Diskusije : Navijači

 Komentar
Đukić na izlaznim vratima
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
02. maj 2018. u 21.55

Nazalost Djukic odlazi, jedino sto me stvarno interesuje u celoj ovoj prici je kako će da raskinu ugovor sa njim. on ima ugovor za još jednu sezonu a u slučaju raskida partizan treba da mu plati cirka 600 hiljada eura. To će biti poslastica za Djuku! posle sume još jedan zesci promasaj!

----------------------------------------------------------------

Đukić na izlaznim vratima - Kreću pregovori sa prvim kandidatom za novog trenera Partizana!
AUTOR: MIHAJLO VIDOJEVIĆ

02. MAJ 2018.

17:26

IZVOR: SPORTSKE.NET, MOZZARTSPORT.COM

Pošto je Vladimir Ivić već započeo pregovore sa Makabijem iz Tel Aviva, Partizanu ostaje da se okrene jedinoj realnoj meti, a portal „Mozzart sport” prenosi saznanja da će razgovori sa Ilijom Stolicom započeti odmah nakon praznika.
windy-chicago
(windy-chicago)
02. maj 2018. u 22.17
To je bezobrazna laz, da u ugovoru postoji ta klauzula. To nije istina. A i za Djukica je bolje da ode bez buke. Naravno da mogu da ga nagrde toliko, da vise nigde ne bude trener. Znaci, pokupi se i idi, ne talasaj mnogo. A ko doći... videcemo.
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
02. maj 2018. u 22.50
ta informacija o raskidu ugovora i 600 hiljada se pojavljivala u vise razlicitih medija i predstavljena je kao sigurna stvar, znaci pisali su o tome sa sigurnoscu a ne kao sa pretpostavkom. mi delije sa iscekivanjem ocekujemo rasplet sa trenerome u vasem taboru hehehehehe
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
03. maj 2018. u 09.52
https://youtu.be/XUGB0zUlUxo?t=30

pozdrav za mog vernog obozavaoca godfather-a hahahahahahaha
BGMangupuNYC
(Marketing/Sales)
03. maj 2018. u 21.47
da bog da ostao još 100 godina u Petlizanu i imao isti uspeh kao ove sezone
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
03. maj 2018. u 23.29
ovo je početak kraja mafijaskog udruzenja zvanog partizan. do sada su navikli da im fss namesta titule onda automatski idu u evropu i mlate neku kintu tamo za koje kolo ili dva.

isto fss im namesta da njihovi igrači uvek budui u repki i da se reklamiraju tako da se bolje prodaju, lova samo kaplje i oni se tako qurce da su kao neki klub, a sada kad svega toga nema i kad su sami na svojem sad se vidi da su goli qurac od kluba sa gomilom nestrucnih pavjana koji ne znaju šta rade.

eno u kuriru tekst za tekstom, sto sluzba državne bezbednosti objavljuje informacije u kakvoj su sprezi sa albanskom mafijom. ako bia to objavljuje znači da su ih pustili niz vodu, kao državni projekat.

dok zvezda uporno radi i gradi i zasluženo nize svoje uspehe ovi olosi su samo navikli da im država daje i da za njih namesta. izgleda da je vucela resio da razbije to zmisko leglo!

polako i sistematizovano lezu na rudu!! To je to, sad će da vide kako musa dere jarca!! zvezda zasluženo svojim radom i pametnim vodjenjem pravi tim za evropu, za koju godinu mi se oslobadjamo svih dugova i nastavljamo da dominiramo srpskim i evropskim fudbalom a nk patlidzan pada u zaborav.
Odesa
(надежда, вера и л)
04. maj 2018. u 10.31
...хехехе, па има се - може се !!! Само ви наставите да се гађате...сумама, а ми ћемо ...титулама.
keser
06. maj 2018. u 04.46
https://tinyurl.com/ycfs3mf4

Još jedan bolesnik, Djukic.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.