Diskusije : Navijači

 Komentar
Arsenalovi navijaci kažu da smo najbolji navijaci
Zvezda_do_Tokija
19. oktobar 2017. u 17.05
Zvezda_do_Tokija
19. oktobar 2017. u 19.18
za one koji ne razumeju... Ovoj crnac void oficiely site-TV navijaca Arsenala, a ovaj drugi je jedan of vodecih Arsenalovih navojca... Taj drugi kaže da je bio na vise vrucih mesta kao sto je Tursak, ili Grcka, ali da ovakbo navijanje u zivotu nije video i tacka... :) Iisto kaže da je, u poredjenju sa marakanom, atmosfera na Emiratima smesna (u slobodnom prevodu) :)
Zvezda_do_Tokija
19. oktobar 2017. u 19.19
mnogo gresaka u kucanju, posto sam na poslu, ali razumecete...:)
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
19. oktobar 2017. u 19.28
hahahah odličan video, kažu ne mogu da veruju da je navijanje trajalo od prvog do zadnjeg minuta bez prestanka. kaže pokusali smo i mi da navijamo ali svaki put nas nadjacaju i to je to hahahahaha ovaj drugi kaže je si čuo kad jedna tribina vice FUCK YOU a druga tribina odgovara ARSENAL hahahahahaha kaže to sam razumeo hahahahahaha

kažu još da ne mogu da veruju da 20 min posle zavrsetka utakmice atmosfera se ne stisava i delije i dalje navijaju i pale baklje, kaže i to je posle poraza, zamisli šta bi bilo da su pobedili hahahahaha

DELIJE NAJBOLJI!!!

hvala za video super je!!
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
19. oktobar 2017. u 19.53
njunjuza otresao moderni ko seljak slinu hahahahahaha
Mister_No
(Bonelli editore)
19. oktobar 2017. u 20.02
Свака част модератору што је скинуо Мујазина са мунаре.

Исувише је загађивао ове странице својим глупим коментарима без смисла и садржине, који често нису имали везе са задатом темом. Да не спомињемо антисрпство ала Душко Вујошевић.
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
19. oktobar 2017. u 21.02
tačno tako Mister No.ranije je to bio golub sad je to mesto zauzeo njunjuz. nadam se da će moderator da mu stane na put. a najgore je sto je otvorijo još jedan nick varaja pa ga koristi da pljujepo drugima kojima ne može intelektualno da doskoci. ranijih godina ovde su proverali IP adrese korisnika pa su hvatali takve i banovali ih za stalno nadam se da je to i sada uradjeno.
Mister_No
(Bonelli editore)
19. oktobar 2017. u 22.22
Видиш да је неки јадник који гаји патолошку мржњу према Звезди. Много „гробара” који нису Срби не прате репрезентацију и мрзе Звезду из дна душе јер је Црвена звезда била и остала један од симбола српства.
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
20. oktobar 2017. u 00.31
ma da zesci jadnik. dobio je sada jednu za uvo pa neka se cese hehehehe
RAJAVA
(Crno-beli)
23. oktobar 2017. u 13.46
Ekrem-Njunjuz „OtvoriJo”..hahahahaha...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.