Diskusije : Navijači

 Komentar
Прва Декијева победа
Odesa
(надежда, вера и л)
20. januar 2020. u 13.41
NOVA ZVEZDINA ERA, PRVA DEKIJEVA POBEDA Crveno-beli savladali Aris golovima Garsije i klinca od kog će Stanković napraviti ČUDO!

Fudbaleri Crvene zvezde porazili su kiparski Aris rezultatom 2:0 u prvoj utakmic na pripremama, ujednu prvoj ikada pod vođstvom Dejana Stankovića.
Ofanzivni pristup Crvene zvezde urodio je plodom u 35. minutu. Sabili su izabranici Dejana Stankovića rivala na svoju polovinu, imali su nekoliko dobrih prilika i stigli do pogotka u drugoj polovini prvog poluvremena. Gajić je istrčao po levoj strani, lopta se odbila od Tomanea koji je uspeo da proigra mladog Gavrića. Sa svega par metara tinejdžeru nije bilo teško da matira čuvara mreže kiparskog tima.

Pankov je u finišu prvog dela utakmice umalo duplirao Zvezdinu prednost, ali je nakon skoka i udarca lopta otišla tik iznad gola. Stanković je odlučio da u drugom poluvremenu na teren pošalje potpuno novi tim, te je startnu postavu zamenila sledeća: Popović, Rodić, Degenek, Babić, Gobeljić, Garsija, Simić, Nikolić, Jovančić, Krstović, Pavkov.

Iz prve akcije u drugom delu utakmice je Zvezda propustila novu šansu za još jedan gol. U akciji koju su kreirali Krstović i Simić, ali je golman kiparskog tima u poslednji čas zaustavio loptu. Par minuta kasnije je Krstović opet ušao u priliku, a onda i Pavkov.

U 69. minutu su crveno-beli stigli do drugog pogotka. Odlično je Milan Pavkov odreagovao na pas i iz prve poslao ka Mateu Garsiji koji je izbio sam pred golmana Arisa i rutinski ga matirao.

Do kraja meča je Zvezda nastavila sa presingom, ali nije uspela da dođe do novih pogodaka.

A novi strateg crveno-belih odlučio sa da već od pripremnih, nezvaničnih duela nametne svoj taktički pristup - sa dvojicom napadača.

U startnoj postavi protiv Arisa iz Limasola igraće Ričmond Boaći i Tomane. Sa druge strane, Deki je priliku dao i tinejdžerima Strahinji Erakoviću i Željku Gavriću koji će takođe igrati od prvog minuta.
Postava Crvene zvezde protiv kiparskog Arisa: Borjan, Gajić, Eraković, Milunović, Pankov, Vulić, Petrović, Gavrić, Vukanović, Tomane, Boaći.
Odesa
(надежда, вера и л)
20. januar 2020. u 13.50
DOK JE STANKOVIĆ DEBITOVAO, BOMBA U ZVEZDI! Crveno-beli doveli prvo, VELIKO pojačanje!

Seku Sanogo je potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, te je prvak Srbije uspešno realizovao dovođenje jednog od glavnih ciljeva.

U Beograd je Sanogo stigao u ponedeljak u društvu agenta Đanluke Di Domenika i dogovorio sve uslove sa čelnicima Zvezde, te će uskoro biti na raspolaganju Dejana Stankovića.

Kako Telegraf saznaje, Sanogo će u narednih godinu dana u crveno-belom dresu igrati kao pozajmljen fudbaler Al Itihada uz mogući otkup.

https://sport.blic.rs/fudbal/domaći-fudbal/seku-sanogo-transfer-zvezda-prvo-pojacanje/b4fz81w
Odesa
(надежда, вера и л)
20. januar 2020. u 14.02
а за то време и у секти вредно раде:

Zašto je Partizan raščistio omladinski pogon?Strahinja
Odlazak Zlatana Šehovića (19) iz Partizana nije iznenadio gotovo nikoga, pošto mladi levi bek uopšte nije bio u planovima trenera Save Miloševića. Na kraju je omladinac crno-belih otišao bez obeštećenja iz Humske i tu ne bi bilo ništa čudno da on nije postao deseti mladi fudbaler koji je praktično oteran iz Partizana ove sezone.

Šehović će sreću da potraži u inostranstvu, pošto je potpisao ugovor sa izraelskim prvoligašem Makabijem iz Netanje na tri i po godine. Izraelci ne moraju da plate ništa crno-belima, a ukoliko kasnije negde prodaju Šehovića, 10 odsto od obeštećenja će pripasti Partizanu. Nije to baš scenario kakav se očekivao kada je mladog beka promovisao tadašnji trener Miroslav Đukić u prvotimca.

Šehović je debitovao protiv Rudara iz Pljevalja u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a ostavio je sjajan utisak.

– On je klinac, ima tek 18 godina, ali je pokazao ozbiljnost i velike manire. Izrasta u ozbiljnog igrača – kazao je tada Đukić. Izgleda da to niko sem njega nije video.

Šehović je još i dobro prošao, pošto je malo Partizanovih klinaca uspelo da pronađe inostrani angažman. To je pošlo za rukom samo još Arminu Đerlaku (19), koji je takođe bez obeštećenja otišao u turski Sivas. Letos je u hrvatskog drugoligaša Sesvete prešao Lazar Vujanić, ali 19-godišnjeg vezistu niko iz Humske nije ni najavljivao kao veliki talenat, tako da njega ne svrstavamo u rang sa Šehovićem i Đerlakom.

Partizan je letos ostao bez nekoliko mladih fudbalera bez obeštećenja. Strahinja Karišić je prešao u Voždovac, Veljko Birmančević (21) u Čukarički, Jovan Vlalukin (20) u Metalac, Filip Čermelj (20) u Mačvu, a Jovan Kokir (19) u Vojvodinu. Svi oni su ranije bili deo prvog tima crno-belih, vodili su ih na pripreme i očekivalo se da će da dobiju šansu u Humskoj. Nisu…

Kao najveći kiks, barem gledajući na kratke staze, mogao bi da se ispostavi otkaz za Birmančevića. On je otišao na Banovo brdo bez obeštećenja, samo za provente od sledećeg transfera, a delovalo je da bi brzonogo levo krilo moglo da ga ostvari već ove zime. Pominjalo se da je za njega zainteresovan Partizanov najveći rival Crvena zvezda, čak ni crveno-beli nisu krili to, ali je Čukarički tražio previsoko obeštećenje. Prelazni rok još traje, tako da je otvorena mogućnost da na kraju ipak 21-godišnji Birmančević stigne na stadion „Rajko Mitić”.

Letošnja praksa je nastavljena i u januaru, pa je pored Šehovića ispisnicu dobio i Aleksa Janković, koji je takođe otišao u Voždovac. Partizan jedino nije želeo tek tako da se odrekne Luke Cucina (21), tako da je njega pustio u Inđiju samo na pozajmicu.

Partizan je ove zime zaradio sjajnih 10.000.000 evra od prodaje Strahinje Pavlovića (18) u Monako. Očekuje se da će za sjajno obeštećenje crno-bele uskoro da napusti i Filip Stevanović (17). Od Partizanove dece u akcije prvog tima su uključeni još samo Strahinja Jovanović (20), Lazar Pavlović (18) Aleksandar Popović (20) i Nikola Lakčević (20). Pitanje je da li ima u školi crno-belih baš toliko potencijala da se nađe još nekoliko igrača koji će konkurisati za prvi tim u narednom periodu. Ako nema, Partizan će možda biti prinuđen da dovede iz drugih klubova još nekoliko fudbalera poput Petra Gigića, samo da bi imao dovoljno opcija za pojedine pozicije. Ukoliko je to zaista slučaj, ostaje pitanje – zašto je rasčistio svoju omladinsku školu?

https://www.maxbetsport.rs/zašto-je-partizan-rascistio-omladinski-pogon-183308/
CTEBA
(penzioner)
20. januar 2020. u 14.56
Ма шта ће импаре?
Мислим за оног што су га продали плус ову двојицу што треба да их продају добијају 35 милона.
Не знају шта ће са толким парама.
CTEBA
(penzioner)
20. januar 2020. u 15.14
Одгледао сам репортажу са утакмице, и колико сам могао да видим зведа је имала безброј шанси, које није искористила.
Исти пробле као и до сада, исувише промашујемо, на том мора да се ради.
Сад што се тиче овог што је дошао, више им не верујем, и за ове што је стигло, летос су певали славопојке, кад оно цврц.
Какав је овај немам појма, али није играо код Арапа, значи није баш супер звезда.
Ипак ко зна видећемо.
EMILIO_GAVIRIA
(Prskam Sanju)
20. januar 2020. u 19.05
svaka cast Dekiju, ima da prestigne MIloja!! Odlicna igra, brza, dinamicna dodavanja, ima da guzimo franjceke u nastavku sezone!! jedva cekam drbi!!
BGMangupuNYC
(derem Franjevce)
20. januar 2020. u 19.45
Srbo jel i dalje jedva cekas derbi... hahahahahaha
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.