Diskusije : Navijači

 Komentar
Glodarske citulje za siptare i ustaše
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
19. oktobar 2018. u 13.44
prvo je bilo za vokrija sad za ujkana :) sto bi olinjala dzukela rekla na njegovom maternjem turskom - AFERIM SKOLOVI hahahahahahaha

--------------------------------------------------------

KIMI I KORAĆ SE OPROSTILI OD HULIGANA IZ SPLITA KOGA SU PREGAZILA 3 AUTOMOBILA: Poznati Grobari objavili umrlicu Firiću koji je izazvao nerede na večitom derbiju! (FOTO)
FUDBAL 19.10.2018. 14:57h
Umrlica,posvećena preminulom huliganu iz Splita Ante Firiću koji je izazvao haos na derbiju u Beogradu, objavljena je u jednom srpskom dnevnom listu..

Nije neobično to što je u Srbiji neko posvetio Firiću umrlicu i uputio poslednji pozdrav, već što su se ispod oproštajne poruke potpisali Kimi, Rade, Goksi i Korać.



„Počivaj u miru, veliki brate”, navodi se u umrlici koji su potpisali pomenuta četvorica.
Podsetimo, Ante Firić je jedan od splitskih huligana koji su prošle godine izazvali haos u Beogradu na 152. večitom derbiju između Crvene zvezde i Partizana. Firić je priznao krivicu i osuđen je na šest meseci zatvora i pet godina zabrane ulaska u Srbiju nakon odsluženja kazne.



Firić je pre incidenta u Beogradu bio poznat hrvatskoj policiji jer je učestvovao u napadu na jednog uglednog ugostitelja na Hvaru, zbog čega je bio u zatvoru.



27-godišnji Firić je u utorak oko 5.20 pokušao da pretrči autoput. U tom momentu na njega su naletela tri automobila. Od siline udaraca Hrvat je na mestu ostao mrtav.



Nije poznato zašto je Splićanin pretrčavao izuzetno prometan autoput kod Ivanić Grada. Na njega je najpre naleteo „hjundaji” zagrebačkih tablica, zatim ga je udario „citroen C5” slovenačkih tablica, da bi mu na kraju „opel korsa” prešla preko nogu. Žena koja je vozila „korsu” je izgubila kontrolu, udarila u stub i prevrnula se na krov.


windy-chicago
(windy-chicago)
19. oktobar 2018. u 15.57
Smrade.. da čitaš novine, video bi da su se oglasili oni cija su imena navedena u citulji, i ostro demantovali ovu laz. Kažu da je to namestaljka iz rupe. E zato vam želim, 50 godina izbacivanja iz Evrope, i 100 miliona evra kaznu.
👉👌👉👌✍️✍️👊👊
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
19. oktobar 2018. u 16.26
ma nemoj namestaljka, da nije isto namestaljka da su dosli na jug u humskoj da podrže svoj ustaški klub?
BGMangupuNYC
(Marketing/Sales)
19. oktobar 2018. u 16.31
hahaha „namestaljka” ... decki samo dosli (inače verni navijaci) iz Dalmacije (odakle je i tvoja soferska familija) na juznu tribinu da gleda svoj voljeni nogometni klubic
AngryMishko
(Cupavac)
19. oktobar 2018. u 16.44
I...zavrsili, prebijeni, goli bez gaca na terenu..da im se svi smeju..I Grobari i Delije i Murija a bogami i Hrvati koji rade za Hillary Clinton.

:)

BGMangupuNYC
(Marketing/Sales)
19. oktobar 2018. u 16.55
pa dobro ostali su bez gaca jel svi znamo kako ovi sa „Juzne Tribine” vole da se guze, evo pitaj Kamiondziju on je stara Juzna gardai dan danas prima u buljoze...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.