Diskusije : Navijači

 Komentar
Вулетић поново јаше
Mister_No
(Bonelli editore)
17. septembar 2018. u 03.07


Онај што води ТВ Партизан је једном приликом, након гостовања Партизана у Бијељини прошле године, сам изјавио како је изненађен степеном мржње између навијача „вечитих ривала” у том граду. Његова изјава не би била толико интересантна да он сам не користи јавни медиј за промоцију и распиривање најнижих навијачких страсти тако што одговорност за неуспехе управе Партизана пребацује на приче теоријама завере, не либећи се да окривљује Звезду и кад пада киша у Београду. Треба само прочитати коментаре испод тих видеа и видети која је то у ствари количина нетрпељивости.

Кад имамо тако неодговорне медије није ни чудо што гомила изгубљених младих који су још увек у фази сазревања, тражећи друштвену афирмацију кроз припадност некој групи, лако наседну на такве приче и у стању су да ураде све да би се истакли и стекли углед у друштву или међу екипом.

Тим пре што клубове данас воде дилетенти и потпуно интелектуално и морално незрели људи. Док овакви седе у управама, не треба да чуди што је на улицама ратно стање за време утакмица, и што се јуче у Бијељини угасио још један млади живот због навијачких боја:
http://fudbal.hotsport.rs/2018/09/16/zbog-navijacke-pripadnosti-vuletic-stihovima-maje-berovic-isprozivao-n... a-foto/
Mister_No
(Bonelli editore)
17. septembar 2018. u 03.25
Изгледа да је Иван Голац био у праву кад је употребио неологизам „Мики Маус” екипа, алудирајући на најуже руководство фудбалског клуба Партизан.

Stari-vukPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Stari-vuk
17. septembar 2018. u 04.30
Debilizam je takođe kad vi Stojkovica vredjate i posle 5 godina igranja u Partizanu samo zato što je promenio dres.Djokovic kao što se vidi na slici koju je objavio Vucelic i nije neki mali klinac koji nije znao šta radi .Slikao se u Partizanovim crno belim bojama i sada puni preokret i nove boje kod Noleta.Iskreno receno meni ne smeta sto je Nole to uradio ali takođe i nevidim da je u pitanju Vuleticev UDAR na Noleta.Covek je samo objavio ono sto srpski mediji ciljano ne žele da objave.Naslov u novinama je upravo ta stvar koja raspiruje mrznju između navijaca.Nole je veliki,Nole je najveci ali i kao takav mora da bude izlozen kritikama ili čak zlobnim komentarima jer shvatio je valjda i iz licnog primera da je slava prolazna i da su ljudi uz njega samo dok je u vrhu.Takvi smo mi Srbi nazalost.
konecenemora
(sofer aviona)
17. septembar 2018. u 04.45
Циљ прозивања Нолета од стране овог примата није да га глодари заволе већ да га ми омрзнемо јер је ето био у опреми загребачког клуба,подло,пофмукло и примитивно како то само шифтари знају...
А овај покушај старовлаха да прави паралеле између највећег српског спортисте свих времена који наравно није фудбалер и мустафе који је ИГРАО за нас и изјављивао да ни за какве новце не би играо за јсд а касније тражио да му се опрости његова ружна прошлост је доказ колико шифтари не разумеју ни живот ни спорт...не осуђујемо ми код мустафе његово играње за ривала већ његову ИЗДАЈУ,играли су и други момци и тамо и вамо али нису били конвертити,издајници себе и својих идеала,није мустафа нама негативан пример у спортском већ у животном питању...
А напади на Нолета доказују колико зла и примитивизма живи у малом усташком клубићу...
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
17. septembar 2018. u 10.07
Njunjuz ko njunjuz, dodje ovde, odradi svoj posao, obrise usta i ode!
Werba
(N/A)
17. septembar 2018. u 21.11
Što se tiče mrcogorskog hrvata,.. nas.erem se na sve njegove gm pobede a posebno njemu na siljatu tintaru.

„za mene su srbi isto sto i hrvati”..„navijacu za hrvate na svetskom prvenstvu”..hrvati:..„navijacemo za Noleta”...

Pa koliko još dokaza treba da bi se videlo ko je Djokovic? (ustvari mrcogorsko przime nastalo je iz arnautskog: Djokaj)
Siri se po Srbiji kao patriota a ne placa joj porez, ali zato tata Srdja podmicuju gde stigne da bi otvorili neki biznis.
Sto tata Srdja ne podmicije po Zagrebu, Podgorici gde su im po rirodi postojanja genetski koreni?
Eeeee tamo dobro lokacije ne može da se podmiti cipavo, mnogo poskupo, ali zato može po Beogradu, gde lokalnog moodonju kupe za 5kg vegete...
Ustvari da se ja pitam, najbolje bi bilo, da vi podelite vaseg Djoku na pola, pa neka svako uzme polovinu koju vise voli. I može da radi sa njom šta hoće, i kad Djoka gubi i kad dobija...



Pavle_Djurisic
17. septembar 2018. u 22.34
Werba je nadaleko cuveno i poznato prezime!!!???
Mister_No
(Bonelli editore)
18. septembar 2018. u 03.32
Werba,

Моја тема је критика на рачун Вулетића који се бави баналним темама и слуђивањем ионако слуђене омладине, чиме даје немерљив допринос распрамсавању ионако узаврелих навијачких страсти и поларизацији друштва по навијачкој линији.

Што се тиче Ђоковића потписујем све што си написао. Србин и православац који се слика се са усташким поглавницима, рекламира кундалини јогу, и прославља сатанистичке ритуале попут „Ноћи вештица”. Очигледно да се осећа половично Хрватом и да не жели себи да затвори врата у Хрватској, чим навија за Хрватску и одлази на њихово приморје да троши новац.

Mister_No
(Bonelli editore)
18. septembar 2018. u 03.37
Павле Ђуришић? Је л'то онај што је договорио са усташама пребег преко Хрватске, па га ови преварили и ликвидирали заједно са још 500 четника? Био је иначе пријатељ црногорског усташе Секуле Дрљевића који га је на крају и издао.
Pavle_Djurisic
18. septembar 2018. u 07.59
To si procitao u komunistickom biltenu!!??
Werba
(N/A)
19. septembar 2018. u 11.58


Mister_No
(Bonelli editore)

18. септембар 2018. у 03.37

Павле Ђуришић? Је л'то онај што је договорио са усташама пребег преко Хрватске, па га ови преварили и ликвидирали заједно са још 500 четника? Био је иначе пријатељ црногорског усташе Секуле Дрљевића који га је на крају и издао.
========

Jeste to j taj smrad, koji je ustvari hteo na Sekulino ustaško mrcogorsko mesto.
Ovaj ga prozreo i kad je Djubresic sklopio dogovor o bezaniji sa ustašama, ovaj im dojavi da ima problema sa Djubretom.
To je znacilo likvidaciju Djubresica i njegovih bradonja.
Zavrsio u jednom od jasenovackih bunara, bacen na glavacke..
Ustvari bio je to međusobni obracun između hrvatskih i mrcogorskih ustaša...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.