Diskusije : Navijači

 Komentar
Нови одласци
CTEBA
(penzioner)
13. januar 2020. u 09.41
Како преноси спортскацентрала, Станковић је дао одобрење за одлазак Душана Јованчића и Срђана Бабића.
За Јованчића је заинтересован Ференцварош а и Лех, мада он шека још неки позив, док се за Бабића интересују из Турске и Пољске.

https://www.sportskacentrala.com/2020/01/13/stankovic-dao-dozvolu-da-dva-igrača-napuste-zvezdu/

Ш� �а ће бити са Дегенеком још увек се не зна али преговори са Шангајем и даље теку.

Са Павковим исто тако, преговори са Турцима су у току, а Измир је заинтересован.
Проблем је да нико неће свездине странце ни за џабе.
Звезда покушава да неко прода Боаћија али нема заинтересованих.

https://www.sportskacentrala.com/2020/01/13/šta-to-koci-boacija-da-ode-iz-zvezde/

Како изгледа и у звезди су дигли руке од 2.5 милиона које су тражили, али до сада једина понуда је 900, 000 из турске.
Odesa
(надежда, вера и л)
13. januar 2020. u 14.50
Станковић изјавио да Боаће и Павков могу да иду. Ако је то јавно рекао, значи да се о њиховом одласку увелико преговара и да је окончање тих разговора релативно близу. Не верујем да је Станковић брзоплет на језику и да ће говорити о нечему што се неће догодити. Углед личности као тренера и крдибилитет његове речи мислим да се не би доводио у сумљу а да практично није ни загрејао „фотељу”(тренерске копачке).
дакле, остају нам на позицији класичног шпица Томане(који ми се лично ни мало не свиђа) и млађахни Крстовић који је придодат првом тиму. Е то с Крстовићем ми се свиђа. дакле, млади фудбалер добија шансу. Ту је и Вукановић који не игра на овој позицоји али је пре доласка у Звезду итекако био успешан баш на месту шпица у Напредку. Са својих 190 цм. он свакако може да заигра добро на том месту.
Што се тиче Бабића он и није показао пуно. Ако оде, неће бити никаква штета. Млади Ераковић ће само имати више прилике да се покаже и ддокаже на тој позицији. Што се мене тиче и Милуновић би могао да иде. Ако се договоре с Чуком, ето нама доброг средњака у одбрани Стефана Шапића. Млад момак који већ одлично игра. Кинези траже Дегенека. Зашто је он за њих посебно интересантан ? Поред квалитета које поседује као играч, он као астралијски држављанин у тој зони регулација ФИФЕ може да игра у кинеском првенству а да се не сматра страним играчем. дакле и Дегенек можда оде па би нам постали Милуновић, Панков, Ераковић и ако се договоре с Чуком - Шапић.
Иванић ће дефинитивно добити шансу да преузме место Марина а надам се да ће и млади Вулић такође добити своју шансу на истој позицији јер то је његова најјача позиција и на месту 10-ке је и играо за Напредак пре но што је дошао у Звезду и показао је на тој позицији заиста одличну игру. Бен и Гарсија на крилима, Вукановић по потреби такође, Бен може по потреби и у средину терена. Крстичић се коначно вража опорављен у тим и надам се да ће Звездин пит-бул да поново врати стару форму и преузме своју класичну позицију. Може уз њега и млади Петровић, који уопште није био лош иако се види да му треба више утакмица с већим значајем да би у потпуности добио самопоуздање и тако показао свој несумњиви квалитет. Шта ће бити на бековским позицијама, видећемо. За сада Родић остаје на једној а Гобеља на другој страни.
Смена маторих и увођење младих играча је увек био изазован прозес. тепко је изабрати најпогодније време за одпочињљње тог процеса. Некад се он сам наметне па се мора одрадити без обзира у каквом се такмичарском тренутку тим налази и како сстоји на табели у првенству.
11 бодова разлике у односу на другопласираног до некле може да овај
процес лишишити јаког притиска и мало га олакшати али...може да буде и мач с дуплом оштрицом. Но све у свему, увођење младих домаћих играча у стандардни састав првог тима се мора одрадити и одлагања нема. Мислим да ће Станковић то успети да одради и у своју каријеру тренера на самом почетку да удене и прву државну титулу. А што да не и КУП.
CTEBA
(penzioner)
13. januar 2020. u 15.34
То са подмлађивањем је у реду, сад кад имаш 11 поена предности, није лоше, али ја бих рађе видео постепено. Ако оду Павков, Дегенек а и Боаћи већ је отишао Марин са практично пола стандардног тима одлази.
То може да буде мало превише.
Клинци су клинци, и добро је кад се убацују у тим који је већ уигран, али у овом случају оно би били ти који треба да носе игру.

Што се тиче одлазака, Боаћи тешко, ем је скуп, ем плата велика, па ко је луд да га узме а ништа не показује осим што се церека на утакмицама као болесни мајмун.
Остали странци исто тако, све промашај за промашајем, а сад би они требали да буду носиоци игре.
Не знам али бојим седа ће бити густо, верујем да ће звезда остати прва, али неће бити лако.
Вероватно рачунају да ће сад видети клинце какви су па се појачати налето где треба.
toronto1
(samo posteno)
13. januar 2020. u 16.03
Odesa, jesi li ti gledao Krstovica? Verovatno nisi. Covek je drvo i buzdovan. On pojma nema. On je u Zvezdu upao preko neke crnogorske veze, verovatno Terza, tako da nemoj da se nadas da taj može nešto da uradi. Kad dobije loptu treba mu jedno tri dana da se okrene s'njom. Ono malo sto je igrao bolje da i nije igrao. Sve ovo što se desava pokazuje da je zadnji prelazni rok odradjen vise nego očajno. E moj Mrkela, pa za ovo si trebao da popijes otkaz kao kuca. Pola novaca od Lige sampiona su procerdali na propale igrace, nešto su stavili u svoj dzep i to je to. Daj Boze da Stankovic nešto uradi, ali posto nema nikakvog iskustva, ko zna?
windy-chicago
(windy-chicago)
13. januar 2020. u 18.13
Idu za tepsiju ribe. Kome oni trebaju .
Pavle_Djurisic
13. januar 2020. u 19.38
pljuc ne laž, niko vas ne želi i ne voli, jedno u proljeće na mješalici ste dobro došli
TC-64
14. januar 2020. u 02.28
Ako odu Boaci i Pavkov u paketu mi smo naebali. Onaj krstovic je drvo nad drvima. Gledao sam kada je igrao protiv Spartaka u Subotici. Ja veću bukvu nisam video. Ljudi, mi moramo da dobijemo sledeći derbi pod obavezno!!! Moramo da ih izresetamo!!! A to sigurno cnećemo uraditi sa La Parom, Tomaneom i Krstovicem, pa ni sa Garsijom!
CTEBA
(penzioner)
14. januar 2020. u 10.33
Интересантно, према податцима које је објавила спортскацентрала, Марко Марин није ни у 30 највећих трансфера звезде.

https://www.sportskacentrala.com/2020/01/14/marin-ni-u-30-transfera-u-istoriji-zvezde-ko-predvodi-listu /

Значи продат за сићу, кад видим ко је вредео више од њега, шта да кажем.
TC-64
14. januar 2020. u 10.43
Znam, zato sam se i nerviram .plus sto je sve obavljeno a da niko nije znao! Meni tu ništa nije normalno i logicno! Od samog transfera, skrivanja, pa sve do njegovog iznosa!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.