Diskusije : Navijači

 Komentar
Bomba
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
16. novembar 2018. u 08.48
PAO DOGOVOR
BOMBA! ZVEZDA ZAVRŠILA OZBILJNO POJAČANJE! Štoper BATE Borisova stiže na Marakanu!
FUDBAL 16.11.2018. 13:42h

Kuriru iz Ljutice Bogdana potvrđeno da će iskusni defanzivac prvog dana prelaznog roka potpisati dvoipogodišnji ugovor sa crveno-belima

Bomba! Prvo pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku biće Nemanja Milunović, štoper kojeg su crveno-beli hteli da angažuju i prethodne zime. Kako Kurir saznaje, Nemanja Milunović je potpisao predugovor sa šampionom Srbije i prvog dana prelaznog roka staviće paraf na ugovor od dve ipo godine.



Nemanja Milunović (29) dolazi u Crvenu zvezdu bez obeštećenja, pošto mu ugovor sa beloruskim Bate Borisovom ističe 31. decembra. Prošle zime, Crvena zvezda je Belorusima nudila oko 800.000 evra za visokog i snažnog štopera.

- Završili smo posao - rečeno je Kuriru u Crvenoj zvezdi, čime je navijačima jasno stavljeno do znanja da je klub već sada počeo da se pojačava i pravi temelje za novu sezonu.



Nemanja Milunović imaće godišnju platu u Crvenoj zvezdi oko 400.000 evra, sa bonusima za osvojenu titulu, kup i plasman u jedno od dva evropska takmičenja, Ligu šampiona ili Ligu Evrope.



Dolazaka Nemanje Milunovića mogao bi i da znači da će tokom zime neko od štopera napustiti klub. Kako saznajemo, brojni skauti prate Vujadina Savića i Miloša Degeneka koji su sjajno izgurali plasman u Ligu šampiona.



Kurir sport/A. Radonić

Foto Kurir
TC-64
16. novembar 2018. u 09.10
Odličan igrac, uskoro će svi nasi igrači koji vrede i koji igraju u inostranstvu hteti da jednom ili ponovo igraju u Zvezdi sto je i normalno. Još jedan sjajan potez sportskog sektora koji je dokazao da nije dzaba Mrkela na mestu na kom jeste.
Zvezda_do_Tokija
16. novembar 2018. u 19.18
Terza i Mrkela su legende... Prvo su dovodili fantasticne igrace za smesne pare - a sad ih dovode za dzabe...ha ha ha

https://sport.blic.rs/liga-sampiona-2018/pojacanje-sa-bogatim-iskustvom-iz-lige-sampiona-nemanja-milunovic-stize-u-z vezdu/tnprsvj
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.