Diskusije : Navijači

 Komentar
Pored partizana još jedan državni projekat
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
26. april 2018. u 09.06
Vlada Crne Gore pomaže Budućnosti: Nećemo žaliti novac za Evroligu
B. O. 25.04.2018. 23:19

Kako prenose „Vijesti”, Budućnost neće morati da brine za trenutne probleme oko kapaciteta dvorane „Morača” i budžeta, jer stiže pomoć.

Vlada Crne Gore izdvojiće sredstva da se hala renovira i ispuni sve uslove za Evroligu, a to je da ima najmanje 5.000 sedećih mesta, pošto sada ima hiljadu manje.
--------------------------------------------------------------

evo još jedan državni projeakt u pravljenju, koriste partizanov recept, podmicuju sudije da bi postigli neke uspehe, država sliva milione u njihov klub i onda pokusavaju da to predstave kao neki uspeh.

znajuci crnogorce nema sanse da oni odrade bilo šta na vreme, prazne price i obecanja. Evroliga im je rekla da mogu da igraju ali imaju strog monitoring tako da ih stalno nadgledaju i prate progres. čim se vidi da nešto ne ispunjavaju eto zvezde u EL!! Bertomeu dolazi u BGD da se dogovori sa Covicem oko detalja :)

-----------------------------------------------
SPORT EVROLIGA 17/18
NADA ZA ZVEZDU ILI...? Prvi čovek Evrolige dolazi u Beograd
B. O. 25.04.2018. 18:50

Prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu, posle sastanka sa čelnikom KK Budućnost Draganom Bokanom, dolazi u Beograd.

Navodno, povod nije u vezi sa tim ko će učestvovati u elitnom takmičenju naredne sezone, za koje se izborila Budućnost sa 3-1 u pobedama u finalu ABA lige.
Kako prenosi portal „basketballsphere.com”, Bertomeu dolazi u glavni grad Srbije u subotu povodom renoviranja terena na Malom Kalemegdanu pod pokroviteljstvom Evrolige. Ovoj svečanosti će, između ostalih, prisustvovati igrači Zvezde Branko Lazić i Ognjen Dobrić, kao i Mihajlo Andrić iz Partizana.

Pored njih biće i predstavnici naša dva najveća kluba, i ostaje da se vidi da li je to zapravo jedina svrha dolaska prvog čoveka Evrolige u Beograd.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.