Diskusije : Navijači

 Komentar
I tako. .
windy-chicago
(windy-chicago)
15. oktobar 2018. u 08.47
Iz dobro obavestenih izvora, danas Uefa razmatra tuzbu protiv Zvezde zbog sumnje o uplati 5 miliona evra na kladionici. Minimum kazna 15 godina izbacivanja iz Evrope, plus 10 miliona evra. A ko zna, možda još nešto mnoooogo gore. 30 god. Neigranja u Evropi, 50 miliona evra, minus 250 bodova u domaćem prvenstvu.
To je to. Gotovi ste.
👋👋👋👋👊👊👊👊🚧🚧🚧🚧
Stari-vuk
15. oktobar 2018. u 09.06
Nema druže ništa od toga.Nisu to lopovcici tipa nas Djuric,zvezdina skola je mnoooooogo starija i mnogo profesionalnija sa godinama iskustva u tim stvarima.Biće to tresla se gora rodio se mis.Pogledaj samo ta imena u vrhu Zvezde,mislis li da bi sebi dozvolili takvu glupost da se pojave na kladionicama?Tom klubu ne fali novac i naravno da neće da rizikuje kladjenjem na sopstvenu stetu
D-Man
(Analyst)
15. oktobar 2018. u 10.05
Мени се чини да је Звезда у ту причу умешана стицајем околности.

Изгледа да у Француској никако не воле власника ПСЖа, богатом Арапина. Прича се и да су власници других клубова у Француској изузетно незадовољни јер немају никакве шансе да се такмиче у Француској пошто ПСЖ располаже са толико новца да могу да купе кога хоће.
УЕФА их је већ кажњавала због неких прекршаја у вези финанцијске дисциплине.

Циљ је да се у ПСЖ доведе финанцијска полиција која би имала задатак да ''прочешља'' уздуж и попреко у нади да ће се тамо нешто наћи што би потпуно дисквалификовало ПСЖ пре свега у Француској.

И онда, изгледа, најлакше је у тај циркус убацити причу како је наводно Звездин функционер уговарао пораз од пет разлике! Дакле, неко са стране уговара али са неким из ПСЖа (што би требало бити довољно за проверу књига ПСЖ).
Дакле, јефтин трик, по свему судећи.

Даље, да је којим случајем истина да је пораз од 5 голова договорен то значи да би за то морали знати фактички сви фудбалери на терену јер ти не можеш никако договорити један такав резултат и бити 100% сигуран уколико сви нису умешани. Према томе, обично трабуњање и, изгледа, унутрашњи обрачуни у Француској са власником ПСЖа.

На крају, да би неко уплатио толику лову потребна би била велика организација и огроман број људи. Иначе, какву корист од тог намештања би имао један пребогати Арапин? Па за њега су стотине милиона долара ситна лова.
BGMangupuNYC
(Marketing/Sales)
15. oktobar 2018. u 10.31
fafaj ga Dalmatiner i prestani da siris laži ovde
windy-chicago
(windy-chicago)
15. oktobar 2018. u 10.48
Evo ga seljak iz Big Vrljikovac. Fafaj ga seljoberu, i naostri motiku. To jedino znaš. Seljko,, , si ocistio stalu, istimario konje, na,ranio svinje, pomuzo krave ? Nemoj da legas sas go.vljavi opanci u krevet. Nauci se higijeni, dzukac.
😆😆😆😆👁👁👊👊👉👌👉👌
BGMangupuNYC
(Marketing/Sales)
15. oktobar 2018. u 11.04
Pizza-man pozdrav za tvog „Jamesa iz Southside-a” od svih nas ovde na diskusijama, nadamo se da još uvek dobro tesleci po tvojim matorim buljozima...
profiter
15. oktobar 2018. u 13.11
Rupu Zatrpati
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.