Diskusije : Navijači

 Komentar
Prostacko ponasanje primitivaca iz partizana
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
19. april 2018. u 09.45
Niko nema kontrolu nad navijacima i šta oni rade, oni će uvek da provociraju i vredjaju protivnike i tako je i na jednoj i na drugoj strani, ali je totalno druga stvar kad se zvanicnici kluba upuste u to a u partizanu su upravo to uradili. Njihovom primitivizmu nema kraja, čemu vredjanje Borjanove porodice??

-----------------------------------------------------------------

VESTISPORT
ŽESTOKO SAOPŠTENJE ZVEZDE! „Njima smeta ponašanje naših navijača, a svoje opravdava!”

Iako je dosta vremena prošlo od ‘večitog derbija’ koji se igrao na stadionu ‘Rajko Mitić’, prašina se još uvek nije slegla.

Iste večeri kada je odigran meč Crvene zvezde i Partizana, klub iz Humske je izdao saopštenje.

Glavna tema bili su neredi na tribinama koje su izazvali domaći navijači kada su balonima u vidu muškog polnog organa krenuli ka delu svečane loše gde su se nalazili članovi uprave Partizana, pa potom i na gostujuće navijače kada je izbila velika tuča.

Saopštenjem se upravo oglasila Zvezda koja nije pominjala tu situaciju, već o tome samo kratko poručila da crno-belima smeta ponašanje navijača Zvezde, a da pritom ispade svojih pristalica opravdavaju.

Konkretno, radi se o emisiji televizije Partizan gde su se analizirali događaji sa tribina ‘večitog derbija’, u kojim je u saopštenju iz Ljutice Bogdana glavnu ulogu imala žena fudbalera, Milana Borjana, koja je navodno verbalno napadnuta od navijača Partizana.

Saopštenje Crvene zvezde vam prenosimo u celosti:

– Poslovica kaže da ko gubi ima pravo da se ljuti. Ali nema pravo da se ponaša prostački i primitivno, van svih društvenih normi. A upravo takvo je ono što FK Partizan radi preko svoje emisije na društvenoj mreži Jutjub. Autor te emisije je u svojstvu standardnog mrzitelja i pljuvača najprizemnije vređao suprugu našeg golmana Milana Borjana.

Iako bi taj čovek trebalo da razume vrednost porodice i da se drži bar osnovnog pravila da se ničija porodica ne vređa i nipodaštava, on manirom poslednjeg uličara napada suprugu našeg golmana, nemajući u svojoj mržnji više ni jedan način da uvredi Zvezdu pa primenjuje ovaj.

I to u trenutku kada je cela javnost osudila divljačke pretnje navijača Partizana upućene Snežani Borjan, on umesto da takve postupke osudi još sve to opravdava i raspiruje mržnju. U vremenu kada se cela javnost bori protiv nasilja nad ženama Partizan takvo nasilje javno podržava!

Pritom Partizanu smeta ponašanje naših navijača, a svoje opravdava i pritom preko zvanične emisije vređaju naše igrače i njihove porodice.

Crvena zvezda zato reaguje na ovaj način jer ćemo uvek čuvati i štititi porodice i supruge svih, a Partizan je preko pomenute emisije pokazao svoj obraz u klupskoj ‘centralnoj informativnoj emisiji’ kako u duhu nekih davno prošlih vremena nazivaju program u kome propagiraju mržnju i nasilje nad ženama.

Izvor: Hotsport.rs
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
20. april 2018. u 20.19
prostacko ponasanje partizanovog rukovodstva se preliva i na njihove navijace pa tako oni ovde na diskusiji divljacki i primitivno vredjaju ljude i onda se pitaju sto ih brisu.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.