Diskusije : Navijači

 Komentar
Vole ove naparfemisane
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
28. oktobar 2019. u 12.15
Decki iz humske vole ove europske yebace koji koriste strane parfeme pa ih onda razvaljuju samo tako. Na domaće sudije kukaju, arlaucu, vriste, deru se, zapomagaju,pišu saopštenja, salju zalbe, odricu se pasosa i državljanstva, prete istupanjem, a kad ih karaju strane sudije onda cute i ne bune se??

Možda fss treba da kaže domaćim sudijama da ne koriste vise brut nego samo armani i versace parfeme, izgleda da decki iz humske vole dobru aromu!
TC-64
28. oktobar 2019. u 15.33
Oni su zadovoljni i ovim. Imace sad da se hvale kako su izgubili tj pobedili jer je Sadik pogodio stativu, sudija im nije svirao penal i razbili su Mancester bez postignutog gola. Isto kao sto su razbili Real sa 0-0. A koga su od velikih evropskih timova osim Zvezde oni uospte pobedili u poslednjih 20 godina na primer? Da li neko zna?
Zvezda_do_Tokija
28. oktobar 2019. u 16.58
Zvezda je jedini velikan Evropskog i Svetskig fudbala koga su oni pobedili još od osamdesetih kad su pobedili Celtic...pre toga Man United 1966-te,i to bi bio ceo spisak...😂😂😂😂😂😂😂😂😂
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
28. oktobar 2019. u 17.12
Pobedili su radnik iz surdulice u finalu kupa! Te godine je radnik bio jači od reala. Imali su onog cvorovica u napadu, bio je opasan. Sad igra u donjem babuskovcu.
Zvezda_do_Tokija
28. oktobar 2019. u 17.41
Pa secas se koliko Zeks Pantic hvalio Skenderbeg kao veliki tim?! 😂😂😂😂😂😂😂
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.