Diskusije : Navijači

 Komentar
Gde idu pare od partizanovih transfera
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
16. jun 2018. u 14.13
O OVOME SAMO KURIR SME DA PIŠE!
KRVAVI NOVAC KLANA OSMANI PERE SE U SRBIJI: Parama od prodaje igrača finansiraju cepanje države! EKSKLUZIVNI SERIJAL U KURIRU „FUDBALSKA MAFIJA”!
FUDBAL 29.04.2018. 20:49h
Albanska mafija, predvođena klanom Osmani, kontroliše većinu dešavanja u srpskom fudbalu i preko naših klubova pere novac od trgovine drogom i oružjem.

Pripadnici ove mafije učestvuju u transferima srpskih igrača u svetske klubove, zarađuju milione evra, a potom deo tog novca koriste za finansiranje ekstremista koji zagovaraju otcepljenje delova Srbije, ekskluzivno otkriva Kurir nakon uvida u izveštaj domaćih bezbednosnih službi!
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
16. jun 2018. u 14.14
Ramadanijeva agencija je prethodnih godina imala mnoštvo klijenata u srpskim klubovima, dok danas kontroliše šestoricu prvotimaca Partizana i, zanimljivo, nijednog u Crvenoj zvezdi, koja poslednjih godina više ne posluje s pomenutim menadžerom.

Naš sagovornik, koji je do detalja upoznat s načinom rada albanske mafije kroz fudbalske klubove, kaže da se u tom poslu vrte milioni evra. Deo tog novca, otkriva on, odlazi i na finansiranje ekstremnih grupa koje se zalažu za cepanje Srbije, odnosno izdvajanje Kosova i Sandžaka iz njenog sastava.

- Pripadnici albanske mafije učestvuju u transferima igrača iz najpoznatijih domaćih u svetske klubove. Kupuju i ekonomska i federativna prava za igrače. Oni u svakom klubu imaju svoje ljude, tu se okreću milioni... Pere se krvavi novac, zarađen od droge, zelenašenja, trgovine oružjem. Deo novca Albanci potom izdvajaju za finansiranje ekstremista, koji imaju cilj da se od Srbije otcepe jug i Raška oblast - otkriva naš sagovornik.

Ramadani nije odgovarao na naše poruke i pozive.
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
16. jun 2018. u 14.21
brought to you by partizan!!

NEPOKRETNU MARICU SU PRED MAJKOM SILOVALI, A ONDA I UBILI: Fotografija jednog od najgorih zločina OVK UREZAĆE VAM SE U SEĆANJE! (FOTO)
Njeno ime ne treba niko da zaboravi!

Objavljeno: 16.06.2018. 16:08h

Zločini nad Srbima na Kosovu za vreme ratnih devedesetih brojni su, okrutni i krvavi. Naša je obaveza da ih pamtimo i sećamo se žrtava.



Jedna od njih bila je i Marica Mirić, srpska devojka koju su teroristi OVK silovali, a onda i ubili.



Na Tviteru je objavljena potresna fotografija njenog mrtvog tela, kraj kojeg stoji njena neutešna majka.
Nakon povlacenja srpske vojske sa Kosmeta, sa ulaskom i pod patronatom NATO snaga, albanski esktremisti su napravili strahovita razaranja i uništenja srpskih naselja i stanovništva.



Porodica Mirić je bila domaćinska i ugledna: 3 kuce na tri sprata, 6 hektara zemlje, svi radni i vredni, sinovi posebno. Nažalost, jedina kći Marica, bila je paralizovana.



Nesrećnog dana svog stradanja, u kući su se zatekle samo ona i majka. OVK zveri uleteli su u kuću sve poharali i na kraju nasrnule na nepokretnu Maricu u postelji.

Majka Martu su držali i prisilili da gledaju šta joj čine sa ćerkom. Bestijalno se izivljavajuci, zveri se nisu samo time zadovoljile, bile su žedne i krvi ... pred majčinim ocima zaklaše sirotu devojku...



Majka je u šoku, sama, dva dana nepokretno sedela pored njenog krvavog leša.

-------------------------------------------------------

OOOO PARTIZANE OOOOO SAMPIONE
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
16. jun 2018. u 15.23
CRNO-BELE RASTUŽILA SMRT LEGENDE Branko Ružić POTPUNO SLOMLJEN ostavio Vokriju SRCEPARAJUĆU poruku! (FOTO)
AUTOR: I.Đ. DATUM I VREME: 09.06.2018. 16:08
1 Komentara
Smrt prvog čoveka tzv. Fudbalskog saveza Kosova Fadilja Vokrija pogodila je sve navijače Partizana i prijatelje ovog čoveka.

„Bio si mi iskreni brat, prijatelj, čovek i Partizanovac do srži. Hvala ti Fadil na svemu”, napisao je Ružić.

-----------------------------------------------------------------

Albancima smeta „Bože pravde”; Vokri: Zabranili smo Zvezdi da dođe
Predsednik kosovskog fudbalskog saveza Fadilj Vokri potvrdio je da je zabranjeno gostovanje Crvene zvezde u Gračanici.

Fudbalskom savezu tzv. Kosova smetaju srpske zastave na SC „Dragan Džajić” u Gračanici, ali i to što je prethodnih godina bilo skandiranja „Kosovo je srce Srbije” i intoniranja „Bože pravde”.

Trebalo je da Zvezda igra humanitarnu utakmicu, što je nekoliko godina bila praksa, a Vokri kaže da je o odluci FS Kosova obavestio i Evropsku fudbalsku uniju (UEFA).

„Dve godine smo davali dozvolu za utakmicu, ali ove nismo jer je u poslednjoj utakmici bilo stvari koji ne pripadaju sportu. Tada su bile i uvredljive poruke i zato smo odbili Zvezdin zahtev. Takođe, obavestili smo UEFA da neće biti utakmice”, rekao je Vokri za lokalni Koha ditore.

Vokri je na prethodna gostovanja Crvene zvezde u Gračanici aludirao da je skandiranje sa tribina „Kosovo je srce Srbije” uvredljiva poruka, kao i intoniranje srpske himne „Bože pravde”.
------------------------------------------------------------------
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.