Diskusije : Navijači

 Komentar
Dve verzije dogadjaja
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
15. decembar 2017. u 17.33
Što se tiče makljaze na jugu vrte se dve verzije dogadjaja. prva da je jedna grupa grobara unajmila placenike da bi preuzela tribinu i druga verzija - da je ovo rad stranih tajnih sluzbi da bi se destabilizovala zemlja.

Kada se dobro sagleda situacija ova druga verzija mi deluje mnogo logicnije.

Jedan od velikih razloga zašto mislim da grobari nisu ovo organizovali je cinjenica koja mi je odmah bola oci i kad su rekli prvo da su delije napale jug je da nikada ama bas nikada jedna navijacka grupa ne bi napala drugu navijacku grupu na njenoj punoj tribini.

Znaci ko je ikada isao na utakmice i bio deo navijacke scene znace to, to se nikad ne radi i to je ravno samoubistvu. Tuce kad se planiraju ili su ugovorene i desavaju se negde bogu iza ledja ili su neke isplanirane akcije na manje protivnicke grupe kad se zna gde će da budu, ili spontana makljaza po gradu ali napad na celu tribinu to je cista ludost i to nema sanse da bilo koja navijacka grupa uradi. nit idelije niti alkatraz niti ovi niti oni, to se jednostavno ne radi osim ako ne želiš da prođes ko sto su ovi likovi prošli. znaci ovo je organizovao neko ko bas nije upucen dobro u navijacku scenu.

Druga stvar je zašto bi alkatraz unajmljivao i trosio silne pare na hrvate i ostale strance koji apsolutno nemaju nikakve veze sa navijackom scenom kad alkatraz kao navijacka grupa ima mali milion navijaca koji bi se koristili za takve stvari.

Kako to da bi državni prvak hrvatske u kik boksu pristao da ide za neku smesnu kintu od 10 hiljada evra da se bije za neke tamo navijace po tribinama, zar nije logicnije da takav jedan lik radi za hrvatsku tajnu sluzbu i da bi sigurno kostao mnogo mnogo vise nego 10 hiljada evra??

Ovo mi totalno deluje kao rad stranih tajnih sluzbi, i verovatno nekih domaćih saradnika u organiziaciji. Znaci oni su unajmili nekliko bivših alkatrazovih sitnih krimosa samo da imaju eto kakav takav paravan i to je to.

Primat na tribini se nikad ne dobija mlacenem na samoj tribini, to je uvek bilo i biće. Takve stvari se resavaju dalje od ociju javnosti.
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
15. decembar 2017. u 17.45
i još jedna stvar koja je jako smesna i koju non stop provlace po medijima je da ti prevlast na tribini donosi prevlast i kontrolu u podzemlju beograda hahahahahahahahahaha pa to mogu da poveruju samo mala deca. kakave veze ima tribina sa podzemljem, zna se ko je glavni u podzemlju i ko to kontrolise i to se ne menja ne bitno ko vodi tribinu niti ima bilo kakve veze sa tribinom.
konecenemora
(sofer aviona)
15. decembar 2017. u 17.59
To je toliko logicno,odmah sam napisao da su ustaše sigurno obradjene od njihove sluzbe a posto su tu i bugari,siftari,domaća gamad fali(o) im je samo neki ALEKSANDAR!!!
Na ovo sam kao reflekCiju izbacio temu i ovde i nekoliko komentara na drugim portalima gde sam bio ubeđen da će ovo imati dugorocne posledice...ti koji su iskesirali stotine hiljade evra za ovo spremni su NA SVE!!!!
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
15. decembar 2017. u 18.44
strane sluzbe, zna se da je hrvatska tajna sluzba direktno pod kontrolom cia i vidi se da je ovo maslo amera da se destabilizuje zemlja i vucic direktno.

mi smo sve blizi saradnji sa rusijom, dobilo smo od njih avione i kupujemo još stvari, ameri samo pizde i gledaju kako da syebu vucica i da ga destabilizuju. ovo je namerno napravljeno dok je on bio van zemlje jer su se nadali ako se sukobi prenesu na ulice da će možda da prekine posetu kubi i vrati se ranije.
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
15. decembar 2017. u 18.51
ako se ovo ispostavi kao tačno da su strane sluzbe kumovale ovome, dve stvari će biti zvanicne:

- grobari odbranise srbiju od stranih placenika

- cia se vise plasi delija nego grobara pa su izabrali grobare za metu heheehehehehe
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
15. decembar 2017. u 18.59
jako puno nelogicnosti u celoj prici koja se servira javnosti. alkatraz je grupa koja ne može yebote da napravi ni koreografiju kako valja, kad im vidis koreografije odmah ti je jasno da nemaju kinte i da sve prave od prirucnih materijala i sad će oni da potrose sto soma evra na batinase da bi se batinali za njih ahahahahahahahahaha navijacka grupa kojoj je specijalizacija batinjanje trosi sto soma evra da bi unajmila strane batinase hahahahahahahahaha ne to nema smisla uopste!!
wajtblek
15. decembar 2017. u 19.18
njunjuze ne seri.
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
15. decembar 2017. u 19.22
hahahahahahahaha :)
BGMangupuNYC
(Marketing/Sales)
15. decembar 2017. u 19.40
Ja ne znam zašto vise pricamo o ovoj tuci, kratko i jasno potukli se braca Ustaše i Siptari na Juznoj tribini ...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.