Diskusije : Navijači

 Komentar
И Милуновић на излазним вратима
Odesa
(надежда, вера и л)
15. januar 2020. u 10.28
Тако, тако...Станковић почео велико спремање у тиму. На тренинзима и припремама, између осталог у први план избија уигравање стоперског тандема Дегенек - Панков. Милуновић одлази у други план, или боље речено...дато му до знања да може да тражи нови ангажман тиме што је дошао у ситуацију да ће му млађахни Ераковић бити конкуренција за трећег стопера тима и прво место на клупи. Тридесетогодишњак се сигурно неће упуштати у ту конкуренцију па ће зато највероватније искористити остатак ппрелазног рока да нађе себи нови „смештај”. Прогнозирам му - Турску.
Овај потез показује да ће Станковић бити опредељен за профил тима који ће моћи да пружи бржу игру с могућношћу што хитрије транзиције одбрана - напад и обрнуто.спор и слабије покретљив стопер који тешко може да брзо стартује из места, попут Милуновића , надамо се, је прошло време у Звезди. Трома, слабо покретна и кондиционо неодрађена одбрана је била највећи узрок оноликом броју голова које смо попили у ЛШ. У односу на брзе, покретљиве и физички добро пропремљене нападаче Тотенхема и Бајерна, одбрана нам деловала као швајцарски сирац.
Odesa
(надежда, вера и л)
15. januar 2020. u 10.42
Neka drugačija Zvezda, Deki pravi novi štoperski tandem?

https://www.sportske.net/vest/domaći-fudbal/neka-drugacija-zvezda-deki-pravi-novi-stoperski-tandem-398066.ht ml
CTEBA
(penzioner)
15. januar 2020. u 10.46
Милуновић је био велики проблем.
Уопште ми се није свиђало како игра.
Игра задњег а стално би да дрибла.
Неколико голова смо и примили баш због његовог дриблања.
Једино шега се бојим је могуђност одласка Дегенека, Кинези су се наоштрили и Шангај га хоће.
TC-64
15. januar 2020. u 12.40
Ništa nije drugacije dokle god su u timu vezare kao sto su Van La Prevara i Tomane!
Odesa
(надежда, вера и л)
15. januar 2020. u 14.32
Ла превара је у тиму само зато што не може још увек да иде. А ако је још у тиму не значи да ће играти. Проблем је што цуцла добру лову играо-неиграо, али кад је већ тако онда боље да не игра јер нема шта да покаже. Ако је он на терену онда као да играмо с играчем мање.
Верујем да ће Станковић направити позитиван помак у игри Звезде. Има он другачију филозофију игре него сви његови предходници. Па људи, ваљда има искуство играња у једној од најјачих лига света. То мора да се одрази на начин како же водити тим.
srbo001
(FUDBALER)
15. januar 2020. u 17.48
Vama je najbolje pojacanje onaj kondicioni trener , italijan, kojeg je Deki doveo.
Nadam se da će ipak neko da zameni Marina, ali teško da ima jedan igrac u Zvezdi tog profila. Siguno će te nekoga dovesti.
toronto1
(samo posteno)
15. januar 2020. u 18.13
Pa pisali smo i ovde celi prvi dio sezone da je najbolji odbrambeni tandem Degenek i Pankov. To je svima bilo jasno, samo je Milojevic gurao Milunovica, a hvala Bogu da je Stankovic to presekao. Milunovic je imao problema i u nasoj ligi (sa brzim igračima), a u Ligi sampiona da ne govorimo.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.