Diskusije : Navijači

 Komentar
Вујошевић добио Партизан на суду
zori
(Чича)
21. decembar 2017. u 06.09

дуг 113.000 евра!!!
___________________

БЕОГРАД: Некадашњи тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић добио је спор на суду против црно-белих и дао клубу рок од седам дана да му исплати дуг од 113.000 евра, открио је председник Остоја Мијаиловић.

Мислим да је Вујошевић обележио један део историје Партизана и да је човек који неће ставити свилан гајтан Партизану око врата. На ту претњу коју је упутио гледам као меру упозорења за наплату. Морам да му кажем да је Партизан у блокади и да не може да наплати. Тренутно не постоје средства у Партизану, којима то може да се плати, рекао је Мијаиловић за РТС.

Извор: Tanjug
TC64
(sta te se samo tice)
21. decembar 2017. u 06.31
To su ti casovi ljubavi)))))))))
Djenka
(La vida es corta pero no me im)
21. decembar 2017. u 07.57
Ma voli ih samo se sali :)))))))))
Mister_No
(Bonelli editore)
21. decembar 2017. u 19.18
Човек има право да тражи оно што је зарадио, ту ништа није спорно. Међутим замерка на његов рачун иде због тога што се понео лицемерно, јер је док је радио у Партизану критиковао је играче који су потраживали своја примања речима како се у Партизану игра из љубави, и како би ти играчи требали да опросте дуг Партизана, а сада када он више није у клубу ради исто оно за шта је критиковао играче тужећи Партизан на име заосталих примања и дуговања.
Stari-vuk
22. decembar 2017. u 05.00
Naravno da ima pravo da trazi svoje pare i naravno da je to samo glavnica duga bez kamate.Što se tiče igrača tu je prica malo drugacija.Vujosevic je za vreme svoga rada u Partizanu stvorio dosta dobrih igrača,reprezentativaca i mislim da je realno da ti momci budu malo korektniji prema klubovima koji su ih stvorili.Stimac je u Zvezdi bukvalno eksplodirao,napravio kasnije par dobrih inostranih ugovora i normalno je po meni to što je oprostio dug Zvezdi.Ili bar deo duga.Vujosevic je imao bas tezak put dok je od Milutinova stvorio centra za koga je Olimpijakos pljunuo dobru lovu.E sad taj momak tuzi svog Partizana za 12 hiljada eura sto mu je u to vreme verovatno bila jedna mesecna plata u Partizanu.Da se razumemo,jesam za to da se dugovanja isplate svima ali...
konecenemora
(sofer aviona)
22. decembar 2017. u 09.27
prvo ljubav a sad cist sex:-)))
Stari-vuk
22. decembar 2017. u 16.56
samo tebe Dule k.ro bez predigre izgleda.Nikako da ga zaboravis
Pavle_Djurisic
26. decembar 2017. u 17.03
Dulo bosnjo vrati se but first heljp basnia
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.