Diskusije : Navijači

 Komentar
Sve je jasno - dokaza na pretek
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
14. april 2018. u 10.22
SPORT KOŠARKA DOMAĆA KOŠARKA I ABA
SVE JE JASNO Ovo je dokaz da je Zvezda oštećena u „Morači” /FOTO/
B. O. 13.04.2018. 23:57
Komentara: 0


Košarkaši Budućnosti nalaze se na pobedu od osvajanja titule u regionalnoj ligi, pošto su posle trijumfa nad Crvenom zvezdom (78:77) poveli u finalnoj seriji sa 2:1.

Ipak, imali su Podgoričani vetar u leđa, i to od strane sudijskoj trija Tomislav Hordov - Mario Majkić - Damir Javor, što i potkrepljuju fotografije spornih detalja.

Odluke arbitara iz Slovenije i Hrvatske naročito su u finišu utakmice imale veliku težinu, pošto se tada meč lomio. A upravo tada su grešili na štetu crveno-belih.
Sudije su u finišu utakmice dosudile istek napada prilikom šuta Dilana Enisa, iako se na snimku jasno vidi da je lopta već napustila njegov posed kada se na tabli uključilo svetlo za kraj akcije. Ipak, to nije omelo arbitre da donesu, ispostavilo se kasnije, pogrešnu odluku.
Pogrešili su i u prvom poluvremenu na štetu crveno-belih, kada je Tejlor Ročesti pogodio trojku, ali su delioci pravde napravili previd i pokazali da je njegov šut bio za dva poena. Fotografija ih demantuje, pošto se jasno vidi da američki plejmejker nije nagazio liniju za tri poena.

Zanimljivo, izabranici Dušana Alimpijevića su u toj situaciji oštećeni za poen, a upravo tom razlikom su i izgubili meč.

-----------------------------------------------------------------

dezelan i ustaša sude na stetu srba a franjevci i vokrijevci se raduju! hrk pljuc!

CTEBA
(penzioner)
14. april 2018. u 10.29
Ех сад, да су нас оштетили јесу, али ког врага звезда уопште тражи т тој лизи?
Уместо да се сви српски тимови боре за подизање нивоа кошарке у Србији, нај бољи играју у тој гуменој лиги, и после плачу кад их зезну.
Ето сад Човић може лепо да изађе из те лиге, овако само се по обичају прича, ал ништа не ради.
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
14. april 2018. u 14.33
sve je jasno kao dan!! puna podrska Covicu!!!
________________________________________

DOKAZANO
JOŠ JEDAN SKANDAL: Zvezdi sudi Hrvat kome je Budućnost platila prostitutku!
KOŠARKA 14.04.2018. 17:11h

Večerašnji četvrti meč finala plej-ofa ABA lige, ako ga uopšte bude, sudiće sudija kome je Budućnost platila usluge poslovne pratnje!

Hrvatski arbitar Sreten Radović, koji je sudio i prvi duel ove serije, naći će se večeras na terenu „Morače” u društvu kolega Saše Pukla i Saša Peteka.



Radović se u centru pažnje ne samo košarkaške javnosti na ovim prostorima našao 2011. godine, kada je na sudu dokazano da su mu Podgoričani platili prostitutku!



Tada je sekretar Budućnosti Tihomir Vučinić svedočio u Višem sudu u Podgorici, gde je rekao da je za Radovića i jednu rukometnu delegaciju ugovarao seksualne usluge u jednom noćnom klubu.



Vučinić jena sudu do detalja objasnio da je devojke naručivao od izvesnog Dejana Popovića zvanog Kura, ali je tvrdio da ga ne poznaje lično.



Tom prilikom su preslušani telefonski razgovori. Čulo se kako Vučinić, između ostalog, kaže:



„Nemoj da ih šalješ ako nisu dobre pi...”
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.