Diskusije : Navijači

 Komentar
Mi nismo isti
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
18. novembar 2018. u 11.17
HOME DOMAĆI FUDBALU PARTIZANU I DALJE TIHO, A ZVEZDA VEĆ SPREMA I TREĆE ZIMSKO POJAČANJE!

U Partizanu i dalje tiho, a Zvezda već sprema i treće zimsko pojačanje!
AUTOR: DARKO MITROVIĆ

18. NOVEMBAR 2018.

11:46

IZVOR: SPORTSKE.NET, ZURNAL.RS

15 Komentara facebooktwitterlinkedinemail
Upšrava crveno-belih ne gubi vreme, na Marakani je, izgleda, zimski prelazni rok već počeo.

Veoma aktivni su u Crvenoj zvezdi ovih dana, tokom prvenstvene pauze, po pitanju pojačanja za drugi deo sezone.

Pre par dana pšreneli smo da je uprava srpskog šampiona već postigla dogovor sa Nemanjom Milunovićem, iskusnim štoperom BATE Borisova, koji bi sa Zvezdom trebalo da potpiše ugovor na dve i po godine.

Takođe, istovremeno su se pojavile i najave da bi ofanzivni vezista Aleksandar Katai mogao da se vrati na ''Marakanu'' izu Čikaga, da bi se potom pojavile informacije da popularni ''Magiko'' baš i ne želi da napušta Ameriku, gde se odlično snašao.

Ali, ako njegov odgovor definitivno bude negativan, u Zvezdi imaju i ''plan B''.

Naime, današnji ''Žurnal'' navodi da čelnici kluba sa ''Marakane'' ponovo nameravaju da stupe u kontakt sa reprezentativcem Crne Gore i vezistom BATE Borisova, Mirkom Ivanićem.

Podsetimo, crveno-beli su u više navrata pokušavali da ga angažuju, on ih je odbijao sa obrazloženjem da ne želi da se vraća u srpski fudbal, ali posle Zvezdinog plasmana u Ligu šampiona, i eventualnog evropskog proleća crveno-belih za šta će se boriti u preostala dva kola grupne faze, možda se nekadašnji kapiten Vojvodine i predomisli ove zime.

Takođe, konkurenciju u ekipi Vladana Milohevića na zimu bi trebalo da pojača i Erik Jirka, krilni fudbaler slovačkog Spartaka iz Trnave, koji je još letos potpisao četvorogodišnji ugovor sa Zvezdom, a koji na snagu stupa ove zime.

Za to vreme, u Partizanu je prilično tiho kada su u pitanju najave novih pojačanja. Doduše, potvrđena je informacija da crno-beli žele da vrate Ivana Obradovića, levog beka Anderehta, ali on još uvek nije dao potvrdan odgovor, jer želi dobro da razmisli pre donošenja konačne odluke. Očekuje se da se ekipa Zorana Mirkovića pojača u svim linijama tokom zime, ali osim Obradovića za sada nema nekih drugih konkretnijih, ''bombastičnijih'' imena koja bi zaintrigirala navijače crno-belih.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.