Diskusije : Navijači

 Komentar
Srđan Plavšić o odlasku iz Zvezde
Vilmos_kauboj
27. jun 2017. u 11.01
i dolasku u Spartu...Zvezdin Atomski mrav na 1:46 daje izjavu koja neće obradovati Zvezdine navijče.

„Želeo bih najpre da pozdravim sve i da kažem da sam veoma srećan što sam ovde. Ostvario sam, na neki način, svoj san odlaskom iz Crvene Zvezde i mislim da sam napravio pravi potez i da sam došao u pravi klub (Sparta Prag). Nadam se da ću opravdati očekivanja”, istakao je dosadašnji Zvezdin „Atomski mrav”

https://goo.gl/sw8s8P

Jel opet u pitanju isplata dugova ili?
wajtblek
27. jun 2017. u 12.42
Ostvario sam, na neki način, svoj san odlaskom iz Crvene Zvezde
-----------------------------------------
oprostite mu ruznu proslost xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaaxxaxa
CTEBA
(penzioner)
27. jun 2017. u 12.56
Као што он сам рече мало се зенуо па је испало овако.
Иначе ако ћемо искрено шта има да тражи у звезди?
Продају га Спарти из Прага са 1.3 милион евра, Спартаку иде 20%, значи звезда добија око милион, таман да плат оне балване Боаћија, Кангу, Фрипонга, Руиза и остале нигрантр.
У ствари није доста ни да покрије њихове пате.
Једини играч који је бар нешто вредео, оде а доведоше, још балвана.
Vilmos_kauboj
27. jun 2017. u 21.19
Kako Terzić kaže, prodali su Plavšića da bi pokrili deo duga Marfin banci.

„...Posle višemesečnih pregovora, prošle nedelje je potpisan sporazum sa Marfin bankom prema kome je ugovoreno da do 15. jula platimo milion evra, a da nam 5,5 miliona evra bude otpisano. Zato je namenski prodat Srđan Plavšić u Spartu iz Praga za 1,3 miliona evra da bismo odmah isplatili Marfin banci milion. Tako je dug sveden na 33,5 miliona evra - rekao je Terzić.

Pored toga, prema njegovim rečima, posle godinu dana teških pregovora sa još jednom bankom potpisan je sporazum da se otpiše polovina ukupnog duga od 13,6 miliona evra, uz obavezu plaćanja 6,8 miliona evra u narednih 18 meseci.

- Na taj način je dug sveden na 26,7 miliona evra. A postoji mogućnost da se revidiranje kamatnih stopa potraživanja banke umanje za još 1,2 miliona evra. S tim što treba ovih 6,8 miliona evra voditi kao uslovan otpis dok god ne isplatimo preostalih 50 odsto. ...”

http://bit.ly/2tmmZwf

Pazi sad ovo:

Snažni napadač (Aleksandar Pešić) je postao jedan od najskupljih fudbalera crveno-belih u istoriji, ali je rukovodstvo ispunilo želju treneru Vladanu Milojeviću koji Pešića vidi kao idealnog partnera Ričmonda Boaćija u formaciji 4-4-2.

http://bit.ly/2tmCW5O

Terzić se „frlja” s ciframa i dugovima da ni on ne zna šta priča. S jedne strane prodaje igrače da bi otplatio dugove, a s druge strane dovodi igrače koji su najskuplji transferi u istoriji FKCZ?

Koliko je zapravo Terziću za verovati?
Vilmos_kauboj
27. jun 2017. u 21.22
Ovo ne da nema smisla, nego nemam reči. Da nije tužno, bilo bi smešno kakve se sve priče serviraju sportskoj javnosti.
windy-chicago
(windy-chicago)
27. jun 2017. u 21.31
Terzic je slučaj za psihijatra.U njegove laži vise niko živi ne veruje. A u tome je isti sa onim bolesnikom,koji otima peMzije, laže na kvadratni kub, izmišljava, trese glavom, vata ga epilepCija, i još mnoooogo toga. Obojicu momentalno u dilkarnicu.
Vilmos_kauboj
27. jun 2017. u 21.49
U Terzićevoj priči ama baš ništa ne štima. Imajući u vidu da se današnje banke upravo bogate i stvaraju profit na zelenašenju, prosto je neverovatna priča da je sa nekom bankom potpisan ugovor da im se otpiše polovina duga. Drugim rečima, po sistemu evo ti kume 13,6 miliona pa kupi sebi šta ti volja...

„...Pored toga, prema njegovim rečima, posle godinu dana teških pregovora sa još jednom bankom potpisan je sporazum da se otpiše polovina ukupnog duga od 13,6 miliona evra...”
CTEBA
(penzioner)
27. jun 2017. u 22.18
Банка и не губи колико мислиш.
Као прво звездин дуг је прилично несигуран, тако да би им узело времена и времена да се све врати.
Друго, сав тај новац који су отписали се скида са пореза као губитак, и са мало доброг књиговотства, банка може да заради на губитку.

Сад што се тиче продаје играча да се исплате дугови, а истовремено довођење других још скупљих, једино што видим је да се надају да ће их продати за још веће паре.
Мало ризично, али нису његове паре, па му се може.
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
27. jun 2017. u 22.30
Opet gangbang na njunjuzu hahahahahaha
Mister_No
(Bonelli editore)
28. jun 2017. u 17.55
Понекад помислим да заиста није лако бити навијач Партизана и носити вечити комплекс инфериорности укорењен још у детињству, који се видим рефлектује и овде на овом подфоруму, где навијачи Партизана прелиставају сву могућу жуту штампу и подносе билтене о Црвеној звезди, тако да нема потребе ићи на Звездине сајтове и читати вести кад је све овде сажето и анализирано до танчина. Само наставите Гробари, имате нашу пуну подршку. :)
Vilmos_kauboj
29. jun 2017. u 11.54
Nije žuta štampa, već samo citati zvezdinog moćnika, mada u principu i ta „žuta štampa” je mila majka u odnosu na zvezdine sajtove.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.