijom.Puna je mrznje i zlobe nasa Emilija !
Kakav isfrustrirani kompleksas a pritom i pglu za medalju :))))
zori
(Чича)
20. mart 2020. u 03.42


CTEBA
(penzioner)
19. mart 2020. u 13.44
Изволи па ми сад објасни шта треба по овом да се уради?

_____________________________

stevo bre... stvarno si malo tonjav
pa ti covek gore lepo napisao...

„... Vanredno stanje je idealna prilika da se oslobodimo patlidzana jednom za sva vremena!!...”

hehehehe
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
20. mart 2020. u 11.48
hahahahahah još jedan propao pokasaj njunjuza da bude pametan, 9 na jedan njunjuz a ti samo cupkaj, vidim da me obozavas pa me pratis svuda uzastopno ko mali ker hehehehehehe samo nastavi da lajes hahahahaha E da pozdravi SANJU!!!
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
20. mart 2020. u 11.56
bilo mi zao njunjuza pa sam odlucio da promenim sliku i hobi na avataru (kad promenis sliku treba 3-4 dana da se promeni na SC-u) ali sad sam vratio na staro, hehehehehehe SANJA FOREVER!!! hahahahahahahahahahahaah njunjuz se opasno zayebao hahahahahahaha

karanje se nastavlja dok se moral ne popravi!!!
Mister_No
(Bonelli editore)
20. mart 2020. u 13.51
Стева је политички идиот, као и убедљива већина оних који пишу на Политици.
BGMangupuNYC
(derem Franjevce)
20. mart 2020. u 22.09
Sale9_na_1 ajde na kolena lagano pocinje grupnjak ti samo jedna usta imaš tako da će biti dosta posla...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.