Diskusije : Navijači

 Komentar
Победи Барса
CTEBA
(penzioner)
24. mart 2017. u 17.46
Вероватно нај лошија утакмица звезде ове сезоне.
Тројке и ни за случај, ништа испод коша, слободна исто слабо.
Грешки колко хоћеш, Барса ништа нарочито, али ишле су их тројке а искористили су звездине грешке.
Ово данас је било ко кад Јеца игра тенис, таман кад помислиш да креће, оно стане.
toronto1
(medicina)
24. mart 2017. u 17.55
Definitivno najgora utakmica Zvezde u zadnjih par godina. Sve može da se objasni da su premoreni (da ih je kostala utakmica protiv Olimpijakosa), ali vodjenje utakmice (Radonjic), to je katastrofa. Zašto Kuzmic nije igrao celo drugo poluvreme? Milion gresaka. Mislim da su ove nedelje izgubili ulazak u drugi krug. Teoretske sanse postoje, ali teško će sa ovakvim sudjenjem dobiti u Turskoj. Ipak je ovo njihova liga i tako se i stima da oni budu zadovoljni.
CTEBA
(penzioner)
24. mart 2017. u 18.04
Суђење је било лоше, мада било је лоше и за нас и за Барсу.
Једноставно данас ништа није ишло, звезда је деловала као раштимована хармоника.
Можда је једино Џенкинс нешто покушавао и то је све.
toronto1
(medicina)
24. mart 2017. u 18.14
Platili su ceh zbog utakmice protiv Olimpijakosa. Danas su izgledali kao izgubljeni na terenu. Samo je prva četvrtina izgledala solidno (dok se koristio Kuzmic), mada ni on nije bio sjajan, ali kad su presli da igraju sa nizom postavom, onda su Barceloni učinili takvu uslugu, da to nije normalno. Smesna taktika.
toronto1
(medicina)
24. mart 2017. u 18.17
Mada moraju grobari malo da se raduju. Kad ne mogu zbog svojih uspeha, onda makar neka se raduju porazima Zvezde. Dosta smo se mi radovali. Prolaz u drugi krug bi znacio utakmice protiv Reala ili CSKA, tako da ko zna koliko je dobro i proći Naporna evroliga, ovaj novi system. Bolje da se igralo kao pre, po grupama, pa drugi krug unakrsno i onda plej of. Ovo je ubitačno.
TC64
(sta te se samo tice)
24. mart 2017. u 18.34
Bolest Grobara i nemogućnost da podnesu nečije uspehe je do pre izvesnog vremena poprimila razmere totalnog psihickog kolapsa. U neku jutarnju emisiju se javila neka baba i pitala komentatora kako da se Zvezda zaustavi u Evropi jer ona Zvzedine pobede ne može da podnese!!!! Zamislite koliko je to bolesno, to je strasno??? Još je i baba u pitanju!!! A voditelj joj kaže: prebacite na drugi kanal gospodjo.
TC64
(sta te se samo tice)
24. mart 2017. u 18.39
Što se tiče veceasnje utakmice pobedu u Spaniji nisam ni ocekivao jere je ekipa pala posle onakve zavrsnice s a Olimpijakosom. Sto je najgore slede nam utakmice s Uniksom i Darusafakom, ne zna se koja je teza i ako hoćemo dalje, moramo da ih dobijemo, tu price nema.
toronto1
(medicina)
24. mart 2017. u 18.46
TC, nije kraj sveta i ako ne prodju u drugi krug. Treba da se osvoji ABA liga i to je prioritet, ali me brine Radonjic. On ima specijalan način oporavka povredjenih igrača. Zato je gotovo svaki igrac 2-3 nedelje duže povredjen, nego što se povreda obično zaleci. Primer Dangubica, Mitrovica i sada Jovica. Umesto da se igrac totalno oporavi i ukljuci u trening, on ga pomalo koristi i to još nikad nisam čuo, a u zdravstvu sam 25 godina.
TC64
(sta te se samo tice)
24. mart 2017. u 19.05
Naravno da nije smak sveta. koliko smo samo postigli poslednjih godina. Idemo uzlaznom putanjom svake sezone. Mnogi ljudi zaboravljaju koiko nam je bio teško i gde smo bili do pre 5-6 godina a gde smo sad. Ko je mogao da ocekuje 15 pobeda? Duga sezona, naporna takmicenja i svaka cast momcima na celu sa Radonjicem. Druga je stvar sto apetiti porastu u međuvremenu pa mnogi zaborave da je sve ovo ogroman uspeh.
TC64
(sta te se samo tice)
24. mart 2017. u 19.09
Verovatno racuna vise na psihu igrača nego na njegovo zdravstveno stanje, u fazonu ako sedi i oporavlja se,možda kada se oporavi imace strah od nove povrede, i zato ih po malo koristi da ostanu u stosu. Ja tako na to gledam, što ne znači da je u redu to što radi.
Pavle_Djurisic
25. mart 2017. u 15.57
A tvoji će da pobede na izborima kada patke budu glasale!
TC64
(sta te se samo tice)
25. mart 2017. u 17.28
Mladji referent ti je u gacama,a ja znam šta sam napisao.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.